A1 utbildningDen här helgen har vi befunnit oss i Umeå/Holmsund då min Agilityinstruktörskurs började igår! Eftersom jag har världens bästa Malin-kompis så här vi boende varje gång vi är i Umeå, till och med när hon inte Matte inte är hemma, haha! (I helgen var till exempel ingen av dom hemma)

Lasse och Ian var såklart med! Jag var lite orolig med tanke på amningen och hur det skulle "passa in" i schemat, men det visade sig att jag oroat mej HELT i onödan :) 

Sen var jag lite orolig över att Lasse skulle ha dö-tråkigt, men där behövde jag vist inte heller oroa mej. (Lasse aka  Soldyrkaren)
Nu har jag lite hemläxa till nästa gång, men det var bara roliga uppgifter så det borde inte vara något problem :) 

Hur många minuter är 2 månader?

 Att träffa ett gäng valpar utan att man ska skaffa valp borde väl klassas som att utsätts sig själv för tortyr? Det gjorde vi i Fredags i alla fall. Rasen var av Wheaten Terrier (Malins Ronja är mamman) och dom var såå fina 😍

Helt underbara små liv ❤
Efter valpmyset gick jag och Luna på stan och köpte lite kläder, och Grim och Lasse var iväg på några egna ärenden :) 


Sedan sammanstrålade vi innan vi gick och åt middag på Pinchos


En helt perfekt, och så behövlig, dag tillsammans med familjen

Vidare till lördag då det var dags att fira finaste mamma som fyllt 60Efter kalaset drog jag och Lasse vidare till Umeå för tävling, men det får bli ett eget inlägg. 
Nu- Middag. Lax med sparris, fetaostcreme och potatis 

lämplig rubrik

Vilken tur jag har som har min pappa ❤❤ Han ställer och har alltid ställt upp, vare sig det har varit att köra hästar till tävling, leda hästar på tävling till att skjutsa barn så kan man alltid lita på pappa ❤

Ikväll när Lasse jobbar sent har han skjutsat Grim till innebandy kl 17, hämtat hem Grim kl 18 och samtidigt lämnat Luna på volleyboll och kl 19 ska han hämta Luna igen. 
Den här lilla godingen, som för tillfället ligger och sussar på mitt bröst, gör det aningens klurigare att pussla ihop när ena halvan vuxenskaran inte är hemma :)


Ovan ser man hur mössorna jag sydde blev. Absolut helt okej med tanke på att det är ett egenritat mönster, haha. Tyvärr har dom inte hunnit blivit provade ännu, men håller tummarna att dom passar! Det känns riktigt kul att kunna använda egengjorda kläder till barnen ❤ jag är så himla sugen på att starta upp en liten Hobbyverksamhet men har noll fantasi gällande namn... kom gärna med förslag! 


#tröttmamma 

Vår i luften

Nog finns det roligare saker att prata om än vädret, men när det levererar så här finns det ingen mening med att dölja svensken i mej. Viiiiilket fiiiiint väder vi har!! ❤ 

Sådär. Nu var det gjort.

Nu till helgen vankas säsongens 2:a tävling, och vi håller tummarna för bra resultat även den här gången såklart :) Pi  skulle behöva 3 till bra resultat (över 95) innan kvaperioden  är över för att kvala till SM, men vi har 8 starter kvar så det är bara att kämpa på. Med Flip känner jag mej relativt säker på att han kommer kvala :) 
Vi åker alltså till Umeå på lördag, men först ska vi fira min kära mamma som har blivit 60 år! Hon har bjudit in alla vi syskon med respektive och familj på fika på lördag, så jag antar att det blir rätt ösigt med alla barn, haha! 

Ian växer så det knakar, och igår sydde jag 6 plagg i nästa stl (stl 68!!!) då den lådan ekar farligt tom :) Kommer att behöva komplettera ytterligare med både bodys, pyjamaser och byxor, men jag hoppas att han kommer kunna ha stl 62 i någon vecka till :) På fredag får Luna förhoppningsvis ledigt, för jag har en hel dag inplanerat åt oss i schtaaaan  :) Mer om det sen, nu ska jag prova sy en mössa med knutar medans den här lilla sover igen, hur svårt kan de va? 😏

RSS 2.0