Tillbaka till vardagen

Pang!, sa det, också var man tillbaka i verkligenheten efter 5 veckors semester. Fick ett väldigt uppmuntrande SMS av min käre mor idag som löd:
"Lycka till första dagen efter semestern. Hoppas det går bra, snart känns det som om du inte haft semester vet du =) Kram kram"

Eh.....


Tack?


 
Nåja. Vidare. Jag är inte vidare bra med uppdatareingen känner jag, men det ska det väl bli någon ordning på tänker jag... Jag och Flip har sedan sist deltagit i 3:e och sista deltävlingen i Sommarcupen där vi kom 5:a och slutade som 2:a på hela cupen =)

 
 
I lördags var vi bjudna på kräftskiva hos Emil och Sandra, sammanlagt räknade vi 17 stycken tror jag (!?) och dom sista (jag, timmy, moa, sandra och emil) gick och lade oss vid 04.30 tror jag, haha. Det var en så sjukt rolig fest och jag mådde prima skinka dagen efter. Härligt! Tyvärr har jag inga bilder, jag var tydligen alldeles för upptagen med att ha kul ;)


Ikväll ska jag träna Rallylydnad med Ann och Fenix, men jag ska försöka få dom här vilddjuren till barn att sova först. Dom hade för övrigt en väldigt bra första dag på dagis efter deras 7 veckors sommarlov!


Grim♥
 
Fredag och tvättdag

Happ, en vecka kvar på semestern då... på ett sätt måste jag säga att det är ganska skönt. Att vara hemma med barnen själv, utan bil, från 7.15-18.30 varje dag kan vara ganska så påfrestande, haha.

I måndags for jag och barnen på Nolia, vilket jag aldrig kommer att göra mer förrän dom är mydiga, minst! Oh.My.God. vad det är spring i dom där små benen. Dessutom verkade det vara någon slags radioskugga mellan oss också, för det jag sa gick som inte alltid fram? Kanske ska skriva till någon ansvarig och klaga?


 
Annars har vi som bara "hängt". Varit i lekparker, köpt lego, plockat blåbär och bakat chokladbollar, för att ta några exempel.*

 
 
 
 

URKULT 2015

Okej, jag tog pinsamt lite bilder under våran barnfria weekend i Näsåker, men tänk er thai-mat, alkohol, haremsbyxor, grym musik, bad i vattenfall, grymma människor, grym stämning, sena nätter och tidigare (nåja, allt är relativt) morgonar i en mixig kombo - då har ni Urkult enligt mej.

Jag hade kvar 4 st öl-poletter från förra året med mej, och eftersom dom hade bytt till nya i år och inte ville byta in dom gamla (mäh!) så har jag nu poletter för 450 kronor i min börs. Så himla dålig jag är!


 
 
 

RSS 2.0