Simträning

 Idag anlände jag och barnen till Malå där vi har bokat rum på hotell Mum@Dad (rekommenderas)

Vi har bland annat haft vattenkrig (mitt lag vann. Inte), barnen har badat och ätt typ 10 glassar var. Efter att dom däckat i sängen så drog jag och Flip iväg till Solviken och simtränade!
Eller rättare sagt - Flip simtränade, jag rodde gummibåt :) 
Det var superskönt i vattnet, så imorgon kanske jag joinar honom i vattnet. Eller så ror jag igen. 

Förmodligen det sistnämnda.

Glassbonden!

Idag åkte jag och barnen iväg till Glassbonden utanför Vännes med Ida, Johnny,Noel och Ellie (nu får mina syskon sluta producera barn, det börjar bli så lågt att skriva hela familjerna) och där köpte vi -hör och häpna- GLASS! 

Nog var den god alltid, men med tanke på priset så skulle det vara kul att kunna  sitta å lugn och ro och njuta istället för att svepa den. 
Hej Moa, 72 år.

Dessutom ville Luna och Grim ha min glass (citronkaka/mintchoklad) så jag fick äta upp Grims lakrits glass istället. Jag  som inte ens gillar lakrits. 

Men äh, vad gör man inte för dom där barna?

Eller för att undvika vredesutbrott?


Hakuna Matata

Det är ju alla tiders med semester, det är ju nästan så att jag skulle kunna ha semseter jämt! Eller nu ljuger jag, ta bort "nästan" och plussa på några extra utropstecken så blir det mindre osanning. 

Vi hade tänkt åka till Ö-vik och bada förra veckan, men det kändes så surt med tanke på vädret (sol, sol, sol, sol) så vi hängde på Södervik mestadels av tiden. Eller på någon annan strand. Bada inne kan man göra när det regnar

 
 

Den här bilden, förresten. Ser ni något fel??

Det gör jag! För att ha solen mot sej måste man ställa solstolen med ryggen mot vattnet, och det kan ju kännas aningen nonchalant när barnen badar. VEM SÄTTER EN BADSTRAND PÅ ETT SÅNT STÄLLE??? Fattar dom inte hur mycket Timmy brännde sej på ryggen medans jag låg i solstolen??
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0