Härliga Helg!

Åh så skönt med helg! Igår kväll drog jag iväg på pole-träning, men eftersom jag och mitt fiskminne glömde min Dry Hands så var det rätt så kört. Det går bara inte utan! Nåja, istället övade jag lite på Reverse grab (som jag fick till riktigt bra, wihoooo) och stretchade länge. 

 
Annars idag har vi hunnit med typ 5 000 000 tvättar känns det som, plus att jag har packat två lådor med prydnads saker. 
Nej, nu ska jag ta min Slagnäs-öl och gå och duscha. (God öl btw, "Ge fan i vårat vatten")


Pysseltanten

Ikväll tog jag tag i våran trasiga lampa som hängt ovenför köksbordet. "Kristallerna" tyckte barnen var för dragvänliga för att få sitta kvar, så den var verkligen i behov av en renovering. Min tanke är att den kommer att få hänga i vårat framtida sovrum, det kommer att bli fucking awsome med mitt överkast som jag håller på att sy också =)


Hitta en icke önskvärd lampa:


Rensa den:


Ta ett lakan och klipp många, många, många remsor


Knyt fast remsor


Knyt fast fler remsor


TADAAAAA!!
 

Lätt som en plätt

Altså Poledance ♥

Idag var det ju då andra gången på Nivå 4, och OJ vad jag inte ångrar att jag inte tog det där uppehållet jag hade tänkt. Pjuuuh -torkar svett i pannan- =)

Jag bjuder till och med på min första pole-film... cupid-shooting star-tammy-scorpio, liten del av vad som tränades idag =) någon gång ska jag göra en ordentlig film. Kan ju om inte annat vara roligt och kolla på om ett år eller så.   
Sen har jag toktränat agility med Flip tre dagar i rad också, så idag har han fått en välförtjänt (men inte uppskattad) vila! Nu får han vila helt från agilityn tills på söndag i alla fall, men tanken är att hinna med lite Rally under helgen också, för jag har nämligen tänkt starta i Avancerad klass inom en snar framtid =) Känns som att vi har lite nedförsbacke nu, I like it!

Nejmen hej!

Jag beslutade ju att inte sluta med polen i alla fall, hehe. Jamen hur ska jag kunna sluta med den enda träingsform jag provat som är så jävligt kul VARJE gång, som ger utmaningar varje gång och som har gett mej en helt annan (sundare) syn på min kropp?? 

Innan tränade och motionerade jag för att hålla vikten/gå ner i vikt, få plattare mage, fastare röv eller vad det nu kan ha varit. Nu tränar jag enbart för att göra min kropp starkare och smidigare! Min kropp är ett verktyg jag har som med träning och lite viljestyrka klarar saker jag inte trodde var möjligt för bara ett år sedan! Tänk vad jag kommer att klara om ett år från nu? =) Kankse den där spliten, eller kanske 20 trick i rad? Den som lever får se...

Idag var det i alla fall första gången på Nivå 4 för mej och jäklar var svettigt det blev! Det blev roliga kombos (cupid-shooting star-tammy-scorpio-shopper, cupid-butterfly-layback-scorpio) också provade vi på "Jade". Vad man kan säga om "Jade" är att den kräver viss.....ehhh...... vighet. Bilden bjuder jag på..... kan vara kul att jämföra om några månader =)


Agility har vi också hunnit med!!

 


Nej, nu måste jag verkligen duscha! Och gå och lägga maj


Nyårslöfte?

Istället för Nyårslöfte har jag satt upp mål för 2015, och dom är:

-1:a pris i lydnadsklass 2
-Debutera Avencerad klass i Rallylydnad
-Få pinnar i agilityklass och hoppklass
-Gymma minst 1 dag i veckan
-Äta mindre godis på veckodagarna
-Dra ner och helst sluta helt med Red Bull
-Klara 10 kombinationer på stången i Poledance
-Kunna gå ner i spagat/split!!!

Såatteh.... bäst jag sätter igång!

RSS 2.0