onsdag

Midsommarhelgen blev precis vad jag behövde. Trevliga människor i en stuga i skogen (vägen dit var det dock skräck-films varning på. Allt som saknades var en skylt där det stod "Turn back now before it's to late") fiske, brännboll, kubb, sol och vin. Sammanlagt var vi 8 personer och 6 hundar. Bra fördelning där. 

Jag har FORTFARANDE inte tagit första doppet, men vi bastade i typ 3 timmar på lördagen på Finskt vis med björkris och brännvin (nåja, vin) och det skickades många väldigt uppskattade snapchats :P 

För övrigt så höll jag nästan på att bli uppäten av en gädda när vi var och fiskade.  Efter typ 1 timme utan att det nappade det minsta la jag mej och glassade som på bilden nedan 👇 (jag vet - storfiskar'n), sa i en lätt uppgiven ton "Det finns ju fan ingen fisk här!!" och sekunden efter plaskar det till ordentligt just under min armbåge. Det var bara tur att jag inte kissade på mej, så rädd blev jag! 
Det slutade i alla fall med att den jäkeln satt på kroken, eller jag antar att det var samma gädda i alla fall för som sagt, det fanns nog inga fiskar där.


well well

Ibland tar livet oväntade svängar, allt vänds upp och ner och man har ingen aning om vad som kommer hända här näst.  Som nästan obotlig optimist vill jag se att allting kommer att lösa sej till det bästa, och kanske man kan komma ur det lite starkare än man trott man varit? 

Men, jag har inga planer på att blotta allting här, utan vi går vidare till någonting lite trevligare.  Eller mycket trevligare faktiskt! 
 
I helgen har Piteå Brukshundsklubb arrangerat en rallylydnads tävling som dom kallat "Mästarnas Mästare". Sammanlagt 8 lopp under lör/sön där dom 4 bästa resultaten/ekipage slogs ihop för att kora "Mästarnas Mästare" då, såklart. 2 domare flög upp från Skåne och hade satt ihop minst sagt kluriga och utmanande banor. Kan ni gissa vem som tog hem segern? Jag ska ge er en ledtråd:
 
 
 
Iiiiiiih!! Jag och Flippis VANN! Känslan och energin under lördagen var oslagbar, och fastän han var trött på söndagen höll han ihop hela dagen.  Vilken liten stjärna han är!! Med mycket fina lovord från båda domarna åkte vi hem med 2 bia-bäddar, 4 säckar foder, 1000 kr på folksam försäkringar,  medaljer och framför allt en finfin känsla inför SM:et nästa månad. Ena domaren skev bland annat "Supertrevligt ekipage! Lycka till på SM. Vinnarpotential finns". OMG! Det här kommer jag leva länge på. Skit samma hur det går på SM, jag och Flip tog oss dit tillsammans <3
 
Foto: Crister Mårtensson
 
 

RSS 2.0