En helg i Malå-backen

Pjuuuuuh, vad det tar på att vara ute hela dagarna. Igår följde vi Ida m fam, Kim m fam och Maya m familj upp till backen där både Luna och Grim åkte slalom för första gången! Ja, Luna gled ju säkert på skidorna 2 meter förr-förra året innan hon satte sej ner i backen och vägrade i sten att ställa sej upp igen, haha, men det gills inte tycker jag =) I alla fall så var dom så himla duktiga båda två! Vi hade såklart sele på dom nu i början tills dom lärt sej bromsa och så, och Grim blev stolt som en tupp när han åkte nerför hela barnbacken utan att ramla. Mamman kan också ha varit stolt som en tupp, möjligt vis.
 
Backen i Malå har världens bästa "lift" i pulkbacken (där barnen även kan börja åka slalom), dom ställer sej helt enkelt bara på ett band och åker upp. Dom behöver inte ens kliva av bobben om dom inte vill, helt awsome!
 
 
 
 
Sen lyckades Maya ta dom roligaste bilderna på mej och Pi igår, hahahahhahha! Jamen kolla:

 
Hahahhahaha dom blir näsan roligare varje gång man tittar på dom. Vinkeln passar ju rätt bra in med mina ben också.
 
Idag efter middagen åker Timmy iväg till Umeå och kommer inte hem förrän på torsdag. Så kommer våran vardag att se ut ett tag framöver så det ska bli spännande att se hur det fungerar. Förhoppningsvis bra, för vi har liksom inget annat val nu :P
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0