Empty

Jag har just varit och lämnat Flip hos Hanne nu som ska ha hand om honom nu när vi åker till Grekland, och det känns så konstigt.... tomt. Lilla Flippen.

Jag är inte orolig på något vis om hur det kommer att gå, Flip och Ilo går superbra ihop, det var just bara den där lämna-bort-grejen som blev jobbig i mammahjärtat. Hej seperationsångest!
Hanne lovade i alla fall att posta bilder på Facebook och skicka meddelanden varje dag om hur det går :) selen är medskickad också så han kommer få jobba lite också, men "riktiga" träningen kommer han att få vila ifrån. 

Det har just slagit mej förresten - vi åker imorgon. IMORGON!! Wihoo! Jag tror att jag har packat med allting vi behöver, annars blir det glömt. Huvudsaken barnen och passen är med i alla fulla fall. Med tanke på hur Luna tjatat och pratat om Rhodos dom senaste dagarna så blir dom nog relativt svåra att glömma hemma :)

Jag hittade en bild från förra sommaren i mobilen och inser att I want my piercing back!, så jag ska gulla med grann-Anette när vi kommer hem. Det är helt OK att ha en piercare och en bilmekaniker som granne. Just say'n




Agility

Herrejösses vilken fullspäckad vecka jag har haft hittills, och jag älskar't! Det har sett ut som följande:

Mån: Poledance (Rallytränat efteråt)
Tis: Poledance (lydnadstränat efteråt)
Ons: Ledare på rally-lydnaden
Torsdag: Agility

Puuuh :) Agilityn ikväll gick riktigt, riktigt bra! Flippfloppen lär sej så himlarns fort :) vi provade tunneln med "släp" för första gången idag och han bara rusade igenom :) Nemas problemas!

Malin var där med sina goda råd och fina hindar, åsså följde Ann med hennes tollare med. På dem var det stor skillnad på början och slutet på passet, tänk då bara vad grym dom kommer vara om några veckor. Eliiiit ;)










Eiya då? Hon befinner sej efter många, många om och men i Malå nu. Jag tänkte ju son sagt åka med henne i tisdags med då var det en liten Grim som släppte ut henne altan vägen,  och jag trodde nästan jag skulle måsta avboka idag också då en viss Timmy lät henne smita ut i går. Men som tur var kom hon tillbaka på kvällen. Hon kan ju lika gärna vara borta i fyra dagar då hon går ut. 
Nu ska jag ladda för sista jobbdagen innan Rhodos. Snälla, låt den gå undan!

Amen. 

Kvällens pass





Min kära dator vägrar fortfarande att ladda upp bilder på bloggen, morr. Timmy ska formatera om den någon gång framöver så kanske den lär sej veta hut! 

Ikväll var det i alla fall poleträning - Äntligen!! Jag kunde ju inte vara med förra veckan pga min jävla tand så det var ett kärt återseende! Jag har tänkt att ta igen förra veckans pass imorgon om jag inte har allt för många blåmärken, haha. 
Men det gick bra idag faktiskt. Jag trodde att jag skulle känna mej mera matt då jag inte kunnat gjort någonting på 1,5 vecka men det kändes Bra. Om jag bara kunde sluta svettas floder ur händerna skulle det vara finnemang! 

Eiya har förresten hittat hem igen så om det funkar för min farmor och farfar ska jag överlämna henne till dom imorgon. Hon ska ju bo där tills veckan efter vi kommer hem från Rhodos, som vi för övrigt anländer till om bara 6 dagar -wiiiii!!!

Ibland undrar jag om dom ens är släkt?




Jamen ni ser ju, man får ju sina tvivel inland! 

Happ

Jaha ja. Jag har ju då varit hemma hela veckan då jag minst sagt känt mej krasslig. Imorse åkte jag dock iväg till jobbet då jag kände mej helt OK igår, bara för att få åka hem i feber vid lunch. Inte OK!

Nåja, jag har i alla fall kunnat pyssla lite med sockerpasta figurerna som ska pryda tårtorna på dopet på lördag (bilder kommer) och ikväll har jag provat lite olika macrame knytningar. Vilket pillergöra! 




 
Imorgon åker Timmy och barnen till Moräng och jag, Flip och Eiya åker till Malå. Jag ska hjälpa till med förberedelserna inför dopen och lilla Eiya ska lämnas hos min farmor och farfar i tre veckor. Rhodos närmar sej med stormsteg nu!!

Svimmom

När man är hängig och slö är det tur man har en sambo som kan trötta ut en aktiv vovve genom att kasta pinnar i ån här nere :) Han erkänner inte gärna att han gillar att ha hund, men ibland lyser det igenom riktigt ordentligt ;) 







Mm blöt hund, finns det något underbarare ;)

Hemma

Jag och Malin var och tränade agility i lördags kväll, och det gick riktigt bra! :) 

jag hade inte vågat prova vipp-brädan dittills då jag kände att jag inte vill råka göra något fel så han skulle råka bli rädd eller något, men med tips och lite hjälp gick det finnemang! Nästa gång ska jag komma ihåg att ta med en liten skål och två bollar istället för en ;)











 Så roligt!!! 

Och vidare till något inte fullt lika roligt...
Igår fick jag ta mej i kragen och åka till tandakuten.
Min %^#~+_@-a visdomstand har gjort mitt liv till ett helvete, för att låta lite dramatisk, dom senaste dagarna, och väl där kan dom inte göra mer än att spola rent med nån saltlösning och skriva ut Kåvepenin mot infektion. Hon rådde mej att fortsätta med citodon (som om ja skulle klara mej utan) och ringa tillbaka när inflammationen lagt sej så dom kan dra ut den där förbaskade tanden då istället. 
Nu återstår vara att se när fakturan kommer, jag har ju hört att det ska vars extra billigt att åka in akut på en söndag...

TOUGHEST UMEÅ

Åh vad jag vill lugga mej själv för att jag inte anmälde mej till toughest i år, det såg hur kul ut som helst!!! 

Vi drog i alla fall iväg hela familjen (utom Flip) å kollade på brorsan, Johnny och grannen som sprang och dom var då såå duktiga så :) tyvärr kunde vi inte spana in alla hinder pga vagnen, men några kunde vi se i alla fall. 
































Det går bra nu

Idag blev jag så less på att ha morotsfärgat hår att jag köpte en brun färg som jag kletade i ikväll.


Men det verkar som att dom råkat stoppa fel färg i förpackningen eller något, för den fina, bruna färgen som visas på framsidan är inte ens i närheten av den mörkbruna, näst intill svarta, färgen jag har på mitt huvud just nu! 

Jaja, bättre än morotskakan jag hade förut. Typ.

Timmy har varit hos grannen ikväll så jag har faktiskt knåpat ihop ett halsband framför några Vänner avsnitt. Det är ju bara såååå bra! 




Polekyssar <3

Mina ben är så här fina nästan jämt sedan jag började med Poledance, och då kan man ändå tänka på att bilden nedan är väldigt smickrande då inte alla syns ;)




Timmy suckar och säger att det är helt sjukt medans jag blir uppeggad. Vilken mes han är, altså. 

Det är gott att vara hemma

Lillebror drabbades av en släng krupp inatt så vi stannade hemma idag. Om han fortsätter låta lika "rosslig" som han gör nu ser det nog likadant ut k morgon.   Lilla hjärtat. 

Vi har haft en ganska bra dag hittills i alla fall med pusselbygge, kort promenad med Flip och massa, massa glassätande :) 




Ikväll är det Rally-träning på Ön och det ska vist fortsätta varje onsdag hela sommaren, hur awsome som helst ju! Nu är det tokträning som gäller inför debuten i Fortsättningsklassen :)

Näe

Kom hem från jobbet med halsont, öronont och förmodligen feber. Inte coolt någonstans.

Timmy skickade mej isäng så nu ligger jag och svansen (Flip) strax och sussar. Tvivelaktigt om jag kommer orka med träning ikväll. 




Pole-måndag

Åh vad träningen idag inte gick värst bra... Några tricks vi bara har gjort från golvet förut skulle vi göra uppe på stången och jag fick bara inte till vinkel på höften i någon av dom. Det gick bara inte! 

Svettig om händerna var jag också så greppen bara gled. Funderar om man skulle ha provat såna där grepphandskar någon gång? Skulle vara intressant att se hur det skulle kännas. 
I alla fulla fall så var jag tvungen att fortsätta hemma när jag kände att det gick så dåligt och då satte jag dom! Yes! Efter att ha känt på dom från golvet och hittat fästpunkterna så gick det myyycket bättre!
Dock måste jag nog skicka Timmy på en intensiv kurs i fotografering för vissa bilder han tar är inte från någon vidare värst smickrade vinkel. Om man säger så. 






Vem ÄR du??

Du som tar en-sockingar från våran tvättmaskin, vem är du? Och var har du gömt våra sockar??

//tacksam för svar!



Ny-gammal hallmöbel

Okej, du vet det där skåpet jag köpte på Myrorna, målade om och ställde i badrummet?

(Det här skåpet)

Tänk dej nu då att barnen eventuellt hade varit minst sagt svår-påklädda på morgonen, att den dära sambon som skulle ta barnen till dagis egentligen eventuellt tyckte sej förtjäna en icke planerad sovmorgon och att du eventuellt började bli sen till jobbet. 

Tänk dej sedan att du med tjurande/skrikande barn på bron börjar känna dej sådär super-duper-mega-kissnödig, och att du sedan rusar in på toa för att på vägen eventuellt springa rakt in i ena dörren på skåpet (som stog öppet. Varför i helvete stog det öppet??) så att det går sönder och det bara rasar glas. 
Smack! Kras! Kabamm!


Ja, det var väl berättelsen om hur vi fick en ny hallmöbel. Blev ju ganska bra ändå.









Men Yes!

Vi klassade upp oss till Fortsättningsklassen idag, yiha! 

Poängen kunde ha varit bättre, men som vanligt kan vi skylla på piloten. Innan nästa tävling tror jag heller vi inte satsar på att "vila oss i form" ;) 




Jag bad Timmy ta ett helkropps kort på han här hemma också och det blev väl sådär... I ena hörnet kan man skymta både en handduk och en öl (vi ska basta) och mitt på ryggen ser man handtaget från våran vedkorg. Som om han är värsta handväskan eller nåt.




Skönaste sovställningen




Segt

Jag och Flippelifloppen kom just hem från en 6,5 km springtur k byn. 37 minuter tog det nästan precis så man kan väl säga att det gick rätt så segt... 






Nuså

Grrrr vad irriterad jag blir att det inte går att ladda upp bilder från datorn!? Vad det vara för fel?
Måste ju säga att jag mycket hellre knappar på ett tangentbord istället för på telefonen som lika gärna kan skriva ut "klamydia" där det var tänkt något helt annat. Skälvstavning i all ära, men ibland blir det ganska tokigt.

Jag har löst det som så att jag tagit kort på bilderna från datorn med mobilen så kvalitén blev väl inte riktigt som det var tänkt, men det är bilder i alla fall. Sååå här kommer dom, bilderna från Kalix-helgen. Några av dom i alla fall :)




















Ohhh förresten!

Kom på en annan grej! Var och tatuerade klart nyaste tatueringen ikväll också och whaaaaat vad ont det gjorde på höftknölen! Men nu är det gjort och det kommer fullständig bild när den har läkt ordentligt :) 

(Många inlägg senaste tiden va? Om jag fortsätter såhär kan jag snart kalla mej själv för proffsbloggare! Och då förväntar jag mej en proffsbloggar-lön också)



Wihoo

Ä-ä-äntligen är luckorna på väg upp! 

Kaklet är kaklat, fogen är fogad och det som saknas nu innan det är helt klart är att måla dom sista tre luckorna, byta skiva på ön och hyllorna ovanför Diskhon. Sen ni! 




Hej hopp

Eftersom min uppkäftiga lilla skitdator vägrar ladda upp bilderna från förra helgen får jag väl helt enkelt använda min trogna telefon istället. Den ställer då alltid upp!

Till och med efter Grim badat den i handfatet.
Det är äkta vänskap.

Hur som helst. Jag hakade på ett gäng på fb där vi nu tävlat i vem som springer längst under denna månad och igår pinnade jag på i 6,5 km. Problemet är bara det att den där trogna telefonen svek mej och slog av efter 3,5 km, och eftersom vi använder oss utav Runkeeper (så vi kan följa varandra och se vem som leder) så gick jag altså miste om 3 km igår!! -mutter morr och fräs- 
Inte okej! 

Inte får man vara ifred då man stretchar heller!




Slut på helg

Jomenvist blogger lever fortfarande, den har bara taktikvilat lite grann medans jag har varit mer än upptagen på annat hålll med mej-själv-träning, hundträning, köksrenovering och allt vad det nu är. I köksdelen börjar jag faktikst skymta några strålar ljus i tunneln, wohooo, så det kommer absolut att bli klart inom några dagar!! 

Träningen med Flip har aldrig gått bättre, och jag tror faktumet att han håller att bli äldre spelar stor roll i den frågan. Det plus den grymma tränaren han har, såklart (dvs jag juh). Nästa tävling som äger rum i Nordmaling hoppas jag på uppflytt och Diplom. Placering är väl bara att glömma efersom jag tydligen inte kan gå banorna som jag ska när vi tävar (altså mina tävlingsnerver - jag har inga!).  
Tävlingen i Kalix förra helgen gick såå himla bra! Flip var följsam och lyhörd, men eftersom jag gjorde något helt annat på ett moment och drog på oss -20 poäng där gick vi miste om en 2:a placering och hamnde istället på 20: plats. Haha, kändes inte alls surt... 
Nåja, bättre ett stort fel som var helt och hållet mitt fel än många småfel. 


Jahapp. Nu vill inte min superdator lada upp bilderna, dom får väl komma senare idag då. 



RSS 2.0