uuoäk

Jag har varit hemma sjuk i tre dagar nu, och det ä såååå tråkigt. Feber, ont i kroppen, ont i halsen, snuva, ont i huvudet, hosta. Hör så synd det är om mej, haha. Dessvärre måste jag åka in till stan idag och köpa alvedon och nässpray... kändes drygt. Jag längtar tills man kan teleportera saker man behöver, tänkt så effektivt!

Jag är sugen på att göra något julkort i år igen, stackars Grim har ju ite fått vara med på nåt än... ingen rättvisa någonstans
 
 Helg!

Känslan man inte riktigt kan bli mätt på - Nu är det helg! 

Idag, eller snarare ikväll/em, drar jag och lillan till loboohallen där hon ska få prova en liten agilitybana med Molly, Malins hund. Jo, för att Luna ska faktiskt tävla sin första agilitytävling nästa månad =) Hon har velat följa med och träna hur länge som helst nu så att hon är minst sagt peppad =) Hoppas att hon tycker att det är kul, då kanske hon måste få sej en liten tävlingshund om några år. Kanske en som mamman också kan tävla med ;)

 

Poledance ♥

 

Jag har haft en sån sjuk beslutsångest senaste veckan... dom flesta som känner mej vet att jag inte gärna gör saker halvhjärtat, utan när jag går in för något är det ALL IN. 

Den senaste tiden är det dock 2 saker som blivit lite halvhjärtade, (men endast på grund av penga-brist (och lite tidsbrist)), och det är poledance och hundträningen... Båda sakerna är ganska dyra och kräver tid, och båda sakerna är SÅ JÄVLA JÄVLA ROLIGA! 

Det går inte riktigt att förklara hur jag känner just nu, men jag har beslutat att gå klart den här kursomgången i poledance och sedan ta en paus. Buhu, jag börjar typ gråta nu, men för att komma frammåt i poledance och inte behöva gå om nivåerna fler gånger än nödvändigt behövs det träning mellan kurs-tillfällerna och helst några gym-timmar utöver det. Tid och pengar som jag känner att jag hädanefter kommer att lägga på Flip för att komma frammåt i träningen med honom! För egentligen har det ju varit självklart hela tiden, att om jag måste "välja" mellan honom och poledance, så är det ju självklart att jag väljer Flip. Men som sagt, det är skitsvårt. Och jätte, jätte tråkigt... speciellt när det gick så himla bra på poleträningen ikväll, haha, så typiskt. Det är ju så JÄVLA roligt, hur ska jag bara kunna sluta? Agilitytävling i Piteå

Jag kunde inte vara mer stolt över min lilla stjärna efter helgens tävlingar i Piteå! Både jag och Malin kände att vi "bara skulle köra" då vi haft ett, eh... träningsuppehåll, senaste veckorna och nästan inte tränat något alls. Nu ska det dock bli ändring på det!

I lördags fick vi fem fel på första loppet (domaren tyckte inte att han hade någon tass på kontaktfält i gungan) och en tredjeplacering =)
Andra lopppet var katastrof! Jag hade missat att det var stykna ekipage innan mej, så vi hann knappt med någon uppvärming alls... Multiplicera det med trött hund och slarvig pilot så blir nog resultatet rätt = Diskvalificerad BIG TIME!
Söndagen började väldigt bra med sovmorgon, långpromenad och parisare till frukost =) Jag fick en jätte bra känsla med honom på uppvärmningen som höll i sej hela banan, men tyvärr blev det fem fel (en vägran) även där då jag var så fokuserad på en klurig slalomingång att jag slarvade med vägen och lurade förbi honom vid en tunnelingång just innan. Man lär så länge man lever, men det där var så sjuuukt onödigt!
Andra loppet blev det tre vägringar och tidsfel, men vi hade kvar den där jätte fina känslan och fick en fin och flytig bana (utom vägringarna, dåå). Särskilt nöjd är jag över att jag lyckades få in ett klurigt byte som jag inte trodde jag skulle hinna med =)

Det slutade med en 4:e plac och en 8:e placering för oss, och 2 nollade lopp och uppflytt för Malin och Molly. Dom var sjuukt duktiga i söndags! 

Nej, nu ska här tränas!
 

Friträning

Igår kväll var jag iväg på pole-friträning och försökte befästa lite trix, bla hip hold, cross knee release, cross ankle release, yogini, cupid och shooting star. Jag skulle såå gärna vilja lägga mer tid på polen just nu då det känns som att jag "tappar" lite då jag aldrig hinner träna mellan kursomgångerna, men Flip väger mest just nu. Honom kommer jag att fokusera stenhårt på nu i vinter =) Vi måste ju ta dom där jävla pinnarna nån gång! 

 
 
Och faktiskt, FAKTIKST, så har det hänt lite med min kropp sedan i mars fastän det inte känns som det =) 
(dom till höger är nu ;) )

 
 
 
 
 
 
 

Galet

 
 Jag, Malin och Ann hade bokat Loboohallen mellan 22-23 ikväll så jag kom hem för en stund sedan bara. Kommer vara helt död imorgon, men det är sånt man får ta. Vi ska ju till Piteå och tävla i helgen och man kan säga att vi ligger liiite efter i träningen. Nåja, det får gå som det går, taggad är jag iaf :) och det gick super bra ikväll! Malin fixade en bra bana med både fart och flyt :)

Mysigt

 
 
 ikväll har jag myskväll med denna snygging! Orange is the new black är ju riktigt bra.
 

Morgonprommis

 
 

RSS 2.0