I'm a unicornIgår kväll när jag var ute och sparkade med Flip blev jag plötsligt sugen på att måla vidare på min gitarr (som legat orörd sedan sist, vilket var sisådär någon månad sedan), så jag rotade fram penslar och färger och målade till halv ett inatt. SÅ KUL! 

Om jag inte blir så sen från träningen ikväll fortsätter jag nog, skulle ju vara kul å faktiskt få använda den någon gång :) 

Heter din hund "Här" eller?

Brrrrr jag och Flip kom just in från en sparktur runt Lindenäs. Han fick dra första kilometern och springa resten, ganska kallt med härligt ute är det (-13).I fredags kväll hade vi agilityträning för våran instruktör vilken kändes väääldigt behövligt då det var flera veckor sedan. Hon byggde upp två ordentliga kaloribrännare till banor och jag fick en liten "aha-upplevelse" då hon sa att det var såhär hon ville att vi skulle springa på tävling... jag har altså varit ute på söndagspromenad tidigare gånger vi tävlat, haha. Superroligt var det! Film kommer när jag fått den från Ann =)
Vi har pratat om att vi ska börja filma alla våra träningar och tävlingar från och med nu så att vi kan titta ordentligt på vad vi gör. Också behövligt =)

I lördags mellan 9-11 var det också agilityträning med agilitysatsningen, där även också en springbana så jag är lagom mör idag kan jag lova. Hua. Nej, nu ska det pysslas här på Rönnbärsstigen! See yaa
 

Dagen i bilder och några ord


Altså helt opartiskt och så, så tror jag faktikst att jag har dom finaste barnen ♥ Vilka gullungar altså! 

Vi har spenderat hela eftermiddagen hos Ida, Johnny, Noel och Ellie, och jäklar vad dom har busat. Just innan vi skulle fara hem blev det väl lite livat och hårdhänt, men i övrigt har dom lekt jätte fint. God mat fick vi också! Jag måste nog bjuda bort oss på middag fler gånger. 

Grim har för övrigt blivit klippt idag, men bli inte oroliga! Det var endast för att håret ska få "växa ikapp", han ska få som han vill och få långt igen =)

Agilityträning på Lucia

Dagens träning gick sååå himla bra, vilken liten stjärna jag har altså ♥
Jag känner dock att jag skulle behöva ha två hundar att träna då jag är så dålig på att pausa emellanåt och bara kör, kör, kör. Det borde gå igenom, va? "Timmy, vi måste köpa en till hund så att jag får in aoutomatiska pauser när jag tränar." Det borde han gå på tycker jag. Jag menar, så smart är han inte?

I alla fulla fall. Klippet nedan är från i slutet, så det var en något trött Flipp som kämpade sej igenom banan med noll fel ♥ 

Om det blir för tråkigt på träningarna kan man ju alltid hitta på egna vägar:


Pjuh

Idag ska jag hämta hem Timmy som varit borta sedan i onsdags, GISSA vem som ska lägga barnen ikväll?  Hehe.
Nejmen altså stor eloge till ensamstående föräldrar altså. Fattar inte hur man klarar av det... det är ju skillnad när man vet att man ska vara ensam i några dagar eller så, men när man inte har någon som kan byta av någonsin? Jag ryser av bara tanken. Barn är underbara på nästan alla tänkbara sätt, men det är det där "nästan" som gör att man bör vara minst två ;)

Vavavavaaa, ska du vara borta en natt till?
 


När vi hämtat Timmy drar jag direkt iväg på agilityträning med Flippelifloppen, och imorgon vankas det klubbens Julhoppning, har icket bestämt om jag ska delta ännu. Det får dagens träning avgöra. 

Ehhhh oj då...

Eeeeh det kanske fanns en anledning till att man inte ska torktumla Timmys Beijer tröja.... Men om Timmy hämtar ut en ny tröja kan dom ju matcha varandra 

 

Kan min hosta bara ge med sej??

Hoho, jag kom just in efter en långpromenad på åkrarna med Flip. Gud vad han springer altså, ren lycka ♥ Jag behöver bara gå i vanlig takt så springer han runt och tröttar ut sej själv, himla praktiskt när man inte är riktigt 100 i kroppen =)
Efter promenaden så fick han på sej selen för första gången sedan förra vinern, och faktiskt så drog han riktigt bra! Vi började försiktigt med 1 km kanske och jag gick bara efter, men tanken är att försöka få upp hans dragglädje lite då han mest bara sprang brevid och snålade på Ilo i vintras. Latmask. 

Vem vet, kanske jag vågar mej på ett par skidor i vinter? hähä

Från i vintras:
 
 
 

Träning till tusen

Vad vore livet utan träning, jao? Ikväll har jag tränat pole i 1,5 h och direkt efter for jag till Lobohallen för 2 timar agility. Jag. Är. Trött. 

Båda träningarna gick jätte bra, i alla fall om man har i åtanke mina stora, feta blåmärken på mina ben, hehe. I polen tränade jag kombo chopper-tammy-butterfly-flatside gemini (osäker på namn)-butterfly och shooting star-butterfly-shooting star och jag fick äntligen lite kläm på den där flatside-grejen. Tror jag iaf? 

 
  
 
 


Nehejj, nu MÅSTE jag sova så jag kommer upp imorgon...

Lydnadsträning med stjärnornaEfter kvällens träningspass i lydnad så måste jag säga att debuten i Lydnadsklass 2 inte känns alltför långt bort =) Duktiga Flippelifloppen! Vi tränade igenom alla momenten förutom fjärren som vi glömde av någon anledning(?), och det gick himlarns bra faktiskt. Vad vi måste träna mera på är fjärren och platsen som han gnäller lite i, men det ska väl inte vara några problem. Jag har ju all tid i världen, heeeh
 

Brev till Tomten och morgonpromenad
Idag har vi skrivit och postat ett brev till Tomten, jag och Luna. Hon har bl.a önskat sej: Helly Kitty pyjamas, Elsa och Anna pyjamas, små och stora ponnysar, färgpennor, tuschpennor, Hello Kitty tröja, Elsa och Anna dockor och ett spel. Vi postade det i den riktiga postlådan, såklart, så hoppas nu verkligen att det kommer fram till tomten ;)
 
 

Agilitydebut

Ikväll har Luna tävlat sin första agilitytävling och fått sin allra första rosett! Hon och Flippeliflopp var såå duktiga, och jag lovar på hedersord att det var en väldigt stolt tjej som tog emot sitt pris =) Sedan var det mammans tur att köra (dvs jag), och vi lyckades sno till oss en tredje placering (vi verkar inte kunna komma högre :P), så vi fick oss också en rosett. 

Det var en inofficiell tävling och alla fick rosett, men ändå. Vi börjar faktiskt ha ett gäng priser på våran hylla... jag längtar tills 1:a priserna börjar komma! För det är väl klart att vi ska vinna nåt? Jåååååååå

 


Åsså kan vi ju avsluta med lite annat. Tillexempel en bild på ett av mina blåmärken från poledancen igår. Bara från igår har det vuxit till dubbel storlek, så kan gissa mej till hur det kommer se ut imorgon... aoutch

 
 
 

Torsdag

Idag är vi hemma, jag och lill-Grim. Han ligger i soffan, käkar glass och tittar på Tarzan.
Hur många gånger kan barn se en film utan att dom blir less på den? Svaret är många, många, många... alldeles för många. 

Själv hostar jag och snorar. Hur mycket snor kan det rymmas i en skalle egentligen? Usch och blä.

Grim har fått peka på datorn vad han skulle vilja ha från tomten i år, vilket var typ... allt! Om tomten ska ha råd med alla dom där leksakerna får han nog vinna mångmiljonerna på triss någon jävla gång. Om han nu inte skulle lägga pengarna på typ ett hus eller så istället, vad vet jag? Leksaker kanske är viktigare. En beställning skickades i alla fall så nu är några klappar klara... det är SVÅRT med julklappar ju! Vad vill dom ha? Vad kommer dom leka bäst/mest med? Just på den fronten var jag nog ganska behändig, en jul önskade jag mej ett nytt innetäcke med hals till fina Maja-ponnyn. Det var det enda =) 


 
 

Förändring

Nu börjar det vara dags för en förändring här i bloggen. Jag är döless på min header, så jag måste nog prata med Mli och be hennes göra mej en ny med nya bilder och så. Det är bra med kompis som är duktig på att fota och mixtra med datorer. Jag har en kul idé i mitt huvud, så allt jag behöver göra är att få över det till datorn. Lätt plätt. 

På tal om något helt annat så är jag så sjuuukt sugen på att skaffa dreads. Så. Jävla. Snyggt! Har varit sugen på det länge, långt innan jag klippte kort, och tänkte att dreads - det kan jag ju göra sen! Känns som att jag kanske skulle ha gjort det i motsatt ordning ;) Jag har i alla fall kikat runt lite, och enilgt mina efterforskningar är det en tjej i Umeå som tydligen är grym på dreads, sååå allt jag behöver göra nu är att ta reda på ca pris och hur mycket löshår jag kommer behöva. Med mitt nuvarande hår skulle det typ bli spike-dreads och det är jag inte ett dugg intresserad av =) 

 

RSS 2.0