Snart kommer Mars

Alltså hur hinner folk med allting? Dom har 5 barn med 17 olika hobbys, men dom hinner ändå med "kvalitetsmys" med både barn och sambos, spelkvällar, filmkvällar, fancy pants middagar, galakvällar OCH dom har ett cleaniskt hem. HUR.GÅR.DET.TILL??

Ja, själv har jag svårt att hinna träna barnen och umgås med hundarna... Nej vänta, blev det fel nu? Eller va? Långa ledningar och det är bara tisdag. This is going to be a looooong week, tur att jag har massor av avsnitt av Vikings att se.

Ge mej lite värme och sol, tack på förhand.

 
 

Vilken helg!!

Mitt flin just nu är ungefär som att jag sovit med en klädgalge i munnen, vilken helg jag och hundarna har haft! I vanliga fall är jag rätt duktig på att hitta saker som jag kunde gjort bättre, men för tusan - i helgen får jag tamme tusan klappa om både mej själv och hundarna.
I lördags körde Flip 3 starter i Mästarklass med resultaten 94, 98 och 98 poäng och blev både Rallylydnadschampion (ja, han kan ju inte bli champion på "riktigt" då han inte är renrasig (dum regel de där tycker jag, det är ju precis samma prestation)) plus att vi plussade på 4 poäng på SM-kval listan så nu känner jag mej relativt säker på att vi kommer att kvala. WIHOOO!!
Flip var aningen seg/loj i andra starten, så inför sista tog jag fram superbelöningen - pipbollen! Och oj så fantastiskt han gick! Det är lurigt det där med pipbollen, för ibland blir han så taggad att han börjar skälla, och ibland blir han lagom taggad. Som i lördags. Man kan never så noga know.

 
 
 
 
 
 
Pi då? Jo hon gick och vann båda klasserna idag (94 poäng på båda), och tog därmer ny titel (RLDF). Har inte bestämt om vi ska klassa upp eller inte dock... det syntes/kändes på henne att hon tyckte den här lokalen var konstig och lite läskig, och hon skulle behöva mer tävlingsrutin... å andra sidan så har hon alla momenten i Avancerad klass, och vi kan lika gärna träna tävlingsrutin där. Äsch, jag vet inte. Jag får suga på den karamellen några dagar, för vi är inte anmälda till några andra tävlingar just nu.
 

Haha! Den andra filmen är så rolig. Första svängen mot staketet tappar jag henne totalt, och det syns rätt tydligt att jag förtvivlat liksom försöker "vifta" över henne på rätt sida igen. Gick väl sådär.


Nej, nu håller Flip på att stirra ut mej så jag gissar att han håller på att kissa ner sej. Nästa helg är det årets första agilitytävling, wohoo! Vi har inte tränat alls på flera månader förutom lite slalom och enstaka hinder, så jag antar att det kommer bli "kossa på grönbete". Men kul ska vi ha!

RSS 2.0