Agilitykurs och Rallytävlingar

Hej och hå, vad dagarna går. På Torsdag (TORSDAG!!!) åker vi till Norge för att delta i Norwegian Open och det känns.... sjukt. Ja, det är nog rätta ordet för det :)

Happ. Sedan sist har vi kursat i Agility för Annica Aller och tävlat Rallylydnad i Sollefteå med finfina poäng =)

Kursen för Annica var Så. Jävla. Kul! Och sjukt givande. Fick mej en del "aha-upplevelser" och det är väl lite det man är ute efter? Flip skötte sej superfint hela helgen och jag med, faktikst. Jag var lite nervös över att vara i samma grupp som dom som tävlat i flera år, är inne på sin 5:e agilityhund osv, men det är nyttigt att se att erfarna ekipage också har problem. Inte så att man hånler och skrattar, men som sagt, nyttigt för mej. Nu kanske jag vågar mej på fler kurser ;)
Rallytävlingen i Sollefteå då? Jag är så sjukt nöjd och samtidigt så sjukt irriterad över helgens resultat. På 4:a starter fick vi ihop 97, 96, 91 och 90 poäng (maxpoäng 100), och med facit i hand så måste vi träna på stabilitet i Honnören (hunden ska sitta, ligga eller stå antingen framför föraren, på höger eller vänster sida i 1,5 minuter)

Våran sista start var KLOCKREN! Flip var superfokuserad hela tiden och lyckan var total när vi gick från plan. När vi sedan stog i honnören (som var stå på höger sida) så SÄTTER HAN SEJ efter typ halva tiden, -POFF- så rök 10 poäng där... i två andra honnörer som var stå framför och stå på höger sida så kliver han ett steg bak men står fortfarande, så det blev 3 poäng avdrag på båda där. Sista honnören var ligg på höger sida och där var han klockren, men där blev det andra småsaker.
Nåja, i det stora hela kan man ju lungt säga att vi höjt våra snittpoäng rejält och jag känner att SM nästa år inte vore helt omöjligt =)


Mina två andra protokoll har jag tydligen lagt undan på något hemligt ställa, för jag hittar dom då inte?

5 minuter klippning

Hatten av för alla barnfrisörer där ute,  ni måste ha en ängels tålamod, haha.

Idag har jag och Grim varit hemma, och förutom att ha städat lägenheten så har jag fått leka frisör. Grim var minst sagt långhårig så det var behövligt... vad som också kommer vara behövligt är en tillklippning nästa gång vi träffar moster Ida, haha. Nåja,  med tanke på att det MAX tog 5 minuter och att Grims huvud var stilla typ en micosekund åt gången så blev det väl helt ok. 


FÖRE:


EFTER: 

I suck

Haha, asså varför blir det jämt såhär? Jag tänker att jag ska blogga, men så glömmer jag bort det. Alla jäääätte spännande saker som händer i mitt liv hopas i hjärnan istället för att arkiveras här... jag menar, hur ska jag då komma ihåg att Timmy har varit på fiskeresa i tre dagar med sina kompisar eller att jag ännu en kväll väger gym/hemmakväll i soffan (det verkar som att soffan väger mer) eller att barnen somnade efter 1,5 sidor ur Harry Potter?

Jag måste blogga mera. Punkt.


Sedan senast har jag hunnit sitta i framsätet i en ambulans med lillasyster Maya där bak, varit med på en förlossning och blivit moster till världens finaste lilla kille ♥ (som för tillfället fortfarande är namnlös. MAYA OCH JONAS!!)


 
Arvids lillebror föddes samma dag som vi hade planerat en hemlig Babyshower för Maya, den blev av naturliga skäl inte av men eftersom jag redan hunnit baka tårtan så kom den ändå väl till pass. Vilka brö´n hon fick, va? Haha.


 
 
Jag och Malin drog till Piteå helgen som var och tävlade agililty. Flip gick suuuperfint hela helgen men tyvärr syntes det inte på resultaten :P Några disk och några fel sådär, men vi kommer närmare och närmare dom flytiga, snabba rundor jag vet att vi kan göra! När piloten får ordning på benen och hjärnan blir vi farliga, hehe.
Nu i helgen åker vi och hälsar på Timmys syster i Arvidsjaur, på söndag är det dop, nästa helg är det agilitykurs för Annica Aller, helgen därpå Rallytävling i Sollefteå och helgen därefter Agilitytävling i NORGE.

Nejdå, jag är inte alls nervös. Inte alls.

RSS 2.0