Taahcos, eller Piiiitza. Inget konstigt alls.

Oj, vad hurtiga vi är, jag och lillan. Idag har vi promenerat inte mindre än 90 minuter på opogad väg. Puh!
Isa the dog följde såklart med, och efterom jag inte orkade ta med våran kamera (tomt batteri) bjuder jag på en gammal bild. Den visar ungefär hur vi såg ut, jag bytte bara ut spark-pulkan mot vagnen idag. Som ni ser.
Vi hann bara stappla in på gården så mötte vi Timmy som just kommit från jobbet, och då var det bara att packa in lillan med tillbehör in i bilen och brassa in till stan igen då vi var bjudna på middag hos Emil och Sandra.
Bebisfronten där står stilla för ögonblicket, men vi väntar spänt på "vi-är-på-väg-till-förlossningen"-samtalet som bör komma vilken dag som helst nu =)
(Men det var nog allt bra tur att bebisen inte kom ikväll, annars hade vi ju måstat laga mat själva.)
Middagen bestod av Tacos vilket var himlarns, himlarns gött! Namnam. Lillan fick även prova sina nya raggningsmetoder på Elmer som bestod av att antingen klänga sej fast på honom och stappla efter honom när han försökte smita iväg, eller krypa i hyperfart efter honom när han hade smitit iväg. Stackars Elmer fick söka skydd mest hela tiden hos hans mamma, pappa eller någon annan som fanns i närheten. Med andra ord så gick dom inte riktigt hem där...
Annars har jag målat andra varvet på lillans små stolar med bord ikväll, och jag kan knappt vänta tills jag får ställa in dom i rummet hennes och se så det inte ser alltför tokigt ut! Vitt var lite tråkigt tyckte vi, så vi valde lite mer... hrm, roliga färger 8)
Här är lillans hand bara någon vecka gammal <3

Brrr!

Brr, vad kallt det blåser idag! Blev riktigt avis på lillan som låg och soc så gott i vagnen med både filtar och termo-åkpåse. Jag skulle lätt byta.

Puh, jag är helt död! Skit i alla gym med aparater för 10-tusentals kronor, powerwalkning 1h 15 min med barnvagn i 10 cm snö is the shit!
Jag skulle inte tacka nej till en chokladkaka nu dock, för att jämnställa balansen då.
Eller lite Nutella.
På sin lediga tid jagar lillan helst av allt kattsvansar.
Lillan har fått låna en stickad tröja + mössa av lilla Noel som våran duktiga "morster" Britt-Marie gjort. Noel kan inte riktigt fulla ut dom än, och dom passade ypperligt till lillan så det säger vi inte -Nej, tack! till.

B-E-A-utiful!


Sånt underbart väder idag! Jag, lillan och Sia (hunden) har just kommit in från en ca 90 minuters sparktur i solen. Lillan somnade efter bara dryga fem minuter, och trots en väldigt ryckig åktur (pga förrädiska asfaltfläckar) så sovde hon som en stock nästan hela tiden. Vi kanske går ut ett tag i vaket tillståd när Timmy kommer från jobbet =)
En kom ihåg lapp till mej själv: Införskaffa ett par galonisar!

På ta om något helt annat så gick lillan sju steg i morse. Sju steg! Helt själv! Hur grym är hon inte? Hon måste absolut brås på mej. Höhö.
En till kom ihåg lapp till mej själv: Införskaffa en filmkamera!!

Vem är hon lik?

Tycker bestämt att hon påminner om någon, men jag kan inte komma på vem?

Fixa, dona, städa, stöka

Hejudamej vad vi har hållit igång idag!
När vi klev upp "på riktigt" (lillan må bara en morgonmänniska av dess like som vaknar halv sex varje morgon, men hennes föräldrar vaknar inte till förrän kring 10) så började vi med att städa undan och dammsuga hela lägenheten. Soffan fick sej en genomgång den med, och lillan kom på hur man tog sej upp själv då den blev 2 decimeter lägre (minus soffdynor). Hon tyckte även att det var väldigt onödigt att vi skulle lägga tillbaka soffdynorna igen så att hon åter igen inte kom upp själv och protesterade väldigt högljutt och tyckte nog att vi var allmänt dumma i huvudet =)
Dammsugningen följdes av toa-städning och skurning. Vi fick även reda på att dom bruna fläckarna inte hörde hemma på den gråa golvmattan i köket. Vad konstigt det ser ut utan dom, jag hade nästan börjat vänja mej...
Lillan hjälpte med skurningen på sitt lilla vis.
Plask-Plask
Fyra maskiner tvätt hänger redan på tork, sängarna är renbäddade, köket städat, disken diskad,  lillan leksaker bortplockade minste 6 gånger... vad mer att göra?
Jo, gästrummet har gått några steg i rätt riktning också. Nu fattas bara någon fin lykta i klaschig färg (förmodligen från Indiska), ett överkast i lika klaschig färg (förmodligen också från Indiska), någon/ra tavlor och en gäst, såklart.
Vem känner sej manad?
FÖRE BILDER:


EFTER BILDER:


Hyllan som står där ska sättas upp på tvären i skall-höjd, ungefär...
Nu ska vi vist och handla säger Timmy the boss. Bäst jag lyder.

Se så ridningen ställer till det!

Trots ynka 15 minus grader så dunkar händerna av kyla redan medans vi skrittar fram i skogen. Usch då, kanske skulle ha tagit andra handskar än mina tunna Rosa-bandet handskar i nappa... Att jag aldrig lär mej.
Händerna fortsätter att dunka, dunka medan jag rider trots att jag försöker gömma dom inuti ärmarna på ridoverallen. Det funkade inte så bra, mudden sitter alldeles för hårt och ärmarna är för korta. Blä.
Jag ska designa en egen ridoverall till nästa år som ska ha alla extra finesser som inte finns på Hööks-overallerna. Te.x Långa ärmar som når över händerna om så önskas, supertunn supervarm fodring så man aldrig fryser men samtidigt inte känner sej som en michelingubbe och krage som går att dra ända upp trots halsduk.
När jag likka ändå är på G kan jag även designa en snygg ridhjälm utan dom där fula "luft-hålen" som numera finns på alla dyra märkes hjälmar och ridskor med samma supertunna och supervarma fodringer som kommer att finnas i mina ridoveraller. Det ska även finnas snygga ragg-sockar som går upp över knät. Så skönt.
Detta kommer att bli storslaget!!
I alla fall. Här bjuder jag på lite bilder på mina stackars fingrar.
Nedan: Haha, min hand ser ut som en klo... raw raw. Det ser faktikst inte så svullet ut på bilden..?

Lördagsrubriken tar plats

Temperaturen står på -15 grader och jag sitter inomhus och huttrar. Tätningarna i våra fönster är inte dom bästa, precis. Så dåliga att vi nästan skulle kunna använda gästrummet (som står folktomt och lite "avskildes") som ett extra kylskåp tack vare den friska vinden som envist klämmer sej in. Brrr!
Dock är det en klar förbättring sedan i morse då tempen stod på det dubbla, då kan ju -15 ses som värsta sommarvärmen. Kanske är en värmebölja på väg in till Flurkis? Hoppas det, jag vill ju skrika ut mitt vår-vrål.  -30 grader är absolut inte okej någonstans!
Nej, Teo står nog alldeles uttråkad i stallet och väntar på sin ridtur. Bäst att sätta fart!

Nam nam Frukost!

Ida och lilla Noel är nog på väg hit i detta nu, och trots min jätte-frukost ska jag äta upp honom när han kommer! Lillan kommer nog också försöka gnaga lite på honom, men hon får glatt vänta på sin tur =)
Igår togs första steget mot en ny header då jag, efter många om och men, skickade in några skisser till min egna personliga header-skapare Mli!
_________________________________________________________________________________
Och sen skrev jag inget mer...
Detta ovan tänkte jag altså publicera ungefär klockan 11 i morse, (ja, det är morgon ändå till klockan 12. Minst!) men så kommer Ida och Noel in genom dörren och jag glömmer det lika fort som.. ja, alldeles för fort helt enkelt.
Men mackorna var goda, och jag ångrar nästan att jag inte sparade en till nu istället för att trycka alla tre på samma gång... Dumma mej.
För var gång lillan träffar lilla Noel så blir hon mer och mer försitig, idag gnöp hon inte näsan på honom en enda gång! Bara pussade och pruttade på magen =)
Självklart kommer gånger då vi går tillbaka till "slit-och-riv" stadiet igen, men då är det bara att åter igen förklara att Noel vist inte är någon leksak!
Stackars Noel kan bara ligga där och vänta på att någon ska rädda honom från sin storkusins vassa klor. Men det som inte dödar, det härdar!
-Uuusch, säger Luna. Räkor var ingen top 100 inte.

Rubrik

Timmys pojk-vän Simon sov över hos oss inatt och skulle ta bussen hem till Ö-vik idag. När han var packad och klar att bege sej mot Busstationen ser jag att han vist råkat få med sej något. Eller snarare någon.

-Hej dååå, säger Sinom och vinkar glatt. Helt omedveten om att det sitter en liten Luna i väskan.
Han hade verkligen ingen aning om att lillan slinkigt ner i väskan, så det var ju himla tur att jag fick syn på henne. Puh! Han har ju varken blöjor eller barnmat hemma hos sej!

From scratch!

Emil och Sandra med magen kommer hit ikväll för spelkväll. Wii, det är så kul att spela spel. Det borde man göra oftare. Minst en gång om dagen!
Förmodligen kommer Ticket to Ride fram. Eller Phase 10 (om jag och Sandra får bestämma), men jag tror först och främst vi ska spela ett spel jag och Timmy fick av brorsan med respektive
-Atmosfear.
Jag vet ingenting om spelet förutom att det både är en vanlig spelplan och och DVD-skiva till. Det kan ju bli lite spännande.
Dit jag egentligen ville komma var att jag har gjort egen chokladpudding kvällen till ära. From scratch!
Jag har varvat med min egna hemmagjorda chokladpudding (mäkta stolt) och vaniljkräm, hoppas det blir smaskens!
Om den inte blev god så har jag köpt den på ICA och har ingen aning om varför den blev dålig trots att jag blandade i mjölken som det står på förpackningen.
Sådärja!
Min lilla Älskling♥

God Morgon!


Oboý Dark

Bilden lånad HÄRifrån
Idag har varit en bättre dag. Allt gick enligt "planerna", och vi kan andas ut lite.
Var tvär inne på Willys och haffade åt med Oboý Dark som jag länge velat prova. Lämpligt att dom ställt upp ett torn av dom just där swischade förbi annars hade jag varit ett paket Oboý Dark intense cocoa taste fattigare! Inte för att det skulle gjort särskilt mycket då smaken inte var den bästa... det smakade mest kakao. Jag kan egentligen inte direkt klaga, det smakade som det står på förpackningen.
En poäng av fem möjliga får den. Om Timmy frågar så får den fem då jag envisades om att ta den när han, lite förnuftigare, ville ta den vanliga.
Svinkallt är det enda jag kan säga om Flurkis idag. När vi åkte imorse stod mätaren på -29,3 grader, och om jag inte hade haft en sån sammanbiten min hade jag garanterat börjat hacka tänder. Brrrr!
Vilken tur att den sjunkit till bara -22 grader, annars hade det ju varit kallt att rida idag...
Stallet nästa!

Alla jävla hjärtans dag

Äntligen är denna dagen över. Den hamnar inte på min top 10 om man säger så.
Nu ska jag äta, har fan inte ätit på hela dagen.

Sonador

Klockan är strax över 8 och vi (jag och lillan. Mest jag) har hunnit sätta upp 2 gardinstänger inklusive garinder, ätit frukost, städat undan i vardagsrummet 2 gånger, bytt hela tre (poooop)blöjor och busat en massa.
Bakrundsmusik har vi också haft i form av MTV. Helt sjukt hur få låtar dom spelar med tanke på vilket urval den finns... bara på dom här snart tre timmarna så har dom spelat Robyns Body Talk minst fyra gånger! Hurrgatta!
Aja. Här kommer lite gardinbilder.
Nedan: Sovrummet
Nedan: Hallen (denna gardin ska bytas då den var ungefär 3 dm för kort... =))
Nedan: Eiya ville också vara med (det går absolut att ignorera råååte i "bakrunden")
Sådärja. Om man skulle ha fortsatt att spela lite World Of Warcraft... Min Hunter behöver tränas!
-
Nedan: Lillan visar sina stå skills

Älsklingen har klippt sej! (äntligen)

Då Idas pojkvän slasch sambo fyller år idag så passade jag på att "boka" klipptid till Timmy också, det började verkligen vara på tiden! Mitt hår befinner sej dock också i riskzoonen, men hans var snäppet värre. Plus att jag inte har bestämt hur jag vill ha det än. Annars hade mitt varit värre =)

Jag slits mellan att spara ut, klippa sidecut, klippa kort eller dreads... beslutsångesten ligger högt just nu. Stora problem har man... men Timmys hår var det, ja! Så här blev det:



Jag blev väldigt nöjd! Timmy också, tror jag. =) Nu kan vi lungt bege oss till Skellefteå på Tisdag...

Idag står det Pizza på matmenyn, och om vi inte ringer och beställer snart så kommer jag att svälta ihjäl!!


Jag och lillskiten



Grattis på födelsedagen Johnny, förresten =)

Kvällsgodis

Namnam!
Lillan har just lagt sej för kvällen, och jag och Babe ska strax titta på Solsidan.
Hon har somnat som en liten ängel flera kvällar i rad nu. EFter hon ätit upp sin kvällsvälling kan man bara lägga ner henne i sängen och antingen hålla handen eller stryka henne på ryggen tills hon somnar. Mys! Såklart måste hon vara trött också, annars ställer hon sej bara upp och skrattar eller lockar på katterna.
Konstigt nog kommer dom aldrig när hon lockar på dom...? Jag förstår inte alls? Dom måste helt enkelt inte tycka om att bli ryckta i svansen eller attackerade =)

Sådärja!

Då var både Teo och Milka motionerade för dagen. S har åkt på den fördömda förkylningen och ligger hemma i sjuksängen med feber, och snäll som jag är så antog jag mej Milka med. Hon är riktigt härlig den där hästen, så det krävdes inte mycket övertalning. Ingen alls, faktikst.

Milka fick sej en galopptur i skogen. Jag stod i fältsits hela tiden och vi rullade bara på i ett jämt tempo hela tiden. Härligt!
När vi kom tillbaka till stallet var hela bogen, frambenen och mulen full i dreggel =) Ingen kan då klandra henne för att inte tugga på bettet.
Med Teo tänkte jag göra samma sak, men han kändes så pigg och spänd att jag istället travade fram i skogen och tog galoppen på banan. Även där ställde jag mej upp i fältsits och vi rullade bara på i ett bra, jämt tempo.
Även han såg ut som en jultomte när vi kom in =)
Varje gång jag är ute och galopperar en häst så dyker samma tanke upp, och det är varför, VARFÖR, jag inte har provat på galopp någon gång!? Jag har haft alla tillfällen i världen att kunna åka till ett bra galoppstall och prova på, både i Sverige och utomlands, men jag antar att hoppintresset har trängt sej före i den kön.
Gymnasiet som jag gick på ville att vi skulle utomlands på våra APU:er och dom betalade rubb och stubb vart vi än åkte, men nej, jag åkte till Skåne, Kalix och hem till Malå(?) istället.
Jag ångrar det bara lite idag. Bara lite.
Lika lite som jag ångrar att jag inte tog jobbet på Strömsholm som jag blev erbjuden av gubben som kom och hade Hästskötarexamen, eller jobbet nere i Skåne i ett hoppstall som jag hade lindat runt mitt lillfinger.
Men hey, om jag hade tagit någon av dom tillfällerna kan jag med säkerhet säga att jag inte skulla ha varit där jag är idag.
Jag skulle inte sitta och blogga i en perfekt =) lägenhet med den underbaraste pojkvännen/sambon som finns, och framför allt så skulle jag inte vara mamma till världens finste, goaste och sötaste lilla tjejen i Världen!
Det, gott folk, trampar ner alla hästjobb längre ner än gruvarbetare!

Krigskämpen

(bilderna ovan visar lillans krigsskador i kampen mot golvet. I golvet inkluderas även bl.a bord, stolar, bänkar, hyllor, väggar... mjukisdjur?)
Lilla tjejen... det är inte lätt att tro att man har en lindansös balans när man... ja, inte alls har det. =)
Störtkrukan vi fått låna av Elmer sitter kvar i ungeför 1/4 dels sekund efter vi satt på den, och inte duger man till till någon gå hjälp heller. Nej, "Kan själv!" verkar vara nya mottot, men jag hoppas hon ratar det illa kvickt då jag helst ser att hennes ansikte är fritt från småsår =)

Underbara älskade ♥

Lillan har riktigt fått kläm på det där med krypningen. Ja, bara krypningen har hon väl haft kläm på ett bra tag nu, men det är inte förrän nu hon har börjat ducka och åla sej fram för att få tag i det hon vill ha.
Det ser ganksa roligt ut nör hon missbedömer avståndet på höjden som hon oftast gör med till exempel gungstolen. Då duckar och ålar hon som om den vore hälften så hög =) Bäst att ta det säkre före det osäkra, liksom.
Bara i morse begav hon sej en bit under sängen, och det enda jag såg var ett par små fossingar som desperat sprattlade för att få sej tillbaka till normal-höjd. Haha, alltbra söt är hon.

Dunka Dunka Dunka!

Gaah! Mitt huvug väger två ton. Minst!
Voj voj voj. Huvudet spränger direkt jag försöker mej på en böjning av mer än 10 grader och bihålorna bränner när jag snyter mej, likaså om jag försöker mej på en "indragning". Men vad göra? Jag kan ju inte liksom bara låta det rinna... Usch, jag befinner mej inte i mitt esse just nu.
Bilden lånad HÄRifrån
.
Envis, eller kanske bara korkad, som man är så begav jag mej ändå till stallet för dagens ridtur. Det blev enkelt idag. Enkelt och inga som helst krusiduller. Trav över några cavaletti och galopp över upphöjd bom. Pang bom! Busenkelt.
Oopsi, ser att jag stavat galopp fel... jag skyller på förkylningen!
.
Jag bjussar på en bild från i Julas. Då var men åtmistone frisk! (tills vi åkte på vinterkräkisen, vill säga)

Pannlampa is the shit!

Puh! Det är inte nyttigt att rida två hästar efter varandra efter tre häst fria dagar. Speciellt inte när man är så tätt i näsan att det inte kommer minsta lilla luft-stråle hur mycket man än fräser. På att inte tala om hostan. Och rinnsnuvan.
Konstigt det där... näsan är helt täppt och snoret rinner, och jag börjar direkt tänka på Lotta på bråkmakargatan, när hon står inne i affären och snorar.
.
Tant: Har du ingen näsduk, du?
Lotta: Jo, men den lånar jag inte ut till folk jag som jag inte känner.
.
Hästarna gick super i alla fall trots att man inte såg mer än pannlampan lyste i mörkret.
Jag hade även en dröm inatt om att jag kom på att man skulle börja sätta lampor på nosgrimman istället för att ha pannlampa. Det var verkligen huur smart som helst, och alla började ha det.
Jag tyckte till och med det var otroligt smart när jag vaknade? Jag skuller på förkylningen.
Det står en Nutella burk på vardagsrumsbordet. Jag skuller på förkylningen.

Bilder var det jah...







Lilla Jones (vovven) var en ängel till första hund. Lillan fick klappa och dra bäst hon ville, allt han ville få i gentjänst var att få pussa henne lite i ansiktet =)
Johannas lite "livligare" vovvar får vänta tills lillan blir lite större. Skulle ju vara hemskt onödigt om hon skulle gå bli skrämd av en busig vovve.
___________________________________________________________________________

Mormor blev väldigt glad när hon fick syn på små-barnen och ville genast hålla. Lillan passade då hon beter sej som en liten daggmask i famnen (dessutom hade hon hosta och Niagarafallet från näsan), men Noel ställde snällt upp.






Morrn

Lillan ligger o myser med morfar och mrmor i sängen, så jag passar på med en snabb uppdatering.

Lillan sover fortfarande kasst med stort K på nätterna, men det har nog sina förklaringar. Snoret rinner som ett annat Niagarafall och dessutom har hennes 2:a lilla gadd börjat titta fram. Ojoj.

Igår hälsade vi på gammel-mormor och tog 4-generationer kort med både lillan och Noel. Mycket vackert. Lillan fick även sitt första möte med en riktigt stor vovve, och det gick väldans bra!
Bilder kommer senare på alltihopa, men nu vill vist lillan ta en tupplur. Jag är inte sen på den!


Oh helga jättejobbiga-natt...

Luvaligen vad härligt det är med mamma-lagad mat. Min mammas lagade mat, atlså. Inte lunas. Hennes mamma är inte alls någon Per Morberg i köket har jag hört.

Vi fick oss iväg bara en timma "för sent" igår, inte jätte illa med tanke på att vi hade två små med oss. Noel passade på att skita just när vi packat bilen, och Luna var inte sämre än att hon tog i och gjorde samma sak när dom kom tillbaka till bilen nybytta.
Efter en värdelöst plogad väg full av förrädisk snörök anlände vi till Malå strax innan klockan 22.00  igår kväll, och då tyckte lillan att hon sovit nog. Hon ville inte sova en blund till!
Trots vaggande, hjyssande, sjungande och allt jag kunde komma på så somnade hon inte förrän klockan 01.00. Yeey.
Jag kan lova att det var en dödstrött mamma Moa som däckade i sängen ungefär 1,5 sekund efter jag dumpat lillan i sängen för att sedan vakna kl 04 igen då det tydligen var dags för natt-vällingen.
Tack och lov så somnade hon om när hon slukat sista droppen. Usch, vad jobbigt det var. Får man säga så?
Jag säger det endå. Usch, vad jobbig hon var inatt. Det är allt bra tur att hon är oemotståndligt söt!


Idag har vi inte gjort alldeles för mycket. Moster Maya har hälsat på, dessutom så fick lillan bada i ett stort (normalt) badkar för första gången.


FrV: Ida, Maya, Mamma och lilla Noel



Lillan med sin mormor










Mmm

Timmy har designat ett nytt T-shirt tryck i huvudet igen, och så här fint blev det.
Han tycker att han är mycket lustig.

Hoppning är en färskvara. Markarbete med.

Min ridhjälm borde förmurkna snart med tanke på hur mycket intorkad svett den består av. Skulle tro att det är ungefär 85% svett och 15% hjälm kvar. Borde göra en seriös funderare på att köpa en ny, tror den skulle gå i ungefär 1346 bitar om jag skulle ramla av. Nåja, det får bli ett senare problem.
Idag stod det markarbete på mitt och Teos schema, och med tanke på att varken jag eller Teo har travat så mycket som över en bom senaste månaderna så gick det ganska bra. Tillräckligt bra i alla fall.
Mitt motto för dagen blev: Träning ger färdighet. Och träning ska det bli! Hädanefter ska cavaletti och studs stå med på det dagliga schemat. Inte riktigt, men nästan!
Haha, ja... vad säger man?
Han var lite vinglig och Väldigt pigg, och min avståndsbedömning var inte den bästa. Men jag hoppas att allting ska lösa sej med lite träning.
Bilderna ovan får lov att vara "FÖRE"-bilder. "EFTER"-bilderna kommer om några veckor då allting, förhoppningsvis, funkar =)

Nytt i lillans garderob. Typ.

Lillans nya baddräkt. Inte för att hon egentligen behöver någon, men för två guldpengar gjorde hon det.
Här visar lillan sin nya pyjamas.
Rosetter i tre olika modeller.

Kschh kschh!

Idag har jag varit ute med katterna i koppel. Eller snarare katten då den ena vägrade gå ut från balkongen.
Eftersom dom kommer att få börja gå ute själva när det blir lite varmare så tänkte jag att dom skulle börja få se omgivningen lite smått redan nu. I koppel då förstås, så att dom vet var dom hör hemma =)
-Kschh kschh, säger lilla Luna när hon lockar på kisse-katterna.
Då våran lägenhet bor på andra våningen så kommer dom att få gå igenom kattluckan som finns på balkongen och sedan skutta nerför/uppför trappan som finns för att komma upp/ner. Det var där Maoui vägrade. Hon ville absolut inte blöta ner tassarna mer än nödvändigt, så vi får helt enkelt vänta med hennes "se-var-du-hör-hemma" promenad.
Timmy och lillan var också ute med oss. Timmy verkar ha fått något slags båååse mellan näsan och överläppen... vad kan det vara?

Men blåmärket!

.
Storlek: Ca 1 dm*5 cm.
Bilden togs igår, och idag har det fått en ännu klarare blå/lila färg. Precis lika skönt som det låter.
-mutter- dumma Batman-rum på Fortet...
Det positiva är ju då att jag faktiskt kan ligga helt obekymrat på vänster sida, samt att ridningen inte påverkades nämnvärt av mitt stackars ben. Däremot så känns det fortfarande som att mina armar ska lossna från sina fästen om jag försöker mej på att räta ut dom till max (tack vare klättringen med enbart armarna som hjälp)
Jag hoppas att jag inte är ensam om att känna mej så mör efter helgens Fortet-äventyr, annars kanske jag trappa upp träningen en aning.
Vi kanske helt enkelt får lägga in ett Fortet-pass i veckan. Jag skulle inte banga!
(jag kan även passa på att klargöra ett par saker. Fortet-äventyret betyder altså inte att vi har samlats ett gäng tjejer för att glo på Fångarna på Fortet med Gunde Svan, utan vi har befunnit oss på MEGEZONE där dom har såkallade Fortet med olika seller med olika klurigheter som man ska klara av. Sådärja, då fick det det förklarat lillasyster Maya)

RSS 2.0