Rubrik

Altså! Vad.Har.Jag.Gjort.Med.Min.Axel? 

Det gör skit ont om jag försöker höja den mer än över axelhöjd, och att försöka klia mej själv under BH-bandet är ju bara att glömma. Nedrans skit också! Jag hade tänkt köra axlar imorgon på gymmet med det får väl bli ben istället då. Bra och behövligt det med. Icket att förglömma.

På tisdag börjar jag förresten Nivå 2 på polen, och efter att ha sett våran grymma tränare visa upp en liten show från nivå 2 och uppåt känner jag mej mer taggad än någonsin!! Tyvärr ser det ut som att jag förmodligen inte kommer att kunna delta en av gångerna, men då får jag väl filma med telefonen och antecka istället. Och tokträna hemma efteråt =)
Efter att ha tittat på en video på "Vad man bör kunna för att komma upp till Nivå 3" så känner jag mej ganska optimistisk faktikst. Jag menar, hur svårt kan det vara?? Höhö. Dock skulle det vara grymt om jag bara behövde gå Nivå 2 en gång. Grymt och a lot billigare. 


Tidigare idag hände förresten detta:
Jag:
Luna, har du ritar på Grim?
Luna: nej det var inte jag. Det kom ett stort läskigt monster. Genom fönstret, kolla! Men nu är det stängt. 

Tänk så mycket man kan missa på toa
 
 
 

Whooppaaah

I mitt nästa liv ska jag lägga mej i tid om kvällarna, för nu har jag då inte tid! Dom flesta säger att det har att göra med prioriteringar, och ja, prioriterar nog vakenhet framför sömn...

Det är snorhalkigt på vägarna så det har mest blivit skalle-träning för Flip, men så fort vägarna ordnar upp sej ska Hanne prova 2-spann med han och hennes bc Ilo =) Det ska verkligen bli spännande. Flip är ju aningens mindre men jag kan tänka mej att dom kommer att gå kanon tillsammans! 


Jag påbörjade ett nytt trick med Flip i förrgår som förhoppningsvis kommer att sluta med att han ska kunna hoppa upp på min rygg när jag är stående, men för tillfället befinner vi oss här: 




Åsså fick jag för mej att lära honom att hoppa upp i famen igår, det fattade han direkt. Inga konstigheter där, lite mera spänst önskas bara ;) Men huvudsaken är ju att han litar på att jag tar emot honom. 





Det blev förresten Rally-tävling i lördags, och det gick helt OK! Lite onödiga missar som nog kommer att rättas till med lite mer rutin. Vi slutade i alla fall på en 4:e plats och blodad tand ;) 

Jag och Babe♥ i lördags


Luna klädde på Grim i morse. Dom skulle ut och cykla, sa hon. (Jag VABbar idag, btw) (och imorrn)

Vi har hunnit möblera om lite hemma idag också. Grim fick ta vårat sovrum (nedan) och vi tog hans. Kändes som att Grim skulle nyttja den lite större ytan bättre än vi =)


Sist men inte minst så kom  Timmy hem med massa fina pärlor idag som jag har många roliga idéer till! Men detta vad var jag knåpade ihop ikväll:
 

Sådärja. Nu -  Sons!
 
 

Både helg och barnledigt

Idag kom Farmor Kicki hem till oss för att vakta barnen i helgen, jag och Timmy ska nämligen ut imorgon.
Jomenvist, det är sant. Vi ska ut tillsammans. Vi och Josef. Det var inte igår och jag ser verkligen fram emot det =) Det enda negativa jag kan komma på är att jag håller på att spara ut håret igen och längden just nu är inte värst... smickrande, om man säger som så. Om det var pottfrilla jag skulle vara ute efter skulle det inte finnas mycket mera att göra. 

Nej, nu måste jag sova. Jag och Flippelifloppen ska iväg till stan typ halv 9 imorgon för att träna, och man får ju passa på¨att sova så mycket som möjligt nu när vi blir bortskämda med barnvakt. 



Luna har ritat Eiya. Så fiiin 
 
 



Bästa träningen evva!

Ikväll var näst sista gången på Polefiten Nivå 1. Nästa och sista gången är det koreografi och sedan blir det uppflytt till Nivå 2, wihooo! Kan knappt vänta tills vi börjar hänga upp å ner å trixa=)

Men idag då. Det blev repris från allt vi lärt oss hittils, vilket faktikst var en del när man såg det uppradat på papper. Tricks som "Crucifix" och "Skater" som kändes omöjliga när jag provade första gången känns plötsligt relativt lätta och då är ju det här bara 7:e lektionen. Tänk när man gått 3-4 omångar till? Möjligheterna är oändliga! 

För att bjuda på en ny bild ikväll bad jag Timmy tvär fota mej precis när jag kom hem från träningen, och dum som jag är valde jag "Superman" som var det sista vi gjorde. Tänk tusen nålar på insidan låren så dom var minst sagt ömma... men det gick ju. Nu när jag tittar på bilderna ser jag att jag inte riktigt fick till "banan-böjen" på kroppen, men hey, jag kan ju alltid försöka igen när mina blåmärken på benen försvunnit ;) 

 
 

Lägesrapport

Okej, här kommer en stretching-lägesrapport! Jag har verkligen legat på latsidan vad gällande både stretching och träning den här veckan och förra, men jag kan nog ändå tycka att jag har kommit lite, lite närmare golvet i alla fall =)

Jag kommer att använda mej av min mycket vackra mall jag pillrade ihop nyssens några veckor till tror jag, sedan (om jag vågar) kommer jag nog att lägga ut FÖRE/EFTER bilder här i bloggen. Mitt mål är att innan sommaren snudda marken i spagat eller split. Helst både, men det duger bra med en också. 


(jag har ju såklart mätt högsta punkten i alla positioner. Eller ja, Timmy har mätt högsta punkten. Bra att ha hjälpreda hemma )
 



 

Inte sjuksängen!

Åhejåhå mitt huvud känns ungefär som när man råkat tillsätta för mycket potatismos i vattnet. Och om jag böjer mej ner gör bihåorna ont också. Stackars, stackars mej =) 

Nåja, what doesn't kill you makes you stronger heter det ju och efter jag halsat ett Treo åkte jag i alla fall till Rallylydnaden i inomhuslokalen som var mellan 19-21. Förutom att vi träffade Fips ärkefiende (på riktigt, dom TÅL inte varandra) så var min lilla grisehund sååå duktig! Vi fick massa komplimanger för våran kontakt och hans fokus, och det är ju lite roligt att höra från helt okänt folk. Min tränare var också där och hon tyckte vi skulle efteranmäla oss till den Inoffiviella Rallytävlingen som är nästa helg. Vi få väll se hur de bli me dää...

Liten Flip-valp ♥
 

Imorgon drar jag och lillan in till stan för att gå på Bio med Emil och lilla Elis. Bamse och Tjuvstaden visas på storbildskärmen och det blir Lunas första "riktiga" film hon ser på bio. Förra och första gången var ju bara fyra kortfilmer med Alfons Åberg som vi hade hemma på DVD ;)

Finaste missen ♥



Lilla Eiya nämns inte så mycket här i bloggen, men hon lever livet här ute i Flurkis ♥ Hon har smörat in sej hos en granne som både gillar katter och som gillar att mata dom med finmat såsom räkor och makrill. Det är ju ett under att hon väljer att komma hem över huvud taget för här får hon minsann bara Whiskas blötmat och torrfoder, haha! Eiya är för övrigt Grims favvo, och direkt han får syn på henna ropar han "Ya! Ya!" och vill plocla upp henne. Inte värst poppis jämt, men det enda hon gör är att spinga undan om hon inte har lust (gör hon rätt i). 

Jag följde med Anette till gymet ikväll också, det var verkligen på tiden. Jag började 15 minuter ganska tungt på crosstrainern och körde sedan ben och axlar och avslutade med huvudstående och stretching. Jag räknar med att kunna gå ned i spagat och split om drygt 8-10 år om jag kör på stenhårt!
 

Hallmatta



Jag tror att vi kan gissa vilken som är "EFTER" bilden, va? =) Tycker det blev tokbra i alla fall, fattar inte varför vi inte tagit tag i detta tidigare? Nu återstår det att se om Timmy märker nåt när han kommer hem ;) 


 
 

VAB och "polekyssar"

Både idag och igår har jag varit hemma med Luna som haft feber, hosta och ont i halsen. Ingen feber idag men en gräslig hosta, hovvaligen. 

Fast jag är hemma från jobbet kan jag uppenbarligen inte hålla mej från att städa i alla fall. Igår städade jag hee-eeela lägenheten (dammtorkade, plockade undan, dammsugade och skurade) och nu ska jag alldeles strax sätta tillbaka dom nytvättade soff-och-kudd-fodralen. Ett stort, fett minus med att ha en ljus soffa är att ALLT syns på den, och det är inte mycket praktikst med två små barn hemma. Plusset får vara det att hur mycket man än tvättar den så blir den inte "ur-tvättad" som tex en svart eller brun soffa kan bli. Alltid nåt...


Igår hade jag tänkt åka in till stan och fri-träna lite med mina pole-buddies, men så blev det icket! Istället tränade jag lite här hemma efter barnen somnat. Det känns ändå som att jag börjar ha liiiiite koll på det vi gått igenom hittils...
Jag kände inte för att klättra värst mycket och öva på "Crucifix" eller den andra grejen vi gjorde föra gången som jag inte kommer ihåg namnet på (sitting nånting??) då jag har blåmärken fulla framsida vaden, så istället provade jag en "Inverted crucifix" som jag hittade instruktioner på på Youtube =) 

 
Hoppas att jag gjort rätt (det kändes rätt?) annars får Angelica lära om mej när det kommer på kursen =) 

Och på tal om pole så har jag fått typ små brännmärken från måndagens träning, eller "Polekyssar" som dom fint väljer att kalla det. Haha. Men det är tydligen bra, då håller man rätt. 

 




Wihoooo

Tänk så glad man kan bli för materiella saker! Idag fick jag äntligen upp min fina stång på den givna platsen i vardagsrummet och självklart, självklart, var jag ju tvungen att invigad en också. Den liksom kallade på mej =) 

Titta så fint det blev: 

När den inte används är den barnsäkrad också. Här ska det inte finnas några flottiga små fingeravtryck inte ;) 
 
Jag tänkte bjuda på lite sneakpeak från kvällens träning också. Om man inte är intresserad kan man ju skrolla ner. Eller blunda =)




 
Det fanns fler suddiga bilder också, men detta får räcka. Jag måste ju hinna duscha också. Och sova. 

Födelsedagskalas

Eftersom vi hade en liten kille som blev 2 år i torsdags hade vi ett litet kalas för honom idag =) Eller litet och litet, vi var 27 personer om man räknar med alla småttingar också. 


Jag började dagen med en timmas tur med Flip i skogen och gjorde sedan det sista inför kalaset som började 13


"Gyttjan" hade legat i kylskåpet hela natten och var lite väl kletig, men det blev helt ok iaf =) Förutom kolan längst upp hade jag i hallonmousse och vaniljkräm. God kombo!


Grim blev jätte blyg när vi sjöng och alla tittade på honom =)


Luna och senaste nytillskottet i kusinskaran - Arvid!
 
 
Grattis på 2-årsdagen i efterskott finaste lilla Grim ♥ Må du aldrig växa upp till en trotsig tonåriong!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0