Åsså har första veckan gått

Vi har haft lite problem med att hitta kläder som passar bra på lillan. Dom kläder som vi tidigare tyckte var supersmå har visat sej vara alldeles för stora(trots ynka 50 i stl), så hon har fått "klara" sej på 2 bodys och en pyjamas. Jag har inte riktigt kännt för att gå på stan och shoppa kläder tidigare, men idag tog jag tillfället i akt och köpte lite nya kläder (som faktikst passar) medans hon och Timmy tog sej en lur =)

Mina Älsklingar!
Snart en vecka

Oj vad tiden går.
Lilla Luna är en vecka imorgon, det har gått så otroligt fort, och samtidigt känns det lite som att hon alltid funnits här =) Förlossningen känns i alla fall väldigt avlägsen.

Hon sover gott i sin vagn nu, och jag har stora problem med att slita blicken från henne någon längre stund! Hon är så underbart söt, och vi kunde inte vara stoltare föräldrar =)Fotograf: Johanna Stenberg
Välkommen till Världen!

Världens finaste Luna bestämde sej för att titta ut lite tidigare än planerat.
Längd: 50 cm
Vikt: 3 420 gramÅterkommer.

Inge konstigt alls!

Helgen som varit spenderades på följande sätt:

I fredas var vi bjudna på middag hos Ida och Johnny, och där stod det grillning på menyn. Nam nam!
Efter vi smällt i oss så mycket mat att det borde bara omöjligt (magen rymmer tydligen inte så mycket som det ser ut) jäste vi ett tag och spelade spel resterande timmar av kvällen.
Skratten/vrålen kom på rullande schema, men tillslut började en varm säng kännas alltför lockade, och efter Timmys misslyckade försök att få ut Johnny på krogen så tackade vi för oss.

Jag skjutsade Timmy till Origo där resten av Järngänget väntade, och efter jag försäkrat mej om att han inte skulle behöva skjuts hem rullade jag själv hemmåt.
Min goda natts sömn förstördes av en envis Elvis när klockan var närmare halv fyra på morgonen.
Och vist var det Timmy!
Och vist ville han ha hämtning!
-mutter- Genomsnäll som jag är så befinner jag mej snart i Timmys "hämtningszoon". Jag ringer upp och säger att han kan gå ut, och vad yttrar sej då från hans läppar? Jo, att han sitter i en Taxi på väg hem!
Behöver jag nämna att han inte låg på min pluslista för tillfället? -Morr Fräs Morr-


Gårkvällen bjöd på mera spel, närmare bestämt ett spel -Talisman, och medans Emil låg dubbelvikt på golvet och gjorde narr av min nyinköpta vagnleksak så passade Sandra på att vinna hela spelet. Grattis Sandra!
Inge konstigt alls!Tre veckor kvar nu till beräknad partus!

En sån dag!

Solen skiner från en nästan klarblå himmel idag, och jag funderar starkt på att vagga mej ut på en liten promenad.
Jag fick tillbaka nyckeln från Ida och Johnny igår (till deras lägenhet då) så jag kanske rentav pallrar mej dit och beslagta deras badkar i några timmar. Det låter inte alls helt olockande...
På tal om det så kan jag även meddela att dom inte längre har 2 fiskar, utan nu simmar det ytteligare 10 små yngel i bål-skålen. Yesbox! Ida och Johnny har blivit 10-barns-föräldrar. Inte illa på så kort tid.

Dessa underbara djur

Idag har jag varit i stallet med Lina. Inte ridit då, förstås! Jag tvivlar starkt på att jag skulle ta mej upp hur mycket jag än ville och försökte.. men jag tittade på hennes lektion och passade på att gro in mej med lite hästlukt och pussa på några mular när jag var där, så nu ska jag inte duscha på en vecka =)

Lina och Ryza


Nästan alla stalltjejer vet att bilder tagna i ridhus är misslyckade innan man ens tryckt på "avtryckaren", men jag var ändå tvungen att försöka mej på några kort. Resultatet får mej att nästan att överväga att läsa den oöppnade kamera-beskrivningen för att se om det finns någon "ta bra kort i ridhus" knapp, vi lever ju ändå i 2010!

IKEA

Lördagen helgen som varit spenderades på IKEA.
Det var på tiden, kan jag säga! Trots att det bara krävdes ett enda varv runt så kändes det i ryggen, benen och fötterna när vi var klara. En sån gång är det tur att man är på IKEA där dom har möbler lite varstans som man kan provsitta i när lusten (läs värken) faller in.
Förutom sakerna som stod på inköpslistan så kom vi ut med endast enstaka saker som inte var planerade.

Ja vet!
Timmy blev minst lika förvånad som jag själv över detta faktum, men jag antar att vara höggravid kan ha sina fördelar när det gäller shoppningekonomin. I alla fall så länge man behöver gå runt för att plocka på sej saker.
I alla fall. Efter några stapplande steg i Birsta City och ToyRus rullade vi ut på vägen igen efter en väldigt lyckad dag.

Nu har vi allt vi behöver, så det är bara för lilla parvel att komma ut när han/hon är redo. Nu är vi redo! Så redo vi kan bli, vill säga.
Tisdag

Idag har jag inhandlat dom dyraste underklädes-varorna jag förmodligen någonsin kommer att äga, nämligen två nya BH:ar. Inte vilka BH:ar som helst heller, utan amningsBH:r.
Med hjälp av dom två extra spännerna som finns tillgängliga så har dom tydligen all rätt att fyrdubbla priset till skillnad från en vanlig BH.

Men dom var faktiskt riktigt sköna, och med tanke på att den förmodligen kommer att sitta på dygnet runt många gånger så känns det som att priset kvittar! (det hade jag inte sagt om jag behövt många fler)


google-bild

RSS 2.0