"#¤%)/ÄÖ?=`öä

"Du har plats 46 i kön. Beräknad kötid är: 6 år, 7 månader och 25 dagar" Gissa var jag ringer?

Försäkrings-jävla-kassan såklart. Gah! Finns det något som kan göra en lite halvirriterad så är det ju dom. Har haft på högtalaren på telefonen i 20 minuter nu, men det lär ju dröja innan jag får prata med en riktig människa. Dessutom tror jag på riktigt att man måste gå kurs i otrevligt bemötande innan man börjar jobba där. Om det inte gick in första kursomgången finns det både fortsättningskurs och avancerad...

Nejmen, trevlig fredag.

Herregud

Jo. Igår morse när jag cyklade till jobbet så började jag plötsligt må ganska dåligt. Jag ringde jobbet, vände hem och spenderade ungeför resterande tid av dagen med att kräkas i toaletten.

Så. Himla.Onajs.

Mot kvällen var det bättre, men jag däckade ungefär 21.30 och har sovit mestadels av tiden idag också, såatte, om det skulle vara möjligt att lagra sömn skulle jag ha den säkrad typ en månad framöver =)


Altså. Jag tänker att jag lägger upp lite random bilder också. Man vet ju aldrig när Timmy kan få för sej att omformatera datorn igen...

Små tossingar ♥ Lillebror växer ikapp


Flip fick ett stycke kalkonhals till kvällsmaten. Gottigott, men ganska blodigt


Provade Aysha för första gången förra veckan =) tror att jag på nedra bilden skriker typ "jaaaaaa" (eller så har jag tänkt att äta upp "Pål") just när jag fotrograferas ;)
 
Morgontrött Flip

Stor men liten ♥ lillan hade norpat åt sej en tutte på väg till sängen en kväll, som hon sedan gömde när jag sa god natt. Vilken liten räv!
 
 
 
 

Debutering i Avancerad klass!

Igår debuterade jag och Flip i Avancerad Rallylydnadsklass, och VANN! Vi fick superfina poäng, och om det inte vore för mina 2 misstag så hade vi fått full pott. Känns ju lite surt, men någon gång ska vi väl kamma hem 100 poäng, eller? =)

 
Jag har även tänkt stryka en rad på "Mina mål 2015"-listan. Istället för "Debutera Avencerad klass i Rallylydnad" så blir det "Debutera i Mästarklass i Rallylydnad" Iiiiih! Så roligt =)
(I Mästarklass börjar man även samla SM-poäng ;))

Det var ju inte bara jag som drog iväg på tävling, Ann och Fenix följde också med =) Dom debuterade Nybörjarklassen och kom på delad 1:a plats med 100 poäng. Grymt!

 

Min första vinst inom hundtävlingar, så det kommer jag att leva länge på =) Fina Flippelifloppen ♥

Idag har jag och Emil provat på Bodybalance på Träna, och det är verkligen något som jag kommer att fortsätta med! Tror att det kommer bli ett super bra komplement till poledancen då det typ bara är styrka och smidighet =) Jag tänker att jag drar med honom en gång i veckan så jag inte behöver träna ensam. Tycker att det låter som en bra plan.

Altså Flip...

Altså Flip... ibland har jag lust att sälja honom till högsterbjudande på blocket. Igår var ett fint exempel på en sådan dag.

Vi har ju varit och tävlat agility/hopp i Ske-å i helgen, och lördagens agility gick gyffsat bra med en 4/21 placering (5 fel) i en klass och en diskning i andra (tog ett hinder från fel håll, oops my bad)

Söndagens hoppklasser var bara onödiga bensinkonstnader då båda klasserna var ett jävla skämt... ena klassen hoppade han 4 hinder i speed fart och sedan lika fort ut från plan igen = diskad! Andra klassen var inte fullt lika dålig, men känslan fanns verkligen inte där och det fanns mycket annat att titta på (skälla på) istället för att lyssna på mej, men vi lyckades kravla oss från start till mål med 10 fel och en 7/16 placering


Jag vet att vi båda behöver få tävlingsrutin och så, men när man VET att man borde kunna ta sej runt smidigare och flytigare blir man lätt frustrerad när inget, verkligen inget, fungerar... Nej, gårdagens hoppklasser tänker jag stoppa in i en låda med hänglås och kasta bort nyckeln långt, långt bort... ja, efter Vickan fått se filmerna såklart. Hon insisterade när jag berättade hur dåligt det gått, så förhoppningsvis (och förmodligen) kan hon se på typ 2 sekunder vad som hände. Fördelen med att ha allting på film antar jag.

Jag, Ann och Malin har btw börjat filma alla våra träningar fro.m några veckor sedan, och tanken är att vi ska ha filmkväll någon kväll framöver. Med vin! För det kommer att behövas a lot of vin om vi ska se alla missar vi gör, haha!

Träna mera!

Timmy for iväg till Alex en stund så jag passade på att träna lite handstående, huvudstående osv här hemma. Ett av mina mål för i år är ju att bli starkare och smidigare, så det är ju bara att köra =)

 
 

Nejmen hallå!

Nu har kaoset börjat lägga sej en aning efter flytten och jag känner att jag vill börja blogga igen. Det är så roligt att kunna kolla bakåt med alla bilder och så, speciellt efter att alla (ALLA) bilder försvann då Timmy formaterade om datorn... altså ibland känns det som att jag skulle kunna nacka den där karln. Vid såna där tillfället speciellt. 

Hakuna matata. Nu är vi stadsbor i alla fall och hittils känns det både och. Skönt med gångavstånden och så, men jag saknar redan enskildheten, skogen, vägarna som inte kryllar av bilar... såna saker, men det är väl en vanesak antar jag. 

Jag tänker att jag bjuder på lite bilder fastän inte allt är klart än, för som jag fattat det är det ett gäng nyfikna strutar som vill se =) så, varsågod:

Vardagsrum: (vi väntar fortfarande på våran TV-möbel)
 

Vårat sovrum:


Gästrum/datarum/hobbyrum:


Barnens sovrum:


Syrum/förråd: (det ska upp ett skynke på höger sida från översta hyllan till golv så blir det kanske lite trevligare =))


LillToa:

StorToa:
 
Oj, nu måste jag väcka Grim. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0