Torsdag

Altså för tillfället känner jag mej faktikst lite stolt över mej själv, jag har nämligen lyckats knåpa ihop en tröja helt på egen hand! Jag tog och sprättade upp en som var för liten till Grim och gjorde den lite större helt enkelt =)


Taaaa-daaaah!Eftersom jag valde att göra synliga sömmar runt ärmarna så vore det ju mycket snyggare med gul tråd, med jag har bara brun och vit so far så det fick duga. Och så här i efterhand tycker jag även att jag skulle ha gjort längre mudd både runt halsen och ärmarna, men men. Man lär så länge man lever =) Tanken är även att göra matchande "halv-harems" byxor till i antingen gult med bruna muddar eller tvärt om. Vi får se.
Grimsor måste ju prova tröjan också, vore ju lite tråkigt om den inte passar alls.


Egentligen skulle jag ha packat inför helgens agilitytävlingarna i Söråker ikväll, men eftersom Flip drog på sej ett klokapselbrott i veckan så fick vi ju stryka det (och träning över huvud taget i några veckor frammåt). Jag kan bara tänka mej vilken uttråkad, galen och odräglig hund jag kommer ha innan vi kan börja träna igen... hovvaligen...

När det upptäcktes:


En kal pulpa, usch usch, och ajaj:


Stackars Flippelifloppen:
 
Han ska äta Ramidyl (smärtstillande och antiinflammatoriskt) i 10 dagar och hoppas att det inte blir någon infektion, annars bör det läka ganska fort tycker hoppas jag.


Och just det! Förra helgen for jag med min kära mamma och systrar till Sundsvall. Bodde på hotell och grejjer, shoppade lös på IKEA, käkade god middag på O´Learys (dom har även god öl) och bara umgicks. Hur trefligt som helst!
Nu står Flip och stirrar på mej, så det är bäst jag går ut med honom. Mors!
 
 
 
 
 
 
 
 

Poledance ♥

 Idag var jag och fritränade poledance. Det gick sådär... jag hade en sån där icke önskvärd glidardag, inget grepp alls trots Dryhands. Nåja, träning ger färdighet, eller nåt . Och stretchen har jag typ gått back i... skönt med Fredags imorrn
/Ja ä int bitter

 
 
 
 
I'm in love
Idag har jag varit hemma och vab:at en febrig Luna, så jag bestämde mej för att packa upp min overlock som stått orörd i sin kartong sedan slutet på Januari och prova den lite.

Altså OJ, säger jag bara! I'm in loooove! Hur har jag kunnat sy utan den här tidigare, det är den stora frågan? Och inte var den krånglig att trä heller, pjuuuuh, det var ju den största anledningen till att den stått orörd. Folk har försökt skrämt livet ut mej och berättat att det är ett rent h-vete att trä dom där overlockmaskinerna, men antingen är jag
1:sjukt smart och lättlärd, eller så har jag
2:en lätträdd maskin.

Måste vara alternativ 1, elller hur? Låter mest rimligt =)
Nejmen jag har sytt barnen 2 var nya vår-mössor och jag är super-sugen på att sy Grim en tröja med matchande byxor också, men jag har ingen aning om hur man syr tröjor? Jag har panik-sökt på google också, men dom flesta som syr fina tröjor "lämnar inte ut sina mönster", jäkla snåljåpar...

 
 
 
 

Lite agility på en söndag är väl aldrig fel

 

Så mysig helg

Åh vilken härlig helg vi haft. I vanliga fall brukar jag känna att man inte hunnit med något, men faktikst inte denna gången =)

I fredags körde jag, Malin och Ann agility (vilket gick superbra!) och sedan gick vi hem till oss och tittade på filmerna från tidigare träningar. Vi hade förberett oss med alkoholhaltiga drycker för att kunna dränka sorger och så, men vi var ganska överens i slutet om att det ju faktikst inte ser så dåligt ut som det ibland känns. Kanske vi behöver sänka kraven på hundarna ibland? Och på oss själva? Allting kan ju inte gå felfritt jämt och vi har inte ens tränat i ett år =)

Det är nyttigt att se sej själv på film. Man ser ju precis vad man gör och man inser att när Vickan säger att vi ska springa så lyssnar vi inte :P. Vad frustrerad hon måste bli, hehe. Men man såg faktikst skillnad där från första och sista filmen!


Igår så kom Emil, Sandra, Elis och lilla Henning hit och skulle sova över. Vi käkade supergoda pajer till middag och efter att barnen somnat spelade vi DiXit och hade ölprovning. En öl smakade typ kräft-spad, men dom flesta var drickbara =)
 
Idag har vi hängt i lekparken här nedanför och käkat lunch-Pizza i solen. Det får OK-stämpeln i rumpan, helt klart!
Och ikväll blir det agility igen. Som sagt, helt OK helg =)
 
 

Lydnadsträning kl 22 på en torsdagkväll

 

Poledance ♥

Tisdag och ny kursstart! Idag var det fokus på basic-moves och olika kombinationer därifrån, och jag gick därifrån med ett löjligt flin på läpparna =) Det gick superbra, och jag var awsome. Om man får säga så ;)Å just det ja! Jag cyklade nästan vilse med Flip idag, haha. "Jag far å tvär cykla en sväng med Flip", sa jag till Timmy och kom tillbaka 45 minuter senare.
När jag var vid vänstra kanten trodde jag att jag var vid "1 km-kanten".... ja, ni ser ju. Jag borde inte få släppas lös...

 

Vattkoppor? Höstblåsor? Vem vet?

Jag är hemma med Grim idag då han började se ut som en prickig korv igår igen. Vi är ju ganska säkra på att han hade vattkoppor i januari, men nu har han ju likadant?? So wierd.
Pratade med 1177 idag och dom sa att man kan få vattkoppor två gånger, omän det är ganska ovanligt. Men hon trodde då i alla fall att det var det han hade efter hon fått min beskrivning. Jag skulle höra av mej igen om ha får hög feber eller blir medtagen, och ge han massor av extra vätska. Will do, sa jag, så nu har vi fulla frysen av isglass =)

 

Vilket jäkla PISSVÄDER det är ute, altså! Jag längtar tills man kan träna hund utomhus istället för i lokalen. Vist, den är Guldvärd men för att träna så mycket man vill blir man ju ruinerad och det känns ju inte som något vidare bra val ;)

Nåja, här är sist vi tränade agility i alla fall. Vi fick bakläxa av vickan på kontaktfälten sedan hon sett filmerna från tävlingarna i ske-å (jag viste att jag skulle raderat dom, hehe) så nu jävlar ska det börja sitta!!
Åsså lite viktig kvällsträning. Sån där träning hundar inte klarar sej utan.
RSS 2.0