Tävling

Tävlingsdag idag! När jag vaknade i morse dunkade huvudet och det kändes jäklart precis som att jag var bakis, vilket jag kan tycka var ganska orättvist då jag faktikst var Chaufför igår. Så vi kan väl börja där...

Mayas sambo ringer kvart över sex på kvällen och frågar om jag skulle kunna tänka mej att köra på Wheels, och eftersom dom enda planerna jag hade var att äta upp ett 2 kilos glasspaket och se Vänner sa jag att det absolut gick bra så länge det var en snygg bil (amen lite krav måste man ju få ha)
Jag duschade och sminkade mej på en halvtimma (AHA!) och begav mej sedan mot Tomtebo, bilen och alhoholiserade människor.

Här är brum-brum bilen jag körde. Den hade väldigt många fler poahästar under huven än Mazdan, om man säger så.


Vid första anblicken såg jag bara tre blondiner i en bil, men så bör jag ju ha glasögon på mej också.

-dreggel-


Vi lämnar det där och går vidare till idag och första start som inte kunde ha gått sämre! Vi startade som nummer tre och jag hann i princip bara ta ut honom ur bilen och springa till start efter banvandringen så var det våran tur.
Han var inte med mej alls utan hade fullt upp med att kolla vad alla andra gjorde, och när han fick syn på Hanne som fotograferade så sprang han rakt ut från plan och fram till henne, vilket medförde att vi blev diskade. Jäkla SKITHUND! Vi marscherade raka spåret till bilen där han fick ligga och skämmas resten av klassen. Usch, så besviken jag var...

Helt ärligt så kände jag för att åka raka spåret hem efter det, men jag är glad att jag inte gjorde det för andra klassen gick mycket bättre. Han var fortfarande inte lika mycket "med mej" som han brukar och såsom jag vill ha honom, men en klar förbättring och vi slutade på 2:a plats med 96/100 poäng


 
 
 
 
 

Rally tävlingar

Idag har jag och Flippelifloppen varit och tittar på Rallylydnadstävlingar heeeela dagen. Det var tänkt att jag skulle vara någon slags funktionär, men eftersom dom vist hade dubbelbokat slapp jag. Ärligt talat ganska skönt då jag kunde sova ut (nåja, vaknade strax före 8 ändå) i morse. 

Däremot hjälpte Hanne till på tävlingen, så jag haffade Ilo också så han skulle slippa sitta i bilen hela dagen =)

 
Imorgon är det våran tur att tävla, wihooo! Jag hoppas, hoppas, hoppas att det ska gå bra. Faktiskt så känner jag att det vore najs att få stå på prispallen någon jävla gång! Så vi satsar väl på det tror jag

Swimmom

Nästa gång vi drar och badar med hundarna ska jag absolut ta med mej badkläderna, enligt Felicia var det ju ganska skönt i vattnet när man tappat känseln ;)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

Tortillachips och guaccamole räknas väl som middag, vist? Vist! Ja, för det är då det jag har ätit tre dagar i rad nu. Eller igår hade jag sallad till också. Laga mat själv är ju vara såååååå-ååååååå jätte trist. 

I.Alla.Fall.

Igår var det Rallyträning på Ön, och det börjar faktiskt kännas hyfsat bra inför tävlingen på söndag :) 

Jag hoppas på tre kvalificerade resultat på rad nu så vi kan börja jobba på dom kluriga delarna i Avancerad klass :) Hahahaahahaaaaaa

Okej, vill du veta något roligt? Det kanske inte är roligt i precis allas ögon, men jag tycker det var freaking HILARIOUS!

Jag och Flip skulle till åka tåg till Jörn idag, så jag bokade plats och allting via internet och fick en SMS-biljett. 


Avgång från Umeå 06.50, amen då borde det ju räcka om jag åker vid sex, tio över nånting, tänker jag klokt.
Jag packade klart allting igår kväll innan jag gick och la mej och jag trooooor, inte helt 100 dock, att jag kan ha somnat innan huvudet landade på kudden. Vad jag däremot vet med all säkerhet är att jag inte ställde något larm...

När jag vaknade av mej skälv i morse och såg att klockan var 06.16 fick jag lite panik, (vilket jg tycker var förståeligt med tanke på att jag redan när jag vaknade var efter i min tidsplanering) sliter på mej kläderna, ropar med mej Flip, tar väskan och kastar in oss i bilen. 

Sedan vet jag inte riktigt vad som hände, jag antar att min bil går utomordentligt bra under tidspress, men vi anländer vid tågststionen 06.36 och jag går mot ingången med Flip och väskan vid min sida ganska nöjd över mej själv.
Jag hade inte borstar tänderna eller ens kastat en tanke på mitt fågelbo till hår - men jag hann!

Och nu ni, nu kommer vi till det roliga!  När jag scannrar igenom skylten med avgående tåg kan jag inte hitta mitt tåg någonstans... Så himla skumt! Det enda tåg som ska mot Jörn idag gick 06.10 eller avgår 11.19.

HAHAHAHAAAHAHAHAHA!! 

Go SJ!


Mitt i veckan

Jag skulle ljuga om jag sa att det inte varit liiiiite skönt med barn-och-sambo-fri lägenhet, men nu börjar det faktikst bli lite tomt... jag saknar att Grim kommer och knorrar ihop sej i sängen och trycker hans tår mot min mage och jag saknar dom godaste kramarna man får av Luna ♥ Men på fredag ses vi igen! Jag och Flip åker tåg och stannar tills på söndag, och sen får vi se om dom andra stannar någon/ra dagar extra eller om dom följer med hem. 

Jaja, bara för att jag varit ensam hemma i veckan betyder det inte att jag degat i soffan ska ni veta. I måndags var det ju som sagt kursavslutning på Polen, i går var det agility (kolla filmen nedan) och idag har det varit Rallyträning. Idag är första gången jag gått en hel fortsättningsbana med Flippen och vi tävlar nästa helg... yey, vilken framförhållning man har altså... tur vi ska träna för Ewa på tisdag... I morgon ska jag ta igen passet jag missade när vi var i Grekland så då blir det pole igen ♥ 


Kursavslut

Ikväll hade vi kursavslut på polen och nästa kurs blir inte förrän SEPTEMBER!!! Hur ska jag överleva sommaren?? Vi kom överens om att vi skulle friträna tillsammans minst en gång i veckan, plus att jag ska damma av prydnadsstången jag har i vardagsrummet. (Jag har använt den pinsamt lite sedan jag köpte den)

Jag vet exakt vad jag måste träna på, och banne mej, innan nästa kursomgång ska det sitta som sten! Eller gips i alla fall...

När jag kom hem körde jag lite slalom med Flip och det går verkligen frammåt! Nu har vi 6 pinnar och målet är 12, snart så =) Jag kastade bågarna efter min lilla diskussion med mej själv där jag kom fram till att det bara blir mycket att träna bort, så nu kör vi utan. Och ja, det går finnemangIm so growing up
Guuuuud så tråkigt det är att köpa blommor! Men det blir ju faktiskt ganska  mycket finare... Tills dom står där ihoptorkade och frågar varför du i helvette inte köpte plastblommor istället?!

Jaja, vi får väl se hur länge dom håller, och jag ska försöka allt jag kan med med att komma ihåg att vattna. 
Jag har förresten möblerat om lite här hemma. Timmy och barnen drog ju iväg till Moräng igår och ska vara där i veckan, så jag får passa på att försöka fixa bort lite småpill här hemma. Tillexempel måla klart köket!

Men inte ikväll, för ikväll är det poledance! Whoop whoop! 

Debut

Igår debuterade jag och Flippelifloppen i lydnad! Vi fick fin-fina poäng på det mesta, men tyvärr nollade vi ställandet (han satte sej istället) och fick en 2:a placering. Lite synd kan ja tycka såhär i efterhand. 


Vi startade före Mona och Pepsi, vilket betydde att vi även skulle ligga platsen brevid dom. "Ohh noooo", tänkte jag, "flip kommer att vilja leka" men han verkade då inte ens märka att Pepsi låg brevid honom :) han gnällde lite och flyttade fram-tassarna, varav 7,5 i poäng. 
I apporten vet jag inte riktigt vad som hände. Flip tog apporten utan vidare, släppte den och tog sedan upp den igen? Aja, vi fick en femma där. 

Imorgon tränar vi agility och sedan är det full fokus på rallyn som gäller! Vi startar ju Fortsättningsklassen för fösta gången nästa helg så det vore väl en idé att kolla igenom dom nya skyltarna ... Vi ska ta oss en genomkörare av Ewa tisdagen före för att checka av och vi kommer bergis att få skäll. 

Lite bilder från Rhodos

Vårat rum hade "begränsad havsutsikt"Jag solade ett hjärta på bröstet

Alla kryp var gigantiska 

Jag åkte dit med Timmy, men kom hem med... Johnny Depp??
RSS 2.0