JÄVLA SKIT!

Grrr, åh vad jag känner mej less på livet just nu!


Ja, okej. Det var väl lite att ta i, men jag känner mej otroligt less på Nowegians jävla flygbolag just nu i alla fall... Jag har bokat Flyg ner till Stockholm den 23-25 oktober för att hälsa på bästaste Lina. Betalt och klart när jag insåg att jag har bokat flyget samma helg som vi ska till Norge och tävla agility... ops. Ringer och frågar och det finns möjlighet att byta datumen och betala eventuell mellanskillnad. Vist, det gick att byta datum, men det skulle kosta 1200:- UTÖVER dom 950:- jag redan betalat.


DRIVER DOM MED MEJ???!! Jag blev irriterad och bokade av hela skiten istället, och eventuellt kan mitt dåliga humör ha givit några icke så trevliga kommentarer till kundtjänst-damen...


Herregud... jag ska nog ha mens snart. Finner ingen annan förklaring. -stänger av min mobil-

Krupp och förkylning

Då var det dags igen... Natten till i tisdags så vaknade Grim av det där förskräckliga kruppen igen. Jag satte på duschen och gav honom vatten, sen stog vi i badrummet kanske 30 minuter innan han tillslut somnade ♥ Dom senaste gångerna har det hjälpt och vi har inte behövt åka in till sjukhuset, håller tummarna på att det kanske är på väg åt rätt håll nu?
Det jobbigaste är att han blir så himla rädd, vilket är förståerligt, så det gäller att hålla sej själv lugn och sansad under tiden- vilket jag inte gjorde första gängerna kan ja lova =)
Igår var jag och Luna på Bio och såg Inside out. Den var riktigt bra faktikst, och sådär lagom spännande för en 5-åring. Hon satt blickstilla och sa inte ett ljud under hela filmen förutom när det var spännande eller lite sorgset, då höll hon min hand i ett väldigt stadigt grepp =)

 
Lite fler bilder från tidigare tillfällen:Grim har ritat en häst. (med det syns väl?)
 
 
 
 
 
 
 
 

Pjuh!

Efter sommarens latheter är det nu dags att försöka återta en någorlunda kontinuerlig träning. Jag och Emil ska försöka gå på Bodybalance och CX (core) i alla fall en dag i veckan och sedan ska jag försöka springa lite mer också...  Ikväll hade jag bokat in mej på 1h Bodybalance och 30min core och var sådär härligt svettig efteråt kan jag lova. Så jobbigt!

Efteråt åkte jag med Flip till Ön och tränade kontaktfält och slalom, bland annat, inför helgens tävling. Ihh, så roligt det är! Måste nöta lite Rallylydnad också så jag får min 100poängare någon jäkla gång... Jag längtar till jag vinner på min Triss och blir ekonomiskt oberoende, då ska jag träna hund hela dagarna. En egen agilitybana - Yes please!


Här befinner jag mej i stretch-läget nu, har gått back i sommar. Inte okej.
 

Några dagar sedan sist, jao

Varför, VARFÖR har inte helgerna fler dagar? Är det någon som känner sej utvilad och redo för jobb imorgon kan räcka upp en hand. (ta genast ner den om du har den uppe!)

Vi har i alla fall varit i Håknäs på kräftskiva igår OCH jag fick visa min stora talang för pingis klockan 00.30 inatt. Behöver jag säga att jag ägde? Timmy fick gå därifrån med svansen mellan benen som F.Ö.R.L.O.R.A.R.E. mjehehehehe.
(Det kan ha varit tvärtom, men äh - så noga är det väl inte?)


Barnen fick gå skattjakt med gubben vi hittade i, eh... skogen. Grim var skeptisk.

 
 
 
 
Trevligt hade vi i alla fall =)


Hur står det till med Flippelifloppen då? Jo, nästa helg har vi agility på hemmaplan lördag och Rallylydnad i Ö-vik på söndag och sedan är det en tävling till i Piteå innan NORWEGIAN OPEN, wihoooo! På tal om det kanske jag borde skicka in min anmälan snart... och skaffa Flippen sitt pass...
Nåja, allt inom sinom tid. Ingen brådska. Än...
 
 
 

RSS 2.0