En sån dag!

Behöver man ett bra poker-face för att vinna i poker?
Det tror jag absolut! Det, plus att jag är en sån ren-hjärtad person, gjorde att jag tog mej en rejäl tunna vatten över huvudet när jag planerade en placering i går-kvällens poker spelande. Behöver jag nämna att jag åkte ut bland dom första? (2:a faktikst)





Men inte blev jag ledsen över det
, inte. Istället åkte jag och hyrde Room 6, en film som fick både mej och Timmy att fråga oss själva om verkligen vem som helst får göra en hyrfilm? Ingenting i filmen var ens en gnutta fängslande eller bra.. ja, isåfall tanken bakom, innan manuset kom till.
Men å andra sidan är det ju inte precis lätt att få spelning direkt efter självaste Elvis. (sista filmen jag såg innan den var AVATAR)

Avatar... så otroligt, underbar och vacker film! Förutom att den har en självklar plats i filmhyllan här hemma, är det nästan att jag funderar på att se den på bio igen...
Men inte ikväll! Ikväll är det "Hej-Då-Kiki-Fika" hos Lina och Pernilla. Den lilla snorungen ska nämligen ta studie-paus och lämna Umeå i nägra månader för att istället åka till jordens alla hörn och kanter.


Jag är inte ett dugg avundsjuk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0