Oktober

Tiden går och livet rullar på. Idag fick vi se skymten av dom första snöflingorna, och tankarna gick direkt till snö, kyla, frysa och -30 grader, brrr. Jag är inte redo för vintern än känner jag. Barnen å andra sidan vill ha snö NU, och julafton helst igår. Grim frågade idag om vi inte kunde börja julpynta, haha! Adrig i livet, först är det Halloween och mitt mål är att göra ännu bättre pumpor än förra året!

På torsdag börjar vi resan ner mot Norge och Norwegian Open! Så sjukt kul det ska bli! Jag måste komma ihåg att skriva ut tidsschema och nummerskyltar imorgon på jobbet, och packa. Urk. Jag kommer garanterat att glömma någonting, men så länge jag har hundarna, vaccinationsintyg och mej själv så löser sej nog det mesta.
 
I sutet på denna månad är det Rallytävling i Piteå och då kommer även Pi att göra sin debut! Jag har inga som helst förväntningar där, men målet är desamma som alltid - att vi sa ha roligt! Hemma och på kubben går hon ju som en klocka så jag hoppas att lite av det följer med =) Med Flip hoppas jag kunna komma över 96 poäng som är vårat lägsta nu till SM-kvalet inför nästa år. Vi har för tillfället 99, 99, 99, 98, 97, 96 och 96 poäng och ligger på plats 21. Helt sjukt så hög standarden har blivit!
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0