Kaos

Haha, alltså kaos är bara förnamnet över vad vi har här hemma just nu... Bakom och brevid sofforna o vardagsrummet står det lådor "prydligt" staplade på varandra (11 lådor med bara böcker, whot?), kartongerna med Grims framtida säng står längst med väggen vid matplatsen och vi har några lådor i sovrummet också.  Fint som snus. Jag kommer inte att lägga ut någon bild på kaoset för det är inget jag vill bli påmind om i framtiden ;) På lördag morgon avgår första flyttlassen mot Malå stad,  wihoo.

Efter middagen idag for jag iväg på IKEA för att köpa bestick.  Jag kom hem med en massa, massa ljus, 2 kuddar, vinglas, ölglas, kaffemuggar, en stor bricka, besticken, en vaxdukv och 4 örngott... hejja mej. Vist kan man skylla på att man boar inför flytten? Jo? Jo!

Idag fick vi även bekräftad dagisplats och det blir på samma avdelning som kusin Arvid och samma dagis som resten av kusinerna Bergström. Yes! Vi viste förstås att vi skulle få plats någonstans men inte var, så detta var en glad överaskning. 
Annars idag har jag packar 2 lådor till, jobbat (8 dagar kvar nu) och tränat hundarna.  Med Flippis blev det fokus på återslutandet efter momenten, honnören och fotgående och med Pi blev det hopp-stå, ligg åsså påbörjade jag klossen åt andra hållet. Ska man träna rally är det lika bra att börja med båda hållen direkt :). Jag har alltid leksaker liggandes på golvet när vi tränar också och hon är riktigt duktig på att låta bli dom :) antar att godis smakar godare än leksaker i den där vargmunnen just nu. Lilla damen har vuxit drygt 10 cm på höjden sedan vi fick henne,  så hon växer nog snart om storebrorsan skulle jag tro! Bara hon kommer under 50 cm så är jag nöjd,  och det tror jag absolut att hon gör. Annars kommer jag måsta kapa benen lite... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0