Här var det egentid

Igår åkte hela familjen utom jag och Flip iväg till Moräng för lite farmor och farfar-häng. Timmy har semester men jag måste jobba, hur orättvist är inte det då? Och vad gör man med all extra tid man har på kvällarna?
Jo, det ska jag säga dej: Man gör PRECIS VAD MAN VILL!! Tjoho.

Igår var jag och Flip på Brukshundklubben, Ön, där Sommarcupen del 1/3 avgjordes, och vi kom hem med en 2:a placering och 9 poäng att ta med oss till nästa Onsdag då det fortsätter i Holmsund =)När jag kom hem så sydde jag klart min allra första hemmasydda klänning som jag faktikst är ganska nöjd över. Tanden är blodad och jag vill syyyy meeeera! Nästa projekt blir nog en shortsdress tror jag... Min gamla syslöjdslärare skulle vara stolt.

 
 
 
 
Jag vet. Jag måste sluta se så himla glad ut på kort!

Dagen

Så, jag och Flip tävlade Rallylydnad idag. Våran andra start i Mästarklass (högsta klassen) och det gick för jävla bra faktikst. Om det inte vore så att piloten nästan gått över hunden i fråga och fipplat med en vändning hade vi fått pull pott, huhu. Men jag är jätte nöjd! 92/100 och en 2:a placering är ju inte illa pinkat.

Man ser på filmen att i en snurr innan 1:a hoppet över hinder så går jag nästan över honom också i vändningen efter hindret så blir jag ganska stillastående.Ann och Fenix gick och VANN fortsättningsklassen, så dom får vi snart se upp med ;) Grattis till dej Ann!
Efter tävlingen åkte vi iväg till Håknäs och fick äntligen titta lite på lilla Eiyas kissevalpar ♥ Såå fina, och hon verkade så himla, himla stolt =) Hon ser lite lustig ut i pälsen då hon snaggades ner pga tovor, men hon är ju då egentligen redigt långhårig =)
 
Svensk sommar är den bästa dagen på hela året!

Äntligen har det börjat komma lite sommarvärme till Umeå, så kanske blir det sommar i år också? Jag hoppas på en varm en jag, och myggfri. På nätterna kan det få regna lite, men då får det allt skynda på att torka upp innan man kliver upp.

Vem är det man ska ansöka väder hos? Kungen? Statsministern? Grannen? Tell me, för jag har nämligen några klagomål också.


Imorgon tävlar jag och Flip Mästarklass i Rallylydnad (vilket jag borde vara klar med till innan lunch) så det den första "lediga" helgen jag haft på flera veckor, och gissa var Timmy är? Jo då åkte han på inventering fredag och hela dagen idag åsså firar dom Alex som blir 30 ikväll. Det känns som att vi träffasts så lite senaste tiden att jag nog inte skulle känna igen honom om jag passerade honom på stan. Är han blond eller mörkhårig? Lång eller kort? Vi måste se till att få lite kvalitetstid snart känner jag =)

Vad gör man när man är själv en hel kväll då? Jo, man plockar fram ritblocket såklart!

 
Att rita med färg är himla klurigt tycker jag, men träning ger färdighet säger man ju. Sen blev jag tvärless och orkade inte rita klart hela armen, men det kanske syns ;)

Dreadhead!

Äntligen, ÄNTLIGEN, har jag gått och skaffat mej dreads! I flera år har jag trånat och längtat, men nu sitter dom stadigt på huvudet =)
Jag har ju tossat in löshår för att få lite längt på det, och jag har nog aldrig haft så långt hår som nu. Eller så tungt, jäklar i mej. Bäst att hålla huvudet rakt när jag går, annars kanske jag tippar omkull. Typ inte, men nästan.

Kliar och sträcker gör det också så man nästan blir knäpp, men det ska vist ge med sej efter ett tag. Nu har jag en spray som luktar pepparmint för irritation i hårbotten, så jag får väl gå runt och lukta som ett tuggummi tills dess.
Men SÅ VÄRT DET!! Känns helt awsome att inte behöva använda gummisnoddar eller hårnålar =) och jag funderar fortfarande vad jag ska göra med luggen, funderar på en ganska kort lugg (kan nästan se mamma nicka nöjt och instämmande nu...), men vi får se... sidecuten ska i alla fall snaggas kortkort.


Okej, dags för BILDBOMB!!

FÖRE:

EFTER:
 
 
 
 
 
 
 
 
ÅH vad jag bara älskar mitt nya hår!!! ♥ Det enda dåliga jag kan komma på är att jag kommer att måsta köpa nya hattar...

 
 

Nordmaling 30-31 Maj =)

Vi lyckades knäppa två uppflyttnings-pinnar till på lördagen då vi VANN båda loppen, wihooooo, så vi gjorde våran debut i Hoppklass 2 igår, vilket jag verkligen tycker gick jätte bra med tanke på att man nästan kunde ta på mina dåliga tävlingsnerver när jag gick in på banan, haha! På filmen nedan är det sista loppet, och det är på 3:e sista hindret som vi råkade ta åt fel håll, så vi blev diskade. Rackarns skit också =)
Och på 3:e filmen (agilitylopp) fick vi en vägran på tredje hindret där Flip tjorvade lite. Tycker dock inte riktigt att det är en vägran, men det är ju inte jag som dömer (tyvärr.).
RSS 2.0