Subway-kakor

För att jämna ut balansen lite efter att jag och Anette varit på gymet så bakade jag ihop några Subway-kakor nu på kvällskvisten. Tanken är att dom ska avnjutas med vin och Talisman med med grannarna. Det är gött att bo dörr-i-dörr.

 
 
 

*Drömmer mej bort*

Brorsan och hans familj försöker få med oss på en utlandsresa nästa år, behöver jag säga att jag inte alls känner mej värst svårövertalad?
 
Min andra (något sämre) hälft verkar dock skeptisk. Han har aldrig suttit i ett flygplan förut och så verkar han vilja ha det. Vi får väl se hur det blir det det. 
 
 
 
*Drömmer mej bort*
 
 
 
 
 
 

Ut i skogNN

Jag och Flip kom just hem från en tur i skogen med turordningen Promenad-Spår-Springa lös i skogen. 

Sista spåret gick galant så dom innan där han flamsade till det lite har jag valt att ignorera =) Nu lägger jag bara en boll som han ska hitta, men jag skulle gärna vilja prova viltspår också. Tror han skulle var Grym! 
 
Vägvisar´n
 
 
 
 
 
 

Vad ska detta bli??

Det kommer typ att behövas dubbelt så många, men hittils har jag tejpat ihop 6 stycken såna här. Det ska förståss bliiiii......
Slalombågar, såklart!!!
 
 
 
 
 
 

Hm, låt mej tänka

Vem kan den skyldiga vara?

 
Core träning och apport

Ikväll har jag varit på core-träning här i Flurkis, och hejudamej vad det verkar vara behövligt! Jag har typ inga magmuskler, det är ju ett under att jag ens kan stå upprätt... Roligt var det i alla fall och jag blev om möjligt ännu mera sugen på att kolla upp vad dom riktigt har för gruppträningar på USM. Nu när jag äntligen blivit frisk vill jag träna, träna, träna.

Tillbaka till core då. Svinjobbigt var bara förnamnet och i vissa övningar kändes det som att jag inte ens kom upp från mattan, vilket jag nog kanske inte gjorde heller, hah, men då kan det ju bara bli bättre. Efter träningen stannade jag, Madde och Anja kvar för bla lite "stå-på-huvet-träning" och andra akrobatiska övningar =)

Madde och jag visar stor smidighet och spänst (nästa gång stannar mitt halsband kvar HEMMA!! Ganska så irriterande att ha det hängande i ansiktet)
 
 
När jag kom hem var det Flippelifloppens tur att tränas! Jag började med 3-4 stycken inkallningar och fortsatte sedan med linförigheten som gick en dans och han satte vänstersvängarna jätte fint *stolt* Tränade en del ställanden också. Har inte gjort det på ett tag då jag inte vill blanda ihop läggnade och ställande nu såhär i "början", men jag måste absolut börja ställa lite mera krav på lillkillen. Han klarar ju allt galant ♥ Avslutade med platsliggning där jag gömde mej korta stunder innan jag gick tillbaka och belönade och apport både med metallen och "vanliga". Ja, det gick bra det med =)
 
 
 

Oh my god

Min läpp kändes lite uppsvullen när jag vakade i morse, men när jag tittade i spegeln var den inte det. Lite altså. 
Efter lite pill lyckades jag typ bända loss piercingen iaf så nu är den väck. Känns som tomt på nå vis . (snyftar lite i smyg)

 

Mirakel schampoo

Idag var det träff nummero 2 på valp-och-unghundskursen jag och Flippeliflopp går på nu. 8 träffar för ynka 400:- så jag såg det som ett ypperligt tillfälle att få träna med andra hundar och förhoppningsvis få massor av tips på vägen =)

I alla fall så kom jag och kursledaren idag överens om att vi skulle göra om kursen till en "tävlingskurs" till mej och Flip istället eftersom vi ligger lite (eller ganska långt) före dom andra deltagarna gällande ja, typ allt haha, såå kort sagt ska vi träna moment med störning (tror till och med hon nämnde något om en låtsastävling som avslut). Kunde inte blivit bättre =) Idag tränade vi inkallning, linförighet, plats och passivitet och jag fick massor av bra tips som vi ska träna vidare på. Hädanefter blir det hårdträning!! Nåja, vidare till rubriken så svängde jag förbi Hööks på vägen hem och köpte ett hundschampoo eftersom jag har haft svårigheter att se färgskiftningarna i Flips päls ett tag (han har ju vita tecken... någonstans) och järnspikar så bra det var!! Det stod på plaskan att det var för långhåriga hundar och skulle underlätta utredning av tovor, och tro´t eller ej men det stämde faktikst. Han har numera inte en endaste liten tova =)

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0