Wii Snart helg!

Den här veckan ha gått så jävla fort! Månda och tisdagar går ju alltid sakta, som vanligt. men -POFF- låter det, så är det torsdag, och snart fredag!
ja ä så äckel-less på mitt skrot jobb nu. det skulle inte sitta fel med typ ett års semester nu, betald! 
Ja hata MIO usch fy och blä!

ja la me å vila ida efter jobbet, tänkte bara "vila ögonen" en stund. hah, joo tjena! ja sov i typ tre timmar å vakna int förrän Timmy komme hti=) Lycka till å somna ikväll Moa!

Undra va man komm å hitta på i helgen... Lina Kristina mf ha ju komme tillbaka till Ume så imorrn ska vi no ha en liten Girls-Night-Out imorrn. Kom heller bli kul! Ha int träffa dom sen ja had inflyttnignsfest´n!


Timmy lagade TOK-go mat ida! stripps å köttgrejs, hur gott som helst, å me vitlöksbröd på sidan af, kan det bli mycket bättre?! ja bli bortskämd, and I like it =P

Dagens skratt:
ja vet itne om det beror på att jag var så trött där i slutet av dan eller om de ä min humor som låg i botten. Men jag berättade i alla fall den där Köpa-Se-Stol-Tio -grejjen för mkin arbetskompis idag (nämner inga namn) åsså ska hon ju översätta dom orden till Engelska. Det blir altså Buy-See-Chair-Ten
Ahahah
ja skratta så ja fick ont i magen! Det låter ju så jäävla fult! Speciellt om man säger det flera gånger på rad utan att fatta vad som är så kul. =)
haha sen gå man runt med att löjligt flin resten av dagen för man tänk på hur fult det låter, eller är det bara jag.?
Later //Moa

Ett glas vin, kanske?

(2 pers)

"-Vill du ha ett glas vin?
-Va äre för vin?
-Gumtrum riesling.
-Jaa, okej!
-Åh, kan du ta ett glas åt ja också när du lix ska gå!"

Haha va elak ja ä ibland, ja kan int rå för det!

//Moa


Baka baka baka

Nu ska jag iväg på affär´n å handla till min bakning!
jag blev så himla sugen på baka ida när ja jobbade, men det blir inga go-kaker eller bullar eller nå sånt, (då har degen förvana att krympa allt eftersom man bakar-aj aj i magen) nej, det blir mammas supergoda limpor =)
åsså måst ja förgrädda lite plättar tills imorgon, för då blir det crepés Mmmmm 

men ida blire nån slags tacopaj,tro ja... men ja ha itne riktigt bestämt mej än...humm humm ¨få se hur jag gör

"Aptiten kommer medan man äter, men törsten försvinner medan man dricker"

//Moa

Ha du skabben eller?!

Min lilla kisse valp har fått svamp i öronen. Stackars liten, tur att ja endå ska till vet med dom nästa månda för vacc.

Vilken hel-lyckad helg. De va skönt å komma hem till Rönnbärs igen, det va ett bra tag sen ja va hemma sist, faktiskt.
Helgen bjöd på bla utgång på ishallen (det var riktigt kul, bra med folk, mycke dans-ja ä värdelös på dansa, men de ä ju så nedrans kul-), jordgubbs/hallon plockning hos farmor å farfar, tårta på blåbärs (Grattis igen Jon & Kenneth) å "fin vindrickning" hos Linn. Hur trevligt som helst.


btw Grattis än en gågn Johanna på 22-års dagen =P (i efterskott)Å Timmy ha komme tillbaka efter två lååånga veckor i Stockholm wiihoo =)
Skutt in i duschen!

"Phoebe- "It's ok Pheebs"
Rachel- "Honey, that's your name"
Phoebe- "Oh, is that short for Phoebe? I thought that was just something we called each other"

Filmtips

Även den största förlust rymmer svaret på hur man går vidare ... Holly och Gerry är unga, nygifta och lyckliga. Men när Gerry plötsligt blir svårt sjuk och avlider, dör även Holly inombords. Men på sin 30-årsdag får hon ett brev från Gerry skrivet före hans död. Det är det första av tio brev som för en stund låter Holly vara nära sin älskade och långsamt för henne vidare ut i livet. Varje brev bjuder på ett nytt oförutsägbart äventyr. Och varje brev avslutas med samma ord:
P.S. I Love You.

Hör & Häpna

Jag är ju så kreativ att den nästan är synd om mej! Idag har jag gjort om i mitt kök.
Jepp, nytt kakel och lite möblering!


OKej, jag kasnke ska tillägga att jag inte riktigt har kaklat om, utan satt på såna där -kakel-klister-platter, åsså har ja bara flyttat på två saker, men ändå!


När jag flyttade hit så var det vitt/blått schack-kakel i köket jättefult!  Och nu har jag äntligen fått tummen ur och gjort något åt saken. Det blev svart/vitt med lite hästmotiv här och där som jag så tålamodigt satt och klippte ut.
-klapp på min axel-Vist blev de himla vackert =P


Imorrn bär det av till Malå. Samehelgen  kan man ju inte missa -Nej, jävlar i min låda! (Citat av Isabelle)
De kom säkert å förekomma massa tävlingar också som man måst kolla på, där första pris är en ren eller nåt -yey-

Men Utgång blir det i alla fall. Jepp, inte till Hotellet och Frankenstein utan det ska tydligen hålla till på Islandan. Hoppas bara det inte blir lika mycke folk som på Skoter VM:et, då var det omöjligt att hitta åt folk man sökte, man hitta bara åt alla andra hela tiden...Tametusan va sugen ja blev på Oboý, ja måst springa och blanda lite.
"jag har såhär två gram mjölk och femtusen kilo O´boy, och då blir det alltid så här nästan svart. Men då brukar jag hälla i mer mjölk, men då räcker inte glaset till. Då måste jag hälla över i ett större glas, eller ett till glas om det inte finns nåt stort glas... det blir rätt mycke O´boy då...."


//Moa
Torsdag 21 Aug

Gästbloggare: Mli

Tänkte bara önska Moa lycka till med bloggandet och hoppas att du ska tycka att det är roligt! :)
Hoppas du frågar om det är något du undrar över!
Annars kan du läsa dig till det mesta här: Designa Din blogg - Grunder.

Puss och Kram Mli

(du får ta bort det här inlägget om du vill -hehe-)

RSS 2.0