Haha herregud...

Ikväll har jag och Flippeliflopp varit på första Tävlingslydnadkurs-tillfället och jag vet inte precis vad jag ska säga förutom att jag inte kan göra mer än att skratta åt eländet. 

Första typ 1,5 timmarna gick åt till information, teori, regler och sånt där. Flip och dom andra hundarna stannade i bilarna medans så det inte skulle bli så stökigt där inne =) Pratet drog såklart ut på tiden så när vi sedan skulle visa upp linförighet/fot utomhus blev det bara pang bom direkt från bilen, och ja, det blir för svårt för Flip helt enkelt. Han behöver en stund för att "checka läget", speciellt med en sprillans ny plats och med sprillans nya hundar så med andra ord gick det väl inte sådär super bra...  han skällde, hade fullt upp med att kolla på dom andra hundarna och bita i mitt byxben (WTF??!! Det har han inte gjort sedan han var mini-mini), men dom få stunder han gick hyffsat sa hon att han gick aningens långt fram, så det skulle vi träna och tänka på! 
Vi var 3:a på listan, så när dom andra gick passade vi på att  "börja om" och köra kontaktövningar och lek istället och tänka sej, när han får lugna ner sej lite går fotgåendet sååå mycket bättre =) Jag tycker vi fick till några riktigt bra linjer i slutet, och huvudsaken är ju att jag såg i alla fall.


Kommentarer
Postat av: Hanne Langels

Vill du träna tillsammans med andra hundar så håller jag på att träna för lydnad klass 1 med mina vovvar nu med. :) Ska börja tävlingslydnadskurs på söndag. Hade varit trevligt att ha någon att träna med mellan kurstillfällen :) / Hanne, Ilo och Ynk

Svar: jaaa, absolut det skulle vara jätte kul! skönt nu också att det börjar vara lite mildare ute så man inte behöver träna i -25 =)
Moa Bergström

2013-02-20 @ 23:26:31
URL: http://hannelangels.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0