Att göra en pumpa

Igår kunde jag inte hålla mej längre, utan var tvungen att köpa inte mindre än 4 pumpor på ICA. Barnen får göra varsin och mamman två. Det blev väl en bra och rättvis fördelning? 
 
Påbörjade i alla fall den första igår kväll, och så här blev resultatet:
 
 
 
Tadaaaa!
 
 
Nästa får bli antingen en repris från förra året (Tim Burton inspirerad) eller nånting annat... Har inte bestämt mej än. Grim ville att jag skulle göra nånting från Ninjago på hans, men jag tycker han ska rita själv :) vi får se vem som vinner. (Förmodligen han. Förstår inte var han fått sin envishet från ;)) 

Norwegian open

I helgen var jag ju som sagt i Norge och tävalde agility på Norwegian open, och det var såååå kul! Flip gjorde 2 Riktigt fina rundor och 5 mindre fina rundor,  haha! På 2 lopp diskade jag oss då han slarvade med kontaktfälten,  och i ett fick vi 3 vägringar (2 på slalom? ?), men överlag gjorde vi rätt bra ifrån oss ändå. Tyvärr ingen pallplats som förra året, men vi fick lite att ta med oss hem och träna på. 
 
Pi imponerade stor och skötte sej exemplarisk bra! Det kom även fram en norsk tjej, och efter många om och men (jag förstod knappt vad hon sa, norska är ett väldigt klurigt språk ) så kom vi fram till att våra hundan var släkt. Hennes hunds pappa var syskon med pi's pappa. Nånting ditåt tror jag, haha? Såklart har jag inte tagit ett enda kort från arenan,  eller resan varken dit eller hem (jag måste vara världens sämsta bloggare), men jag tog kort i torsdags när Pi fick busa med sky, en border collie tik :) 
 
 
 
Enda kortet från Norge, Pi övar på prispallen, heeeeh:
 
 
Mycket snack om hundarna,  hur är det med barnen då? Jag har medvetet valt att inte lägga upp så mycket bilder/information om dom som förut på någon social media. Hundarna däremot har inget att säga till.om ;)
 
Det kan vara riktigt tålamodskrävande att ha dom själva på veckorna, men jag saknar dom fruktansvärt när dom är hos deras pappa. Vill inte ens tänka på hur han känner det på veckorna... Men så är livet. Ta vara på era nära och kära, livet kan vändas fortare än ni anar ❤ 

Oktober

Tiden går och livet rullar på. Idag fick vi se skymten av dom första snöflingorna, och tankarna gick direkt till snö, kyla, frysa och -30 grader, brrr. Jag är inte redo för vintern än känner jag. Barnen å andra sidan vill ha snö NU, och julafton helst igår. Grim frågade idag om vi inte kunde börja julpynta, haha! Adrig i livet, först är det Halloween och mitt mål är att göra ännu bättre pumpor än förra året!

På torsdag börjar vi resan ner mot Norge och Norwegian Open! Så sjukt kul det ska bli! Jag måste komma ihåg att skriva ut tidsschema och nummerskyltar imorgon på jobbet, och packa. Urk. Jag kommer garanterat att glömma någonting, men så länge jag har hundarna, vaccinationsintyg och mej själv så löser sej nog det mesta.
 
I sutet på denna månad är det Rallytävling i Piteå och då kommer även Pi att göra sin debut! Jag har inga som helst förväntningar där, men målet är desamma som alltid - att vi sa ha roligt! Hemma och på kubben går hon ju som en klocka så jag hoppas att lite av det följer med =) Med Flip hoppas jag kunna komma över 96 poäng som är vårat lägsta nu till SM-kvalet inför nästa år. Vi har för tillfället 99, 99, 99, 98, 97, 96 och 96 poäng och ligger på plats 21. Helt sjukt så hög standarden har blivit!
 
 

 
 

RSS 2.0