Suprice

Hah! Jag är redan klar! Ibland överträffar jag mej själv!
Ikväll ska jag har som hääär jätte fina skorna ´som jag fick av min babe i julklapp

 

Jag såg nu att jag räcker finger på kortet. Det var inte meningen.

Vi ses på krooogen

Optemist -JaVist!

Vi har just kommit hem från Håknäs och nu är det lite brådis! Jag är en sån tidsoptemist! Jag tror alltid att jag är mycket snababre än jag egentligen är, som nu tillexempel. Vi ska vara där om 20 minuter och jag har inte gjrot nånting än. Inte ens Duschat.
Jag skulle vilja ha en liten Make-up snubbe som jag kan plocka fram ur garderoben tillfällen som nu.


Varningn! Varning!

När klockan ringde halv sju satt jag mej yrvaken upp i sängen, men jag vaknade till riktigt fort när jag insåg att det forsar blod från mitt ansikte!
Ur näsan altså. jag skuttar iväg till toan och lämnar ett fint blod-spår  hela vägen. Jag har inte blött näsblod på jätte länge så jag fröstår inte varför det ska tjuras när jag har brottom till stallet...
Väl inne börjar jag fundera... hur ska man göra? Jag menar, man har hört så mycket om vad man ska och inte ska göra. Man har ju hört , tex att man ska lägga sej så at blodet slutar rinna, andra menar att det är helt fel eftersom blodet "fastnar" då och att man ska luta sej frammåt istället. eller med en papp-tuss, men när man tar bort den har det fastnar och man "drar upp" så man börjar blöda igen.
Nu sitter jag här i alla fall med en fet papp-tuss i näsan, och lutar varken uppåt eller neråt. Jgag är Neutral.


Såna mega-mongon

Igår när jag och Timmy var och handlade lite smågrejer som jag hade glömt så fyndade jag en ny sorts Dumle!
Dumle Stars

Varför döper dom en påse till stars om det finns allt möjligt skit i den? Varje gång jag jag grävde i påsen och fick upp en måne muttrade jag irriterat för mej själv, la tillbaka den, och sökte efter en stjärna istället.
Så, nu har jag altså en Stars påse helt utan stjärnor. Så det kan bli.

Hohoo, jag har inte uppdaterat sen i typ lördas?! (dåååligt moa)
Men jag kan dra en snabbis.
Lördagen var supertrevlig! Träffade massa människor jag inte sett på huur länge som helst, Lina skulle sova över hos oss men hon försvann helt spårlöst... istället för att gå på Rex gick vi på McDonalds coh köpte typ 15 st cheeseburgare/chickenburgare som vi åt hela tre sycken av, (det var bra, då hade vi mat heela söndagen yihoo) Eiya har puttat ner en till prydnadsgrej från fönstret (hon kollade på mej och tryckte sej mot den till den föll..) jag har plågat Nika med mera motionsträning, jobbat, kollat på film, ätit och sovit.

Timmy tycker att jag ska fara till nån läkare och ta blodprover för att se varför jag är så trött jämt. Jag har inte varit hos någon Doktor på flera år, så jag ser ingen anledning att förstöra den traditionen..?

Igår tänkte jag att jag skulle spöa Timmy i Skip-Bo! Eftersom han aldrig spelat det tänkte jag att det skulle bli en lätt match, men jag glömde den förrädiska Nybörjarturen!! Det slutade med att han klädde ja två gågner på rad, sen ville jag inte spela mera...*morr*

Jag är världens sämsta förlorare och världens sämsta vinnare

Nu måste jag duscha så jag hinner torka innan mama å papa kommer.

Ching Pling

Masterpiece

Jag är så seg, så seg. Jag hade tänkt skriva igår (och i söndas)om hela helgen, och om hur KUL det var, men jag fick liksom inte tummen ur. Det var allt för mysigt att bara ligga och slöa i sängen hela (jag menar hela) söndagen, och igår räckte liksom inte tiden till. Det gör den itne nu heller. Jag har just haft lunch, men jag ska alldeles strax dra igen.

MEN... nu ska jag passa på att lägga ut bilden på mitt "Mästerverk" som jag gav Emil i inflyttningspresent! Det var ju en himla tur att jag kom ihåg att "saijna" (hur f*n stavas de?) den, för om några år kommer den vara värd en förmögenhet!!
Sanna mina ord! Jag hoppas verkligen att han hängt upp den. Jag hade tänkt mej antingen brevid sängen eller så att det är det första men ser då man kommer in..... den är ganska stor, men det gör ju absolut ingenting!









Tjoooollaaaahopp!

Tjolahej! Jag vaknade idag och var på ett strååålande humör!. Nej, jag är inte eronisk, jag var faktikst det. Och som grädde på mosen (?) så var det bara -5 grader. Perfekt! (allt under -20 är i alla fall varmare än det varit under veckan)
Jag tog Nika på en lång promenad, jag red henne inte eftersom hon fick massage igår. Hennes "problemområden" har tydligen blivit betydligt bättre än för tre veckor sedan. Det är ju bra, då vet man att ridningen ger resultat på riktigt!

När jag gick in i hagen och skulle sätta på henne grimman så fick hon syn på mitt päron och blev vist jätte sugen på att sno det av mej, men jag var ett steg före henne och gömde det bakom ryggen och försökte klänga på henne grimman med en hand (inte lätt). Medans jag desperat försökte sätta på henne grimman så såg Sprettur sin chans och tog MITT PÄRON bakom ryggen på mej...-mutter- ..Lömska små hästar som arbetar tillsammans...

    

Idag gjorde jag också nåt som jag aldrig gjort förut. Jag gick in på ICA och köpte potatis! Potatis! Jag har alltid köpt typ pommes eller likn. Aldrig...råa?
Det var dock på Idas begäran till våran finfin middag i eftermiddag. Annars hade jag aldrig ens tänkt tanken.
Jag är en riktigt matmor jag!

Ohhh Scrubs på tv.... okej Timmy, du kan väl få använda datorn ett tag...

tegelstenar i väskan?



Skräckfilmskvällen är över och jag har överlevt..
Vi såg först typ "Daghemmet", den har jag sett förut så jag viste ungefär vad som skulle hända, endå lyckades Lina skrämma livet ur mej fler än en gång! Huvva! Men jag gan igen när hon gick på toa...hehe.
Sen såg vi Thirteen ghosts, (Tretton spöken, fast på engelska=P), tja såg och såg, jag såg en bit, som joinade jag Kikis naptime. Men den var säkert bra.
Jag är alltid lika löjlig efter jag sett skräckisar, när jag gick till bilen längde jag på stegen och kollade ett antal gånger över axeln, plus att jag var tvungen att lyfta på filten i baksätet, för säkerhetsskull, ni vet! Men det var ingen där, som tur var, annars hade den/det fått en rejäl snyting av min handväska.
Timmy o.c gick på Invito, tror jag. Det stället suger _ _ _! Så det är då inget man går miste om där, inte.
Nu ska jag läsa ut Ljudet av ditt hjärta, jag har bara ett endaste kapitel kvar som jag har "sparat" i två dagar, men nu kan jag inte dra ut på det längre. jag antar att Mli vill ha sin bok tillbaka snart....suck! När kommer fyran!




Vad tittar vi på?

Jag gick tvär igenom lite gamla bilder, och hittade en lite rolig bild från i julas på jag och våran "lillebror" Teddy.



Båda två kollar uppåt....men mot vad?

Why oh why?

Jag har just kommit från jobbet och finner det här på mitt golv!!




Varför gör du så, Maoui? Jag behöver inte så många sockar på en dag! Det räcker gott och väl att du plockar fram ett par. Och lämna mina benvärmare ifred i fortsättnigen! Okej?
Jag tror att Maoui behöver en psykolog, en kattpsykolog. Hon kanske tror att det är hennes bebisar, eller så är hon helt enkelt lite "efter" =)

Två oskyldiga små katter. Not.

 


Jag och Timmy såg Walk the line igår, förste gången Timmy såg den och han tyckte tom. att den var bra. Yes! En film som jag valt som han tycker om. Och föutom bra musik så är den ju faktikst riktigt bra!
Och dessutom tåls ju Joaquin Phoenix (?) att tittas på!

Ikväll blir det "Skräckfilmskväll" med brudarna. Jag har inte träffat dom på ett tag eftersom dom har haft fullt upp med insparken och de, men nu är den slut så nu måste dom börja dras med mej igen. Mohahahaa!

Imorgon blir det inflyttningsfest hos en pajk som heter Emil, och på tal om inflyttningsfest så målade jag mitt första Mästerverk igår. Men jag ska tyvärr inte behålla den själv, utan, givmild som jag är, ska jag ge bort den i inflyttningspresent.
Jag vågar dessvärre inte lägga ut någon bild på Mästerverket idag, tänk vilken skandal det skulle bli om han skulle upptäcka sin present i förskott!? Nej, det får vänta tills på söndag.

Pling plong

Todilooo!

Skjutsade Timmy på jobbet idag med. Det är perfekt dom morgonarna vi börjar samma tid (förutom att Timmy i motförelse till jag vill vara på jobbet en halvtimme före start) då behöver vi bara använda en endaste bil. Medans jag kravlade mej upp ur sängen gick han och skrapade bilen. (vi hade varmt imorse, bara -20 grader...) När jag just var på väg med jackan ringer han och säger att jag ska ta med "seratet". "Vist", säger jag, tar på mej jackan....och går ut. Det gick liksom bara in och ut igen ? det vore ju nedrans om man skulle bli senil redan i min ringa ålder.

Nu ska jag och Timmy tävlingsäta macaroner, köttbullar och gräddsås. Jag ger mej tusan på att jag vinner!


Ingen ridning?

Neej, det blev ingen ridning för mej idag. Jag kände att det var alldeles för kallt för att jag skulle kunna få något vettigt ur det. Men pyssel och lite mys blev det i alla fall, Nika är en riktig gosehäst!
Alla som aldrig stått och kliat en häst på pannan med huvudet tryckt mot er kommer aldrig riktigt förstå det där=)   (En hästgrej)
I alla fall, Timmy är fortfarande på jobbet och hjälper Emil bygga ett bord, så jag ska börja skissa på min tavla som suttit som fastklistrad i min hjärnan hela dagen. Heh, den kommer att bli väldigt vacker. Egen om inte annat.

So long!


spott! fräs! morr!

Min bästa storebror Kim ringde idag och avslöjade att han skulle vara i Umeå idag på nån kurs, så han frågade om det gick bra om han och en kompis fick komma förbi coh hälsa på och äta middag.
Jippie! Va kul, tänkte jag. Han har ju fortfarande (efter ca 8 månader) inte hälsat på mej i min "nya" lägenhet.
Såå, på lunchen la jag fram sex stycken kycklingfilé bitar (middag till Timmy och matlådor imorgon inräknat) som jag skulle tillaga åt mitt väntade fin-besök!

Och nu efter jag slutat jobba och just har inhadlat 2 eftersläntade ingredienser ringer han och säger att dom nog bara hinner förbi en snabbis och säga "Hej" innan dom åker vidare till Malå så att det inte hinner bli så sent!?
Ni är stora pojkar nu! Nog får ni vara ute längre än till åtta på kvällen? Eller har era respektive sån pli på er att ni ligger och kurrar i deras knä hel kvälla!? =) 

Så, nu står jag altså här men sex tinade kycklingfiléer och ska laga middag åt en person!
Nåväl, jag får se det från den ljusa sidan. Jag och Bo-boo får ju matlådor så det räcker och blir över, nu behöver vi inte göra extra mat varje dag. Yihooo! Plus att kyckling-gisch och ris är supergodis.

Näe, dags att steka 100 kg kyckling.


Elvisp vips borta

Ahhh! det var inte helt fel att bada, kan jag lova. Nu gör min onda nacke lite mindre ont. Jag tror jag ska kompromissa med Timmy och få han massera mej senare. Joo, det ska jag nog.



När jag kom fårn badrummet hörde jag mutter och en del svordommar. (Timmy höll på att göra vofflor=) mumma! )
"Den j*vla grädden blir ju aldrig tjock!"
Moa går fram och ska hjälpa till.
"Babe... varför har du bara på en elvisp?"
"Jag hittade inte den andra..."

Tur att han är söt!


Freeezing!



Hellskotta (!) vad det har varit kallt idag! Jag ska alldeles strax tappa upp ett kok-varmt bad och lägga mej och läsa=)
Timmys bil startade inte i morse.. jag försökte skylla på att hans bil tyckte det var för kallt och ville ha motorvärmare, men det visade sej att jag (självklart) hade råkat lämna lyserna på inatt... glömde vist skruva av dom efter jag varit i stallet... ooops! Well, Det kan hända den bäste! (tydligen) Fan, jag som tyckte att jag släckte dom..?
Men det kunde ha varit kylan.

NIka var superduktigt igår! Fast jag frös så jag knappt kunde röra på fingrarna (eller nånting annat) pinnade hon på hur fint som helst! Konditionsträningen verkar ha gett lite resultat, jag red samma sträcka som typ för tre veckor sedan, och hon var inte lika svettig den här gången. Nice!

Näe, nu måste jag försöka få upp värmen! Våran iskalla lägenhet ger då inte nån hjälp på traven!






Chill-pill

Inland funderar jag på att flytta hem till Malå igen.. Och med hem menar jag HEM hem! Altså till mina föräldrar=)
Jag vet inte om dom skulle uppskatta det så mycket, men jag skulle defenetivt uppskatta att få middagen serverad och tvätten tvättad.  Man blir så bortskämd då man kommer hem och hälsar på.
Min Lunch idag blidde piroger som mamma hade skickat med Ida igår, (det var då tankarna tog mej tillbaka till Malå=) ) Mmmm! Tacopiroger! Godare än godast! Jag har frösökt göra egna, men det blir liksom inte samma sak. Ingenting jag försöker mej på blir samma sak som hemma, och det beror inte bara på att jag är urusel i köket, neeeej, jag är ganska övertygad om att mamma har en hemlig ingrediens som hon vägrar tala om för mej!

Jag skulle skjutsa Timmy ´till jobbet idag, så jag hade ställt klockan på 20 över sex (jag ska ju hinna till mitt jobb med) men så vaknar jag typ 6 av att Timmy skuttar ur sängen, drar på sej kläderna och frågar när jag är klar.?
Timmy, din ärthjärna! Du börjar inte förrän sju! Överambitiösa...sak!
Jag ligger i alla fall kvar i sängen, drar täcket över huvudet och försöker somna om. Jag ger dock upp ganska fort. Det är inte lätt att somna när "någon" drar täcket av en, ställer en katt på huvudet och tänder lampan! *Morr*




huhuhuuuuu


10 ton godis



Alla Hjärtans Dag... Kärlekens dag... dom förälskades dag....?
Jag undrar vem bestämde datumet för denna dag? Varför just 14 februari? Kunde det inte ha varit en lite mer varmare dag, så man kan gå ut och äta i strumpbyxor och klänning istället för skoter overol!
Fast det har varit riktigt fint väder idag, soligt och fem grader minus...perfekt ridväder! Men inget klänningväder.

Jag och Timmy ska gå ut och äta har vi beslutat. Vad vi inte beslutat är vars vi ska äta.... vi får se vars vindarna för oss. =)
Nu ska jag dricka mitt vinglas, sminka mej och byta kläder.
Vi hade tänkt gå på bio efteråt, men det går ingen nu som vi vill se och inte redan sett, så antagligen så kommer vi hyra en film och samtidigt passa på att köpa 10 ton godis och glass.
Timmy säger att det inte gör något om jag går upp 50 kilo, då blir det bara "mer att älska". Haha smöööör!


Sussilull

Timmy och "gänget" for på Scharinska nu men jag gick raka vägen hem. Jag har blivit så klok på gamla dar.

google-bild

Jag har tänk mej ut med Nika någorlunda tidigt (för att vara lördag) så jag ska göra några goo-macker å läsa bok tills jag somnar hade jag tänkt. Stora planer för kvällen, vill säga!
Men imorgon, då ni! Då blire Rajtan Tajtan!
Jag hittade en jätte söt tröj/klänning på MAXI som jag köpte till mej själv från Timmy för att städade hans lägenhet=) Det blev kvällens utstyrsel. Om inte Ida var så "omse-kringse" me sin kamera skulle jag ha tagit en bild och lagt ut.






Fredag den trettonde är skitsnack




Danica var en väldigt duktig häst idag! Jag for iväg till ridbanan igen, och passade på att få mej en 7 kilometer lång promenad(!) , jag skulle kunna skritta dit, men jag gick för att hålla värmen. Brrr!
Det blidde dressyr idag, övergångar coh såna praktiska grejer. Hon var riktigt jävla duktig idag. Lite pigg i början när det var en till häst där, men lugnade fort ner sej. 
Jag passade på att göra en expriment som jag blev tipsad på en hoppkurs för läänge sedan. Man räknar hur många galopp-språng man får från ett varv runt ridbanan, åsså kollar man igen efter någon månad. Tanken är då att det ska vara många fler. Det är helt perfekt för Nika, hon tycker kort galopp är vääldigt jobbigt nu. Jag vet inte hur stor banan är, men jag fick 50 och 51 steg idag, inte så superbra kanske, men något att träna på=)

Storhandlat har jag hunnit med också, för hela 1600 kronor! Usch, jag ska sluta äta mat, det är så dyrt! Men Timmy envisas med att ha det hemma...
På tal om Timmy så har han fyra kompisar här nu som snart ska fara å se Håkan Hellström (viste inte ens han spelade här ikväll) åsen ska två stycken sova här och två stycken på Haga. Det var ju en himla tur jag fick för mej att städa lägenheten igår, ananrs hade dom inte kommit in..  Dom kommer kanske inte in i alla fall, Emil for med nyckeln till Glommers idag, men han tror att Johnny och Ida har ett exemplar. Fortsättning följer....



06.35 -15 Grader



Morrn morrn! Jag har nästan just vaknat och Timmy har nästan just åkt till jobbet.. brrr, morgonfrossa!
Jag hade ställt klockan på sex för att hinna duscha, meeen jag ångrade mej lika fort larmet gick och ställde om den till halv istället.
Imorgon är den Alla-Hjärtans-Dag! Undra vad man ska hitta på för roligt då? Jag och Ida gick en tvär sväng på stan igår, men jag såg inte en enda AHD pryl? Fast då var jag förstås inte inne på Åhlens... Nu ska jag stoppa i mej lite fika.

Ching PLing!


Före/Efter

Nu kom jag hem!

Jag har varit i Timmys lägenhet och STÄDAT (i fem timmat!!) sen jag slutat jobba. Och vad jobbar Moa med? joo, hon städar.
Är Moa städless nu? Svar: JA!

Jag och Timmy har äntligen fått tummen ur och har beslutat att han ska säga upp sin lägenhet, dels för att ingen har vistats i den lägenheten på ungefär ett halvår, dels för att det blir 2000 kr mindre att lägga ut per månad (inte för att dom kommer finnas kvar i alla fall) så idag gjrode jag ett "ryck" och städade ur den lite grann.

Jag har tillochmed tagit Före-och-Efter bilder så alla ska få se hur duktigt jag har varit! (kolla noge nu, mamma)
Jag måste tillägga igen, till Timmys försvar, att ingen satt foten där på väääldigt länge.
Åsså har jag ju självfallet fått tillåtelse av Timmy att lägga ut bilderna, annars hade jag inte gjort det....heh...


FÖRE                                                        EFTER

                                      



FÖRE                                                           EFTER

                                  



FÖRE                                                        EFTER

                   


FÖRE                                                      EFTER

                              


FÖRE                                                    EFTER

                   


FÖRE                                                 EFTER

                            



Jag är såå duktig!
och nu förväntar jag mej något fint av Timmy ;)
Jag är vrål-hungrig! Jag har inte ätit sen vi hade lunch. Tänk, jag har så hektiskt liv att jag inte hinner äta.
Nu ska jag tjuvkika när babe gör voffler. Mums!



Smoschle!

Det här "tricket" gör jag endast för den roliga reaktionen jag får! Det är lätt och det är roligt. Perfekt!
Det går helt enkelt ut på att pussa min honey på munnen med läppglans.

När man gör det utan att han märker det får han får en irriternade blick i ögonen och smackar ogilande på läpparna, och efter några sekunder säger han:
-Smoschle!

Det slår aldrig fel! Jag vet inte vartifrån han har fått ordet "Smoschle" , om man ens kan kalla det ord (därav stavningen) men kul låter det!
Han har dock börjat kolla lite nogrannare om jag har läppglans på mej när vi går ut, så nu har det blivit mer som en utmaning att kleta av lite av mitt glans på han=) Han brukar bli tjurig och bara pussa mej på kinden.

Intressesmurfarna hoppar av iver...


google-bild




Näe, nu ligger bo-boo och hackar tänderna jätte högt för att jag ska komma och lägga mej i sängen och se en film med han=) Sötnos


En pizza bagare

Nu är jag hemma och ska käka lunch!
Idag blir det nog Pizza-mackor. Mumma!





För er som inte vet hur man gör såna, ska moa förklara hur det går till.

Man behöver:

*Mjuk bröd (helst såna där "små" polarbröd, men limpa går lika så bra)
*Pesto (en röd burk och en grön)
*Skinka (hackad)
*Ost (riven)
*Pizza krydda

Man brer så många "pizzor" man vill ha med tillgängligt smör, klickar dit några lagon stora klickar med Pesto (båda sorter) strör över skinka, ost och sist pizzakryddan. Och sedan snör man in dom i ugnen (micron)
and that´s the way the cookies krumbles!

Man väljer väl själv i vilket ordning man vill ha ingredienserna, men jag tycker att det blir godast så här. Och jag har oftast rätt!

CHING


Mögel äckel

hua hua.
Nu har jag spenderat ungefär 2 timmar med att putsa bort mögel och smuts fårn min westensadel och några träns...
Man ska inte lämna läder saker ute i i ett kallt förråd hela vintern, då blir det inge bra. Tur att det är sånt där "snällt" mögel som går bort lätt och inte luktar. Annars hade jag blivit lite ledsen över min coola sadel =P Undra om den passar på Nika..? Jag kanske skulle ta med den och prova nån da, den är ju hur skön som helst å rida i. Å bekvämt för hästen är dom också.
Det blev en snabbis idag, Timmy ligger i sängen och väntar att jag ska komma med datorn så vi ska kolla på en film.
Å nån gång kan jag ju göra som han säger=)


Vad är det om?

När ja kom från stallet typ för en timme sedan, så ser jag att Maoui har släpat fram sex par sockar ur Timmys garderob och lagt dom framför TV:n..
Vad är det om?
Ibland då man är hemma å tex kollar på TV, kan man höra Maoui jamar, en jätte grov, mörk typ utdragen jamning, åsså kommer hon med en par sockar. Eller ett par trosor/kalsonger, vad hon nu kan hitta! Lustigt.




Jag borde få eloge för att jag for ut och red i det här vädret! Jag fick duscha ungefär jätte länge innan jag fick tillbaka värmen i fötterna!
Men nu är det gjort! Jag kan nästan känna mej lite stolt=)

Och nu sitter jag helt klar och väntar på att Emil och sandra ska komma och hämta mej, vi ska åka till Bea och Oskar en sväng, sen ikväll bli´re Sandras "nånting" stuga å basta. Häärligt!
Jag är faktiskt klar i tid (ja, nästan) för en gångs skull, bara en timme sedan ja sa att jag skulle vara klar, tur det inte bara jag som är tidsoptemist!


-18 grader KALLT

Godermorgon!
Nu ska jag alldeles strax åka iväg till hästarna, måste bara få i mej något att äta först. Usch, har alltid lika svårt att äta tidigt på morgonen, men om jag vill ha annat att äta än havre, betfor, lusern och morötter idag har jag inget val.


Michelingubbe

*Brrrrrr* Jag har just kommit från stallet, och det var kallt! -16 har jag nu, och då är det kallare där borta.
Jag hade tänkt fara till Nika direkt efter jobbet men då ringer Timmy och säger att han vill att jag ska komma hem först så han kan säga hej då (han åkte till Bea och Oskar och ska spendera natten där)
*Morr* måste han vara så söt?!!

Men klädde mej ordentliget gjorde jag i alla fall! Långkalsonger, ridbyxor, chaps, mjukisbyxor och täckbyxor hade jag på mej. Jag kände mej inpackad som en Michelingubbe




Jag tänkte att jag skulle utmana ödet idag och skritta ut barbacka =) Jag hade tillochmed mina "glid-täckbyxor" på mej, så jag var lite inställd på att glida av i alla fall..=) Men lilla Nika skrittade på hur lungt som helst, med spetsade öron, inte ens ett litet taktinslag fick jag! Blä, jag kommer aldrig att ramla av igen.
Men det var faktiskt liite nära på hemvägen, då hon fick lite mera brottom=) Då tvär såg hon ett hemskt spöke i skogen och skyggade till. Då halkade jag lite grann på sidan, men lyckades klamra mej tillbaks (dumma instinkt), varför kan jag inte bara let go? =)

På tal om barbacka... Varför i hela friden har dom kommit på något så idiotiskt som en "barbackasadel"? Är inte hela grejen med att rida barbacka just att det ska vara utan sadel och stigbyglar?!
Det blir ju FUSK! Då rider man INTE barbacka. Så det så!

Nu ska jag fortsätta äta min pommes.
Vad är det för skillnad på pommfrites och pommstripes??






Dagens middag

Dagens middag idag blev Potatismos och fiskpinnar.
Men vi måste äta mycket mos för vi hade bara 7 pinnar...






Kan vatten bli gammalt?





Jag kommer hem från jobbet och ser att Timmy redan ligger och sussar i sängen, så jag kastar mej i sängen jag med. Men ooh, vad står där? Ett vattenglas! Joo, jag är nog lite törstig.. Mmmm -Klunk- ..... ...uuäää... -spott tillbaka-
 Det smalade typ...beskt. Å pissljummet! Kan vatten smaka beskt? det smakade inte vatten i alla fall! Äckel päckel!
Man lär sej något varje dag, och idag lärde jag mej att man inte ska dricka vatten som stått framme-gud vet- hur länge.
Usch fy och blä!

Idag har det varit en jäkla lång dag. Vi slutade inte förns klockan fem! först var det tjorv om vars vi skulle, sen hittade vi inte dit, åsså såg men knappt vars man körde (kan det sluta snöa nån j-vla gång!!) å bla bla. Det var körigt i alla fall.
Jag är nästan lite lättad att jag slipper rida idag, man hade inte sett ett skvatt! Man har blivit så bortskämd när man alltid haft ridhus.
Nikas "mamma" ska åka bort i helgen så jag ska plåga den stackars hästen både fre, lör och sön=) jag kan knappt bärga mej!

Jag ringde Emil nyss och frågade vilken sorts bil han hade köpt. Den var vit i alla fall, märket kom jag inte ihåg, det jag ville få fram var egentligen om den hade dragkrok=) Han fick direkt för sej att jag skulle vilja låna den för att dra hästtransport..? Jag vet inte vart han skulle ha fått det ifrån, men han hade rätt.
Men inte än på ett tag, först måste krutpaketet få kondis så hon orkar en hel kurs.


Jaa, åsså frågade han vad vi skulle göra imorgon, inte mycket, sa jag eftersom jag har morgon jouren på lördag.

-Ja, du vill väl inte åka fast för fylle-tygling. Hööhöö

Det tog jätte länge innan jag fattade det skämtet, så trött är jag!


     //moa


hårtuss!

För en gångs skull äter vi lunch hemme hos ja idag. Det skulle vi inte ha gjort! Katterna har nog jagat varnadra hela morgonen för det ligger hår-tussar överallt i lägenheten, så den ser inte så ren ut. Jag vill gärna ha rent när någon hälsar på.

Mackor till lunch blev det idag.


and youre welcome!

Här har du din drömbild, Mli! En äkta enhörning














Kallt och mörkt

Hua, så kallt det var å rida idag! Tur att man får upp värmen fort när man ökar farten lite.
Idag blev det konditionsträning igen, vi travade stigen vid E4:an och var ute lite mer än en och en halv timme. Tok mysigt var det, hon var superduktigt! Men hon tyckte nog jag var ltie jobbig med henne, hon ville sprigna fortare! =)
Men jag tycker att hon kan få upp flåset i trav först, så jag funderar på att "trav-kondition-träna" henne varje måndag. Då kommer hon få bättre kondis i ett naffs=) Dom andra dagarna kan jag ägna åt bom-övningar och dressyr. Det blir tok-bra!

Timmy åkte till Bea och Oskar idag igen, dom håller på att höja taket i huset, och jag tycker det är så tråkit att laga mat själv, så på vägen hem fick jag en snilleblixt

google-bild


Ta-daaa! And that´s for dinner tonight!
2 cheeseburgare! Mmmm!

Nu ska jag hoppa in i duschen


Pang Bom

Nu har vi lunch, lite sent kanske, men det kan itne hjälpa.. inte vet jag vad jag ska äta heller, det blir nog Gorbys.
Jag vaknade imorse av att Timmy var jätte arg på sin mobil, han tyckte att han tryckte av larmet när han bara snoozade, och efter tredje gången åkte den i golvet med en smäll. Sedan suckade han nöjt...? Jag måste fråga vad han höll på med när han kommer hem.

Det är helt udnerbart väder idag. Jag vill ut och rida NU! Medans det är soligt och ljust, men jag antar att jag måste vänta tills efter jag slutat. Jag längtar tills man kan rida på kvällarna och faktiskt se någonting, och inte frysa ihjäl heller.


Jag och Danica

Bilderna är tagna igår, fotografen är duktiga Mli Persson

                            


man msåte ju få busa lite efter bommarna=) "upp med huvudet"



Sådäärja...PUH! =)




Nu gör Timmy det han gör bäst -diskar.
Och jag ska nu snart göra det jag gör bäst -gå och köpa goodis!!

Later


RSS 2.0