VAB

Idag har jag varit hemma med Grim som fick ett kruppanfall inatt. Huvvaligen, han blir så rädd när han vaknar och inte får åt sej andan ordentligt, vilket förståss är förståerligt!
 
Jag vet inte hur många nätter jag sovit sittandes med honom, och jag hoppas innerligt att han inte ska behöva dras med detta länge till ♥ Inatt var det dock "lindrigt" så vi behövde inte åka in på akuten (stort plus med att bo i stan), det räckte med att ha honom upprätt. Han fick två isglassar också, vilket också hjälper.


Vi var en sväng på ICA där han fick plocka sej lite tröst godis och jag köpte jordgubbar och Nutella, som visst råkade bli min lunch. Ops. Nåja, bättre det än inget. Eller? 

Igår var jag och Ann och tränade lite agility i Hissjö, jag snodde med mej Molly då jag ju ska tävla henne på lördag och kände att jag kanske ska prova henne lite innan. Herregud, min första Klass 2 i både agility och hopp någonsin och jag ska starta någon annans hund! Jag är nöjd om jag kommer ihåg banan liksom...Agilitytävling!

Herregud vilken helg det varit! På sammanlagt 6 lopp har jag lyckats ta 6 placeringar och 4 uppflyttningspinnar, haha. Jag och Flip fick en pinne i vardera lopp i lördags (2:a och 3:e plac) och en i hoppklass idag (2:a plac). I agiltyklassen drog vi på oss 4 tidsfel men noll fel på hinder.
Med Huntes (min lånehund) tog jag en pinne i agilityklass och 5:e placering i hoppklassen.Jag är så sjukt stolt över min fina, fina, FINA Flip ♥ och titta, han verkar ganska nöjd över helgen själv:
 

Terapi för själen

En sak jag måste fråga mej själv är: Varför i helvette ritar jag inte oftare?? Här snackar vi om att helt försvinnna i sej själv en stund, och jag överdriver inte (nåja) när jag säger att jag inte skulle märka av en flock jättar utanför om dom så skulle hoppa dubbelhopprep. Så underbart!

En liten, liten nackdel kan ju vara att man liksom glömmer bort tiden lite grann och det är inte bara en gång jag tagit fram ritblocket vid 21-tiden för att sedan få en lätt chock när man tittar på klockan och den är 02.00, typ. Well, that's a mind of a genius, hehe.

 
 
Nu vill jag bara rita meeeeera, och jag har en idé i huvudet som jag gärna skulle överföra på papper... saken är den bara att bilden involverar en människa, och tja.... människor är inte min starka sida helt enkelt..

Namaste

Så, jag har provat på Yoga idag. Det blir helt klart fler gånger, men inget klår Bodybalancen som ju är en blandning mellan yoga, thai-chi och pilates =)Igår var jag ännu hurtigare och sprang 5 km innan ett core-pass följt av agility med Malin och Molly. Imorgon blir det agility igen och sedan VIIIIILA till helgen då det vankas agilitytävling i Skellefteå.

Bjuder på en film från igår. Tyvärr blev det bara filmat en runda, varav inte den bästa (heeeh) men överlag gick det bra både för jag och Malin igår. Jag ska förresten tävla en liten dvärgpinscher åt en tjej på söndag, har typ knappt hälsat på hunden, haha. Får se hur det går...

Och på tal om att tävla andra hundar så ska jag tävla Molly nästa helg i Nordmaling, men denna gång i Klass 2, GAAAAAH! Kommer alldeles säkert att bli både kul å klurigt =)


#tränamera

 Orkar.Inte.Blogga.Skriver.Mer.Imorgon.

Eller.Någon.Annan.Dag.

Int ä ja bitter

Alltså nu börjar jag nästan bli irriterad! Hur många trisslotter ska man behöva köpa för att vinna de där 100 000 kr/mån i 25 år egetligen?? Man skrapar och skrapar men vinner nästan aldrig nåt, sjukt otacksam sport dedär...

Jag är hemma idag igen, den här jävla förkylningen ger inte med sej! Tror även inte att det blev bättre av att tävla agility lör och söndag. Lätt att vara efterklok, men samtidigt kändes det dumt också att inte åka när allting redan var betalat... nog för att vi hade gjort bättre om vi stannat hemma, haha. Jag och Flip gjorde sjukt dåliga lopp i helgen... inte mycket att göra åt då, men hur mycket som helst att göra åt efter. Nu är det tävlingspaus till den 23:e och tills dess är det träning med stora bokstäver som gäller. TRÄNING!

Bara jag blir kvitt den här jävla förkylningen, vill säga. Får typ andnöd om jag tar trapporna istället för hissen ungefär. Och vi bor på plan 1...
 

En sån dag!

Klockan ringde klockan 05.00 i morse så jag känner mej minst sagt grötig i huvudet just nu. Eftersom jag skulle ta med och tävla Molly idag och vi skulle iväg så tidigt så spenderade hon natten hos oss, och det första hon gjorde när hon klev in genom ytterdörren var att ryta till ordentligt åt Flip, hehe. Men efter den "incidenten" var allt hur lungt som helst och båda sov med mej i sängen =) (om jag inte känner för gratis-peeling inatt måste jag komma ihåg att byta lakan innan jag går och lägger mej ikväll)

Tävlingen gick bra. Jag kom 2:a i agilityklassen med 1:a pris med pinne i hoppklassen, men tyvärr med fel hund, haha! Flip och jag diskade oss på både loppen och var minst sagt INTE synkade medan jag och Molly fick två superfina rundor med bra känsla. Vi får ta revansch imorgon helt enkelt =)

 

På väg hem från tävlingen stannade jag i Håknäs där Timmy och barnen spenderar dagarna sedan torsdag em och dom var just på väg för att åka och bada så jag följde med. Om möjligt så kände jag mej ännu mörare i kroppen efter baddvistelsen, hehe, och för att plussa ännu lite till så följde jag Malin till stallet och red ut med henne direkt jag anlänt till Umeå igen. Jag vet både en och två som kommer att sova gottigottgott inatt.


Den här lurvtussen fick jag äran att rida:


Flip tyckte det var konstigt att vi satt uppe på hästarna, och han var lite väl nära både fram och bakhovar i början på ridturen, men sedan skötte han sej näst intill exemplariskt ♥
 
 
 

RSS 2.0