Vad hände?

Idag hände nåt som aldrig hänt förut, jag vaknade FÖRE Lasse. Jo det är sant! Redan halv 8 hade jag plockat fram mina små Rallylydnadsmoment i mini-format och börjat utforma dom 2 sista banorna på vardagsrumsbordet medans Lasse sussade vidare till närmare 8. Hah!
Det tåls ju att nämna att han alltid, alltid, ALLTID är vaken då jag vaknar. Spelar ingen roll om det är halv 5 på morgonen och jag ska iväg och tävla, när jag vaknar är han redan vaken. 

På tal om att göra banor... Jag går ju som sagt en Rallylydnadsinstruktörs utbildning, och i kursplanen är det med banritning så jag tänkte att det är ju lika bra att få det gjort och inskickat så fort som möjligt! Så, jag laddade ner banriningsunderlaget från SBK för att upptäcka att programmet inte stöds av min dator... Vad i h-vete! Provar igen, sliter mitt hår, svär lite grann, gör allt som står på "vad du kan göra om du får problem", provar igen, svär lite till, provar ladda hem ett annat program som krävs för det första... sen kom Lasse som en räddare i nöden och fixade allting till mej ❤ 
Äntligen kunde jag börja med mina banor - i power point, hahaha. Trodde det skulle vara något lite mer flashigt program, men det är tydligen det som fungerar bäst.. Nåja, nu är dom klara och inskickade i alla fall, och jag ska pallra mej upp från soffan för att göra Smörgåstårta, njum njum. 
2018

Hej och hå, redan Januari 2018... 2018, fattar ni??! Barn födda 2000 blir myndiga i år, haha. Helt sjukt. Jag känner mej inte riktigt bekväm med den tanken faktiskt...
I detta nu sitter mina kära barn och kollar på film i soffan. Tillsammans. Utan att bråka (bara en sån sak), hundarna ligger framför brasan och vilar och jag uppdaterar min almanacka med födelsedagar, kurser, tävlingar och annat skoj. 

Jag har en känsla av att det kommer att bli en rätt hektiskt vårtermin för min del. Jag har påbörjat en Skrivarutbildning i Rallylydnad och kommer även att gå en Grundmodul och Rallylydnadsinstruktörs-utbildning nu i feb-april :) Mycket web-teori och många böcker som ska läsas, men det känns kul! 


Det har hänt en del på nästan alla plan sedan jag uppdaterade sist! 
-Pi har blivit SVENSK RALLYLYDNADSCHAMPION, blivit friröntgad (ED grad 0, HD grad A/A!!) och tagit 2 pinnar i toppklass 1 och 1 pinne i agilityklass 1. Duktiga tjej! 
-Flip har tävlat agility på inofficiell nivå (vilket fick mej att inse att agilityvila gjort oss båda gott, han ska nog få komma ut på riktig tävling så småningom) vi har också kommit igång med rallylydnaden efter ett litet vinteruppehåll. Vi behöver poäng på minst 98 poäng för att säkerställa våran kvalplats till årets SM, men det är flera månader bort till kvalperioden är slut så vi chillar någon månad till ;) men träna, det ska vi! 

Nej, nu ska jag och barnen vist spela finns i sjön! Vabruari har börjat... 
RSS 2.0