Kvällspromenad

Brrrrr vad kallt det börjar vara på kvällarna nu... Och mörkt. 

Mysigt och så med tända ljus och lyktor inne, men jag tror att jag hellre har ljust ute än mörkt. Hellre gräs än snö. Hällre ej behövligt med motorvärmare än mycket behövligt.
Jag kan hålla på hur länge som helst.






Jag gick i alla fall en kvällspromenad med Felicia och Sinna ikväll igen. Flip och Sinna leker verkligen så himla fint ihop och precis på samma villkor :) crazydogs

Ny hund?


FÖRE:





EFTER:


 
 



Timmy säger att han ser ut som ett bältdjur. Inte värst snällt sagt tycker vi...




 
 bild

Sömdag

Okej asså nu får det fan vara nog! 

Nu får fasen dagarna ta och bli längre än vad dom är nu, man hinner ju ALDRIG med det man tänkt! Igår tränade jag och Ann Agility på klubben, och efter barnen lagt sej gick jag och Felicia långprommenad med hundarna, sedan gick jag och Anette en sväng och styrde upp festen på saloonen (jamen, dom satt där med ALLA lampor tända och det spelades typ Ace of base, så vi tände typ en miljon värmeljus, släckte (jag bjöd mej själv på en öl också) och -VIPS- hade dom riktig partystämning och vi kunde gå), sedan såg vi en film och då var ju klockan över tolv och jag bara inte orkade sätta mej och blogga.
 
Jag menar, om bara dagen hade varit längre hade jag ju hunnit med dedär!







 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ho-hooo

Åh Gudrun Schyman, vad tiden går fort när man har roligt! Jag har hunnit sy två par byxor och tre mössor ikväll, pjuuh. Jag behöver sträcka på benen och blinka ögonen lite känner jag... 

Jag är lite ledsen i ögat för att jag inte hittade den turkosa tråden jag köpte idag för att sy lillans byxor (ligger förmodligen i jobbilen...) så det fick bli till Ellie och Arvid istället! (seriöst, om inte "Min moster Moa är bäst i hela stora, vida universum" blir deras första mening blir jag besviken. Mycket besviken.)


Jag har freestylat mönstrerna som ni kanske ser så det ska bli spännande att se om dom passar. Annars får väl någon annan lycklig onge dom.



Den lilla, lilla, lilla mössan ska Emil och Sandras lilla bebbe få, har jag tänkt. Om dom vill ha den =) 

Nästa gång kanske jag syr i något annat tyg också. Maybe baby. 
Nu - Sova
 
 
 
 

Fredag

Jag och Flip var en sväng till Hissjö och tränade Agility ikväll. Vi gjorde ungefär samma övning som vi gjorde i tisdags och det gick himlarns bra! Slalomet tar sej verkligen =) Dock måste vi verkligen finslipa konditionen, ej okej.

 
Imorgon blir det mera agility med tjejorna på Ön, men nu ska jag sätte mej framför symaskinen en stund. Kanske vågar jag visa vad jag åstadkommit senare....

kanske.

Agilityträning!

Igår kväll drog jag iväg på Björkstades öppna agilityträning i Hissjö, och OMG vad skönt att slippa åka in till stan! Varför har jag inte varit där tidigare??

Vi körde en jätte bra slalom-övning och Flip förvånade mej genom att ta ALLA 12 pinnar hur bra som helst varje gång! Eller ja, nästan varje gång ;)
Jag fick i alla fall blodad tand (blodad? snarare pulserande) och ledaren fick mej till och med att fundera över om vi inte ska anmäla oss till en tävling om 1 MÅNAD! Här ska tränas! (well played, well played)

 
 
 
 
Jag känner också att jag måste få det sista kvalificerade resultatet (ja, helst blir vi ju placerade igen) i Fortsättningsklassen i Rallyn så jag kan börja träna för Eva igen! Mästarklass - here we come!
 
 
 

Milano del 2

 
 
 
 
 

Weekend i Milano

 No words needed =)
 
 
 
 
 
 
 
 

Grim is out!

Jag har en liten feberkille som håller mej sällskap idag. 

Vi har ätit glass, byggt lego och läst saga. Inte helt pjåkigt, men det tog nog på lillens krafter, för han säckade i soffan alldeles nyssens såååå jag ska nog passa på att se klart 1:a säsongsavslutningen på LOST. Det är ju riktigt spännande ju! Fattar inte att det tagit mej 10 år att se det, för vist kom det ut -04??



Kvällsprommis



Jag och Flip kom just hem från 1 timmes kvällspromenad i sommarkylan. Han har sprungit som en dåre medans jag har njutit med Ludovico Eunaudi i öronen. 
Ahhh ro i själen. 

Om jag bara kunde göra något åt min överskottsenergi skulle jag somna leendes ikväll, men att springa är ju bara att glömma! Bara jag nyser så vill jag grina. Typ så. 
Men att gå gick hyfsat. 

Nu måste jag spola ur den här nedra färgen jag har i håret. Åhhhh, varför kunde jag bara inte födas brunett??

Var hälsad, helgen. Jasså jaha, är du redan slut?

Happ, då var det söndag igen. Helgerna har ju den hemska förmågan att susa förbi innan man ens hunnit tänka "sovmorgon" medans en endaste måndag kan kännas som sju år. Dumt system, dedär...


Vi har i alla fall hunnit dricka något glas vin med bästa grannarna igår. Bad i poolen blev det också följt av en välbehövd, varm bastu. (Inte alla som har det i källaren i en hyreslägenhet =)) Tro det eller ej, men jag och Jonas lyckades faktikst med ett "Dirty dancing" lyft i poolen, haha!
Garanterat inte lika graciöst som i filmen, men hallå! - dom har ju tjuvtränat!


Mina fina vinglas


Luna har fått nya skor också för det ringa priset på 105:-. Absolut överkomligt och lilla damen verkade nöjd, och det är väl hufvudsaken. 
Luna: Tack, tack, tack mamma! Jag vill ha på mej dom jämt

Tja, vem skulle inte vilja det?

 
Nu står Grim och säger att han vill se motorcyklar, så han kan väl få gära det då. 
Hej och hå

just can't get enough

Idag efter middagen tog jag med mej barnen ut i blåbärsskogen. Jag hade lust att vända ungefär femtielva gånger pga tjuriga barn som tyckte att jag som är störra kunde bära dom i uppförsbacken, men tillslut var vi framme. 
I skogen altså. 

Fast först skulle vi lämna cyklarna vid vägen, och då såg det ut ungefär såhär:

Luna: Min fina, fina cykel! Hur ska jag kunna lämna min fina, fina cykel! Jag kommer att sakna den..... uuuuääääähhh
Grim: -ler finurligt-


 
När vi väl hade börjat plocka gick det nästan inte att få dom därifrån, haha. Så himla typiskt dedär. 

 
Well, well. Hem kom vi i alla fulla fall, och det blev både tigermuffins och tigerkaka med blåbär till kvällsfika.
Jo, vi bjöd grannarna också. Hur.Bra.Granne.Är.Inte.Jag.Frågetecken.

Kanske.Bäst.Utropstecken.


Det var Grim som portionerade ut blåbären, så i vissa är det ungefär 97% blåbär och i vissa ungefär 3% blåbär. Men det är ju bra, inte alla som gillar blåbär sägs det. 

 
 
 

Yummy yummy in my tummy

Jag och Flip begav oss åter in i blåbärsskogen i morse för att plocka oss lite frukost. Flip älskar blåbär och försöker allt han kan för att knycka dom ur handen på mej när jag plockar.
 
Den lilla tjyven. 


Snart är det äppeltider

 



nom nom nom

 

 

Onsdag

Altså jag måste nog ta och köpa mej lite avmaskningsmedel. Jag känner i hela kroppen hur den där Latmasken slår sej till ro i mej.

Det skulle inte förvåna mej om den redan slagit upp tältet.
Eller om den kom med husbil, vad vet jag? Förmodligen det som är bekvämast...

Jaja, lite har jag fått gjort idag i alla fall. Till exempel har jag sett fyra avsnitt av LOST (jag vet, måste vara den enda i hela universum som inte sett ett enda avsnitt förut. Enligt Timmy är jag "fan inte normal" :)) OCH jag har klistrat ihop ett kollage till Grim som han ska ha på dagis. Det har ju bara tagit mej ett år eller så....

Tränat har vi också gjort, jag och Flip. Rallylydnad för att vara exakt, och man kan ju tycka att han borde vara lite trött, Flippelifloppen, efter 2 timmars träning, men det är ju som att önska att jag skulle vinna 5 miljoner på triss. 
Minst sagt ej så troligt.

Men roligt.







Vi avslutade med lite simning.
Det är kul det där. Att han alltid är smutsigare efter bad än innan. 

Kvällsfika deluxe

Jag tog med mej Flip och Zorro till skogen för att plocka mej lite kvällsfika, och jag kan lova att det var ett par nöjda vovvar som kom hem efter ca 1 timmes "frilek" :) jag är ioförsej också ganska nöjd.

(Ja, mjölken plockade jag också. Ur kylskåpet)






Flurkis-lyxen

Vi tog oss ett dopp i poolen efter middagen, bara för att vi kan

 
 
När vi var på väg in så såg jag en skylt på staketet om att poolen var avstängd pga haveri, sååå om vi skulle odla någon extra arm eller så inatt så är det därför...
 
 
 
 
 
 

Vadan detta?

Vafalls, har det inte skrivits här på tre veckor? Det måste vi gåra något åt med detsamma. Voj voj, vilken... SKANDAL! Hur ska jag någonsin kunna bli storbloggare om jag glömmer bort att uppdatera hela tiden? 

Nu gör vi såhär, att jag bjuder på några bilder från den oskrivna tiden så fortsätter vi direkt därifrån, okej? Okej. Annars skulle jag måste skriva ett så hiimla långt inlägg, och det orkar jag rent ut sagt inte. Jag har två filmer jag tänkt titta på innan barnen ska hämtas från dagis (är sjukskriven pga sönderhostat revben (mitt jobb kändes inte optimalt när det hugger i sidan när jag står upprätt och andas)). Hör ni så produktiva mina dagar är? 
Nu kör vi:

Jag och Timmy drog iväg på Urkult ♥


Jag har blivit nerkissad av ett kryp:
 

Jag har varit ute med brudar:
 
Jag fortsätter att lära Flip nyttiga och behövliga tricks: 



Luna och Grim lever rövare med varandra och alla andra:
 

Och det kommer att komma massa andra roliga saker framöver, men det får bli då. Framöver =) 

Nåja, nu när jag har kikat in här så brukar det ju bli lättare efteråt. För så är det, ju längre tid det tar mellan inläggen, ju svårare blir det att skriva. 
För mej i alla fall. Och då borde ju allt annat vara onormalt =)

RSS 2.0