Borta, syns int nå mer

Usch, vad man känner sej duktig då man har rört på fläsket lite. Det var riktigt skönt att simma, fast jag kommer ha träningsvärk imorogn..huhu.. har ju som sagt int simmat sen November heh.
Efter vi simmat tills armarna stod stilla (20 minuter) blev det ång-bastu tills vi knappt kunde andas, sen bytte vi till "vanliga" bastun som kändes allt för kall efter det första, så då gav vi upp och bytte om.
Men vi har bestämt Date på fredag också, så lätt kommer jag inte undan..

Jag har även klippt Timmy nyss. Japp japp, med en trög pappers-sax och köks kniv.  Han blev nog tvär less på sitt "längre-än mitt" hår, och vi orkade inte gå till Ida för att hämta en frisör sax, så man tager vad man haver.
Det blev kortare i alla fall. Det är väl det som är meningen?
Han står i duschen nu och duschar bort allt hår, ananrs hade jag snört in en bild och visat mitt mästerverk.

Går det något bra på TV ikväll, mån tro?


Gossip GirlTur att det finns så många Gossip Girl böcker, då kanske jag har "fastnat" innan dom tar slut.
Första boken tyckte jag inte alls var så bra, men iåförsej så läste jag den direkt efter jag läst alla Stephenie Meyer böckerna. Det är sjukt bra att hon lyckas hålla så hög nivå på alla böckerna hittils! Eloge

Hur som helst, jag ska börja på andra boken nu, tror jag (bilden), och jag vet fortfarande inte riktgit vem som är vem? Sånt brukar jag ha stenkoll på, i alla fall efter jag läst en hel bok(!), jag måste verkligen haft tankarna på annat håll.. ´


Trist väder


Det blidde ingen simning idag, brudarna hade tvättid och jag hade ingen lust att plaska runt själv. Men imorgon -då ni. Då ska vi simma så vi får simhud mellan tårna.
Summer 2020 -here i come!

Nika var väldigt lugn och sansad idag, med tanke på hur lite hon gått pga av halkan. Det var nästan att hon va lugnare nu än när hon är "igång" =)
Men det var mysigt att bara ta det lungt idag, vi skrittade och travade bara där asfalten inte kommit fram än
(vilket inte lbev så mycket) Men vi var ute ca 70-80 minuter kanske.

Jag kanske ska börja rida en annan häst med, men vi får se hur det blir med det. Den hästen är enorm, och med mina 161 långa centimeter har jag lite svårt att "rida ihop" såna bamse hästar=) Men vi får se.

Timmy säger att det är en bra film på 9:an nu, jag måste nästan gå och kika...


Tisdag..? Nääe.. måndag!

HOLA!
jag har haft Tisdag hela dagen idag? Förstår inte varför jag jämt vill hoppa över måndagarna? Jag tycker nog att dom är lite onödiga.
Nika har fortfarande inga pjuxor på fötterna, men jag har tänkt att vi ska ta en tur i alla fall idag. En lång-skrittur=) Mys.
(Om hon nu vill skritta idag, det är inte alla dagar hon vill det)
Sen har jag tänkt dra med mej Lina och Kiki på IKSU och simma. Min SIM-kupong jag köpte förra året ligger fortfarande orörd sen typ november, fast jag dyrt och heligt lovade mej själv att vara duktig med det. Nåväl, bättre sent än aldrig.

Min mamma var så snäll att hon lånade ut sin kamera till mej ett tag, så nu blir det mera bilder. Wihooo!
Näe, måste draa


(Jag ser ut så här när jag
 smider ondskefulla planer)

Ingen skam i kroppen

Jag behövde inte gå och köpa godis, för jag blev glatt överaskad när jag såg att det fanns kvar sen i fredas. Puh!

Jag har mest spenderat min söndag som söndagar ska spenderas. Dega framför tv:n, kolla film, mysa och dricka
co-cola.
Det spelar inge roll hur mycket jag skulle krama och pussa Boboo, eller om jag skulle försöka undvika "kroppskontakt", så har jag ändå blivit smittad av äckelsjukan, om jag nu har blivit det. Hoppas inte!

Det var så kul idag när vi gick mot MAXI, Johnny var så orolig för att Timmy hade lånat hans "serat" igår, och han vågade inte använda det idag. Men jag skrattade och försäkrade honom att det inte smittade så. Hoppas för hans skull att jag hade rätt, för jag har faktikst ingen aning, men det låter långsökt?


Jag kollade just på Sanningens Ögonblick, och jag kan verkligen inte förstå varför endel människor är med? Är man verkligen så desperat efter pengar man kanske vinner, att man sårar nära och kära på TV? Det fattar jag inte.

Nej, nu ska jag lägga mej hos Timmy och kolla på Lost.
Later Aligator
Söndag

Äntligen är helgen slut, jag kan knappt bärga mej till i morgon då man får börja abreta igen...

Gårdag-kvällen var hur trevlig som helst!
Vi var först på mamma och pappas hotellrum och drack San Francisco drinkar och cider, mmm, och sen gick vi på Rex och käkade.
Först fick vi in morotsost, vitlöksost, grisfett och bröd. (om dom inte sagt vad det var kanske man vågat smaka) och det var inte alls så gott. Köttet var helt okej, och pommesen. Sen kom dom in med nån ko slasch nånting ost igen, jag är nog inte så för ost som jag har trott...
Créme brulen överträffade allting! Jag har aldrig provat det tidigare, har liksom inte blivit, men det var inte sista gången, kan jag lova! Supergött!

   

Timmy har legat i magsjuka hela dagen, stackarn, och jag hopas innerligt att jag sipper den tortyren!
Det är verkligen nånting man inte önskar sin västa fiende. (men jag skulle inte gråta om en viss person fick det)


Vi andra, däremot, har gått på Nolia-loppis idag där jag "fyndade" denna söta gröna sommarväska.=) Den kommer jag att bära med stolthet i sommar.

Och eftersom jag är en sån godhjärtad människa köpte jag hem en co-cola till babe, men har har fortfarande inte rört det. Han vågar inte röra nåting faktikst, inte ens sej själv, då blir det spring in på toa.
Usch usch usch!


Undra om man skulle ha gått och hyrt en film och köpe lite godis. Jag tror bestämt att jag måste det.
Men nu ska jag lägga mej och kramas med sjuklingen och kolla på nån film.
Kanske steka nån omelett på på hans panna om vi har ägg hemme.

KlockrentMycket sevärd film!

Earth hour?

google-bild


Hola!
Vilket väder! jag blev lite lycklig när jag kom ut och såg att solen lyste, perfekt!
Lite mindre lycklig blev jag när jag anlände till stallet och insåg att det inte alls var jag som hade morgon fodringe -haha- Nåja, jag gav dom i alla fall mat och skickade iväg ett mess till den "ordinare" jourhavaren och sa att hon kunde gå och lägga sej igen -mockade och släppte ut hästarna i det finfina vädret.


Ikväll mellan 20.30-21.30 är det Earth hour, miljoner människor kommer att släcka sina lampor och irra runt i mörkret.
Kommer du att släcka dina i klimatens namn?


Det kommer inte jag. Jag kommer att ha på som vanligt. Jag ser ingen mening med att "Miljontals människor" släcker sina lampor i en hel timme (oooh) för att sedan fortsätta precis som vanligt, det är väl ingen långsiktig lösning?
Nej, jag tycker man istället kan fundera ut på vad man kan göra för att faktikst ändra sina vanor hemma. Man kankse inte behöver ha alla lampor tända när man är hemma tex. Det finns mycket man kan göra.

Men för er som kommer stänga av allt i hemmet har jag här lite Energi tips:

*Släck lyset och tänd varandra
*Stäng av TV:n och sätt på varandra
*Slå av strömmen och värm varandra
_________________________________________________

Min att göra lista idag:
* Morgon jour
*Göra klar Planchen
*Köpa blommor till mamma
*Ta ut pengar till mammas present
*Hämta kamera
*Noppa mina ögonbryn
*Stöka undan
*Duscha
*Sminka mej
*Fixa hår
*Välja ut kläder???

Och varför allt detta stök och bök?
Joo, min mamma fyllde nämligen jämt igår och vi ska ut och käka, och sedan blir det krogen. Jag trodde aldrig jag skulle få se min mamma sitta på en krog, men  Miracle does happen! =)

Grattis lilla mamma! (i efterskott)

Stort gäsp

02.10 Jätte trött Moa

jag har just hämtat Babe från "killpartyt", det var absolut inte meningen att det skulle
bli såhär sent, för somliga ska upp före tuppen och fodra hästarna, men han glömde
bort tiden lite grann. När vi just skulle svänga in på "gården" och parkera så frågar han
om jag inte kan dra en liten ragg innan vi går in. Haha trodde han det själv?
 Nej, nej, åter nej.

Men jag kan inte bara skylla på han att jag är uppe denna sena timma, jag hade
förmodligen fortfarande legat och ritat om han inte ringt och ville hem. Och det ser nog ut som att jag kommer att hinna klart det, trots allt.

Men nu ska jag sova.
Om jag somnar nu får jag sova 4 timmar och 40 minuter....=)
Askungen

Nåååh! Jag kommer aldrig att hinna klar min teckning innan söndag!  Jag har fortfarande ganska mycket kvar har jag insett, och jag hade tydligen inga planer på att göra den klar ikväll.
Jag skulle tvär svänga förbi "Idas" efter jag skjutsar Timmy till hans kompis, och där har jag varit tills nu. Vi har skruvat lite på deras enorma tv-möbel och kollat på Let´s Dance.

Magnus ska absolut vinna, enligt mitt tycke! Jag har inte kollat på det så mycket eftersom vi inte har 4:an, som sagt, men är det inte lite fuskigt att hon, Laila, är med? Jag menar, hon har väl för guds skull varit danslärare?
Hoppas Svenska folket tar sitt förnuft till fånga och ger djungel-gorillan sin Glassko!Nu ska jag tok rita!

Gamar!!

Jag och Timmy var och handlade nyss, så det ser ut som att vi får mat idag med.

Det är tydligen helt omöjligt att och plocka på sej saker nu för tiden (i korgon då)
dom flesta halvspringer genom butiken, och liksom grabbar tag i det dom får tag i med alla 7 barnen i släptåg. (Okej, det kanske var orsaken heh?) 

Jag tycker det är lite irriternade att man ska bli knuffad runt som en annan knuffpanel för att man råkar gå "för sakta".
Inte blir det bättre när man kommer till kassan och blir bemött av en min som lätt skulle komma med i Guinness Record bok i kategorin vresiga ansikten.

Sådärja, känner mej redan mycket gladare=)

Idag blir det Kebab till middag, inte helt fel. Jag ska nog gå och hjälpa till i köket så vi har någonstans att laga mat imorgon också. (eller så stannar jag här och hjälper fortfarande till med det)Klick i hjärnan

Heh jag kom just på att jag vet varför Timmy inte har kommit hem än. En kille skulle kolla på hans lägenhet och sen skulle han och Z:a spela ett spel (typ Talisman fast "mycket fränare"), så han har inte virrat bort sej, trots allt.
Jag kom på det alldeles själv, det var inte Timmy som ringde och sa det. 

Eiya har inte gått balansgångbalkongräcket på flera dagar nu, så jag vågar släppa henne ur sikte när hon är ute.
Nu krafsar Maoui på dörren och vill in, och jag ska lägga mej och läsa tills Timmy kommer hem och väcker mej=)-Mutter-

Nu har jag suttit och ritat igen och helt glömt bort tiden. Nu har jag i alal fall bara 7 poahästar kvar.... jag börjar skymta ljuset i tunneln(igen). Jag ska nog hinna klar den innan lördag, hoppas jag.

Timmy har inte kommit hem än, han slutar klockan fyra -nu är den sex! Beslutade han att lämna kvar bilen och masa hem? Hallå..! Eller så kanske han har stannat på vägen för att hämta Pizza. Ja, det tycker jag att han borde ha gjort. Men han borde i alla fall vara hemma nu.
Min telefon är lika fattig som en kyrk råtta så ringa kan jag inte heller  -mutter-

Jag ska nog gå förbi Ida och Johnny sen och snatta deras kamera, tror jag bestämt.


Snickers


Nu tänkte jag "vidareförmedla"(?) ett super gott recept på Hemmagjorda snickers! En riktigt nyttig energi-kick!
Fort går det också! Perfekt om man inte orkar gå och köpa.

1 burk hasselnötsmassa (eller skippy jordnötssmör)
2 dl sirap
1 dl strö socker
1 dl cocos
1 tsk vanilj

Värm ihop allt i en typ kastrull och rör ner 1 liter Rice Krispies. Kladda sedan ut i form ca 20*30 cm. Smält choklad och bred över. Och låt stelna. Klart!

Jag är inte så förtjust i cocos, så jag jgorde en gång utan men det blir faktiskt godare med. Faktiskt.

Me want!

Jag skulle typ döda för att få hem en sån här tok söt liten valp.  Jag har velat ha en Border Collie så länge jag kan minnas. Det ska bli min stall/promenad/agillity/sällskaps vovve=)
Japp, ska!


bild från blocket

Våffel dagen

Tvi tvi tvi!
jag har helt glömt bort att det är våffel dagen idag! Äsch, nu hann jag inte använda mitt vackra våffelgärn jag fick av farmora  i julas.
Men det spelar inte så stor roll egentligen, eftersom man tror att "Våffeldagen" finns tack vare en ordförvrängning.
Jojo, hör och häpna: (intressesmurfarna hoppar av glädje)

"Förr kallades Maria även för "Vår Fru" och därför kallas även Jungfru Maria Bebådelsedag för "Vårfrudagen". Att dett sedan blev "våffeldagen" tros vara ett hörfel,"

jag kan med gott samvete äta vofflor imrgon istället, och alla andra dagar."Det är ju alltid nån da. Hur fan ska man komma ihåg alla dagar?"
Citerat av min Babe


FrustreradJag har tråkit! Det finns absolut inget att göra. Inget bra på tv, min på-började bok ligger i bilen, stallet är klart, jag kan inte fortsätta rita förrän jag får bilderna på hästarna (har ingen aning om hur deras tecken ser ut) och Timmy sitter och spelar sitt mördar spel med min internet kabel, och Sonata är inge kul å spela själv.
Jag snyltar någon av mina grannars trådlösa nu, men det lägger av hela tiden. Och det börjar bli lite smått irriternade.
Jag blir lite frustrerad när jag inte kan komma på ett skvatt att göra!

"Om man aldrig har tråkit, kan man inte uppskatta det roliga." Bullshit!Vår, nu tack!

Oj! Jag trodde klockan var typ fem, kanske, innan Timmy tripade genom dörren och jag insåg att den faktikst var mer än så. Jag har ritat lite på bilden till ridskolan, hela två hästskallar har tillkommit.
Det är svårt att koncentrera sej när Eiya hela tiden knuffar in pennor under planchen för ett sedan lite diskret krypa under och hämta dom igen.  Hon lyssnar direkt när man säger åt henne, men hon har svårt att hålla sej borta längre än 5 minuter. Lite fiskminne-varning där, tror jag.

Jag ska strax åka och kvällsfodra hästarna, det är fortfarande så jäkla halkigt ute att jag inte vågar mej ut. Jag vill inte gärna vara orsaken till att Nika bryter ett ben.

Usch, jag vill ha vår och sommar! Jag är less på att köra i detta ständiga mörker!!


Sen lunch, igen

Nu har vi Lunch, sent idag igen. Det blir kycklingwook från igår, och en dumle muffins. Mmmm!
Nåväl, den som väntar på något gott...väntar alltid för länge!
Im starving here

*knorr i magen*


Dammdidamm

Sista tvätten håller på att bli ren, och vi kan gå runt sängen  utan att behöva snubbla över hö-påsar med smutstvätt (IKEA-kassar) och snart kan Maoui lägga sej bekvämt i garderoben och håra ner alla kläder igen.

Jag började tänka på vad man kan klä ut sej till på Brännbollsyran i år? För man kan ju inte vara samma sak som förra året...
Det var så grymt roligt förra året! Men om vi har ungefär samma lag som förra året kan det bara inte gå fel.

Här är en del vårat lag 2008
Eijth Glaiith hjeiing

    
Busted, Louise, kiki, jag och Lina

Z:a och Busted

Johnny och Oskar


Timmy och jagDen här bilden är ganska lustig, medans jag håller båda mina ögon på bollen så kollar Timmy någon helt annan stans. Det är tur vi var inne för att vinna =)

Min dator är äckelseg nu, jag tror det vill sova.


Min dröm

Ja, altså. Angående min dröm inatt.
För det första -var i hellskotta får man allt ifrån?
För det andra -varför kommer man alltid ihåg knasiga drömmar?
För det tredje -..va?

Det började med att min mamma kom in och väckte mej för att jag hade försovit mej. Jag skule nämligen gifta om bara två timmar! Hon kommer inspringande med tre stycken (inte så vackra) klänningar som jag får välja bland, en grön, en knallrosa och en blå.
Jag börjar gorma om att jag minsann inte vill ha någon knälång klänning, utan en med släp (färgerna var det tydligen inget fel på?) så -hux flux- var Vanessa med oss, och vi beger oss ut på Klänningsjakt.
Jag var tydligen helt övertygad om att H&M hade brudklänningar, men Vanessa övertygar mej om att affären brevid korv-ståndet absolut hade den rätte klännigen (det finns ingen affär brevid korv-ståndet) så vi går nerför en trappa och kommer till en väldigt skumt ställe med alla möjliga saker. Vanesa frågar en gammal gubbe hon verkar väldigt bekant med om Bröllopsklänningar, och hans syster(?) tar fram en hudfärgad stor klänning som tydligen skulle krympa til den rätte storleken så fort man tar på sej den. Mmmm...låter troligt.

Sen börjar han ta fram massa skor som jag vägrar att ens prova för att jag skulle vist gå barfota pga skavsår..
Efter jag tackar nej till en håruppsättning (som skulle följa med klänningen) gick vi tillbaka till huset, och där står Timmy funderar på vilka jeans han ska välja och säger att han ångrar sej att han inte köpt kostym.

Nu är det här bara i stora drag, jag skulle ha skrivit ner det i morse när allt fortfarande var glasklart.
Men det var tydligen inget planerat bröllop=)

Jag längtar tills man kan filma in drömmarna och granska dom efterhand.
Vi lever väl på 2000-talet?


Spott och fräs

Idag har jag och Timmy "tagit tag" och städat lägenheten ordentligt igen, så nu har vi som nytt =)
Det är alltid lika kul att komma hem från jobbet och fortsätta städa hemma...not! Men behövligt, ibland.

Timmy står och wookar kyckling/nudel grejs, och det luktar smaskens(!) och jag har just suttit på ballkongen med kattborsten och kloklippar´n i högsta hugg! Jag måste faktikst säga att jag inte kan skylla på Eiya när det gäller hårtussarna som ligger överallt, där slipper hon undan. Utan det är Maoui som lossar så mycket hår att hon snart borde vara flintskallig? Flintkroppig?
Efter jag dragit bort hårtussarna från borsten typ 6 gånger fick jag ge mej, då ville hon inte mer, hon började morra som en liten gris.
Men hon hoppade upp i mitt knä nyss, så jag tror att hon förlåtit mej =) Tänk, de kanske hon inte kunnat göra om hon hade allt hår kvar. Tacka mej, ditt lilla kräk=)


God morgon

Så skumt. Jag drömde en hel-skum dröm inatt, och det känns som att det var hur lång som helst!!
Jag månste fundera på det ett tag, nu måste jag kila ner för strax kommer Emma  och hämtar upp mej.
Städa städa varje F _ _ K_ _ _   dag.

Have a nice day

va nedrigt

Ingen ridning idag heller..
Jag hade tänkt ta i alla fall en kortis i skogen, men jag ångrade mej snabbt när hon nästan satte sej utanför stalldörren. Varför måste det vara så satans halkigt!?
Om man inte ramlar omkull blåser man omkull. -mutter-

Jaja, jag får väl lägga mej och titta på en snygging med superkrafter tills Timmy känner att han har spelat CS färdigt.
(Timmy har tyvärr inga superkrafter så jag får nöja mej med Clark Kent)
Nånting jag aldrig kommer att förstå är hur man kan sitta och spela ett datorspel flera timmar om dagen-varje dag-utan att bli less? Tröttnar man inte på att springa runt, panga lite, bli dödad, börja om, panga lite till...?
Men å andra sidan förstår inte han hur jag kan tillbringa så många timmar i stallet.. det är väl samma sak? Kanske... inte.


Usch fy och blä

Vilket helskumt väder det har varit idag. Imorse var det kallt, sen blev det sol, sen började det snöa, sen sol igen och nyss snöade det igen. What? Jag tycker det kan bestämma sej för att vara sol nu..
Inte gick det att rida normalt i helgen heller. Det var snorhalkigt och det uppskattas absolut inte av en häst utan framskor. Bättre tur idag kanske.

Helgen har varit supertrevligt! Jag och Timmy lade mycket tid och omsorg i köket för att få fram den perfekta middagen åt Ida och Johnny efrersom vi hade tänkt överträffa deras ungsstekta köttgrejs, pommes med vinprovning som dom bjöd på förra gången. Så vi gjorde Tacos med Margaritas (bland mix från Ica heh)
Jag hade dock hjärnan på anant håll då jag gick runt på bolaget och kom ut med en Absolut vodka istället för Tequila..
Men inga klagomål hördes, så antingen så smakade det ungefär samma, eller så vågade ingen säga nåt =)Nej, stallet väntar.
Chingeling


Goder Morgon!

VIlket morgonmänniska jag kan vara, om jag vill.
Nu är klockan ca kvart över åtta, och jag har redan hunnit köra till stallet-fodrat, släppt ut hästarna, mockat- kört hem, diskat och ätit en skål frukostvälling.  Det är väldigt mycket för väldigt tidigt för att vara jag.
Strax kommer Ida, vi ska åka halvvägs till Malå för att hämta henens katter (snälla pappa kör andra halvan), Timmys syster ska prova ha dom några veckor för att se hur det går. Efter det ska jag hinna rida, göra mej i ordning, fara till Ida och Johnny-göra mat, äta och sedan utgång.

huhujaja fullspäckad dag!


Sonata Arctica-TalulahPuts väck

Snart ska man gå och lägga sej och snart ska man upp... aldrig får man sovmorron=) Men jag har fakitiskt mej själv att skylla.
Kvällen har största delen spenderats hos Lina och Kiki. VI har bla sett på Lets dance, (det är ju inte så pjåkigt, kanske man skulle frösöka hitta kanal 4 någonstans...) jag har fått min fula utväxt färgad -vilket var väldans behövligt, och jag har lindat in Linas och Kikis hår med toapapper så dom ska vakna med fint lockigt hår (förhoppningsvis) imorgon. Dom såg för lustiga där dom satt med papper spretande åt alla håll och kanter. En helt vanligt tjejkväll, kan man säga. Typ.

Jag kanske borde förmedlat att lockarna blir väldigt lockigt på detta vis. Om man försöker dra ut lockarna så krullar dom bara tillbaka sej mot skallen igen, men det lär dom märka imorgon, om inte annat. Dessutom så släpper lockarna lite eftersom dagen går, så dom  borde vara i "normal" skick innan kvällen.
Timmy ligger redan och sussar så gott, Han måste ha gått sej fördärvat i lägenheten medans jag varit borta, jag måste komma ihåg att inte lämna honom så långa sträckor i framtiden...

Nej, hopp i säng!Fyra år my ass

Jag såg justatt jag haft mitt körkort fyra år i söndags! Hela fyra år utan en enda fortkörningsböter (parkeringsböter gills inte) Anledningen till att jag bröjade tänka på det är att jag höll på preja ner en bil i diket idag.
Jag körde typ mitt i stan i "klockan fem ruset", och skulle byta fil. Jag kollade noga å allt, med den lilla skrutt bilen gömde sej i döda vinkeln, och jag såg den inte, på riktigt,  förrän Timma frågade-lungt å sansat-vad jag höll på med? Jag rättade dcok snabbt till misstaget med pulsen över öronen, och jag tror bestämt att Timmys hjärta pumpade några extra slag också för den delen, sedan hörde jag honom muttra något i stil med "Fyra år my ass.."
Nåväl, ingen skada skedd, och som sagt -Det kan hända den bästa!

Timmy ligger i sängen och smaskar på mina dumle-muffins och jag funderar på att ta mej en dusch..
Nästa gång jag är i Malå ska jag garanterat hälsa på Linn så hon får bjuda mej på hennes MuffLinns. Hon gör absolut dom godaste muffinsen, dom man kan köpa i affär kan gå och slänga sej i väggen!
Men hennes LoveLinns är inte så pjåkiga heller=) (bakade med mycket kärlek)

Laterr


MiniMoa

Jag tvärkollade igenom lite bilder Mli tog på mej och Nika förrra gången hon var här, och jag minns att vi fick oss ett gött skratt när vi spande ín den här bilden.


Det ser ut som om jag är en väldigt liten Moa som står på en pall och borstar en väldigt stor Nika. Hahahaaa!


Gääääsp

Lilla hästen var pigglein idag! Duktigt var hon också, för det mesta. Och jag hann faktiskt rida tillbaka innan det blev helt mörkt.  
(Trött lite poa efter träning)på väg hem ringde jag Timmy och frågade vad vi skulle hitta på att äta, det tog inte lång stund innan vi kom fram till att det faktiskt var ett tag sedan vi åt Pizza (höhö), så det blev det.
Det är alltid lika roligt att gå in på affärer med ridkläder, folk tittar jämt så konstigt på en då.
Men det kan jag unna dom.


Fina fisken!

Vilket väder! Man kan inte undkomma at vara på suveränt humör en dag som denna. Jag har just kommit från jobbet och nu ska jag köra 190 till stallet så jag hinner rida till ridbanan, träna dressyr, och rida tillbaka innan det blev mörkt. Jag hinner det lätt om jag far nu.. ja snart i alla fall!
Jag läste ut sista boken igår, den slutade som jag väntat, men ändå inte. Den där tvärvändningen gjorde att allt ändrades. Men det ändrade inte mitt beslut! Jag ska också bli vampyr. Förbli ung resten av livet. Nu gäller det bara att hitta någon som kan tänkas vara vampyr... För det är  väl klart att vampyrer finns? Alla gamla myter och strunt, för det kan ju inte vara så att människan fantiserat ihop allting? Någonstans måste historierna komma från. Det är jag heeelt säker på.. Så, vackra vampyr, show yourself! Bite me!

In my ass

Typiskt

När man frågar folk om vilken deras favoriträtt är, blir svaret mesta dels antingen:
*Hamburgare
*Grillat
*Tacos
*PIzza eller liknande.
I den frågan sticker jag faktiskt ut från mängden! Jag kan stolt tala om att Köttsoppa är min absoluta favoritmat! Nu får det ju inte vara en sån där fusk-burk man kan köpa på typ Ica (äckligt), och vem som helst får inte heller laga den, utan den ska vara MIN mamma´s köttsoppa! Mm!
Och på andra plats måste jag säga....hmm.... antingen fläsklägg eller (faktikst) Tacopaj. Tacopajen blir god till och med när jag lagar den, så jag antar att mamma inte undanhållit någon ingrediens där...

Puh! Jag kan inte ha min vinterjacka idag, det är alldeles för varmt! Jag hoppas verkligen det håller i sej, så att vi får en tidig vår i år. Men jag måste fortfarande hinna hem å köra skoter(!) så än får inte myrorna komma.  

Jag har just vräkt i mej en hel skål Köttsoppa som mamma skickade med i helgen. Hon skickade med både köttsoppa och palt (undra om hon tror att vi svälter ihjäl här=)), paltarna kan Timmy få äta upp bäst han vill, men soppan är min, min.. MIN!

Nu måste jag fortsätta knoga och städa.
Chingeling!

Nöffnöff

Huhuujaja.... jag drömde att jag var på jobbet och knogade inatt, så idag när jag vakande hade -vips- tisdag. Inte roligt alls när jag fick in i min hjärna att det fortfarande bara var Måndag.
Jag var så trött igår när ja kom hem igår, och Timmy var minst lika trött han. Vi började se en film med Jim Carrey(tror jag), men har har inget minne om vad den handlade om, så jag var inte sen på at joina Timmy när han sa att han skulle gå och lägga sej.

Idag däremot har jag överträffat mej själven genom att springa runt på stan för att hitta ett passande "smycke" till min kära dator. Den här hittade jag på MicroShop för en billig penning. Lite synd att dom bara hade vanliga tråkiga mattor, jag vill ha en med lite färg i.


Men nu slipper jag äntligen den fördömda touchpaden. Wihoo! Jag kan seriöst inte använda såna. Jag råkar hela tiden klicka på saker jag inte vill klicka på, vilket blir mycket irriternade, det måste bero på mina stora grova manshänder.

Jag tog en mycket lovande bild på en häst i helgen. Spana in överbettet på kusen!Jag ska alldeles strax iväg till Nika. Det blir nog en kort skrittur idag, hon har tappat en framsko så hon går barfota.

jooo, jag glömde nästan!
Jag hittade en mycket effektiv grej mot folk som brukar små snatta grejer från kylskåpen. Nu är det slut med det!

Nu ni! Den här lilla "söta" grisen sitter och vaktar kylskåpet dag ut och dag in. Direkt man öppnar kylskåpet börjar den Nöffa och Grymta förfärligt tills man stänger kylen igen. Effektivt värre!

Men den försvinner nog redan idag, jag tänkte överaska Ida och Johnny med at smussla in den i deras kylskåp innan jag åker till stallet. Annars finns det en stor möjlighet att det snart åker i väggen!
Ja, den är mycket irriternade!!

Chingeling!
Vem är du?

För många år sedan ritade jag en stor planch på Ridskolans alla hästar, och idag när jag tvär var förbi där för att fota lite såg jag att den fortfarande hänger kvar! Det var ju lite kul. =)
Nu vill dom tydligen att jag ska rita en ny. Inte så konstigt, för jag känner igen ungefär kanske hälften av hästarna som står där nu, och jag kan lova att ingen av dom finns med på min bild.Nu ska vi alldeles strax åka iväg mot Umeå (Miss you already, babe) och jag hoppas verkligen att jag hinner läsa ut sista "Twilight" boken, jag har inte mycket kvar nu....jag kan se ljuset i tunneln!


God morgon!


Jag befinner mej altså i naturvackra Malå hos min kära mor och far. Jag vaknade av att solens strålar nådde mitt ansikte genom det öppna fönstet.... eller så var det min kära lillasyster som kom och hoppade upp och ner i sängen tills jag kastade en förhoppningsvis hård kudde mot henne!
Mina förhoppningar av att komma hem till en "vanlig" dator sjönk lika fort som en sten i sjön när jag kom hem. Det visade sej att deras dator har fått besök av en flock virus sedan sist, så jag fick lov att låna Mayas dator en väng.
(med touchpad-mutter-)

Jag ska alldeles strax iväg till farmor och farfar för att leka frisör. Dom envisas med att låta mej klippa dom ungefär varje gång jag kommer hem, och jag är nästan helt säker på att dom känner något slags tvång eftersom den riktigta frisören i familjen knappt har tid att klippa hennes egna familjemedlemmar=) Men inte är jag bitter för det, ingen säger väl nej till lite extra pengar i fickan?

Klockan börjar bli mycket och jag har mycket jag ska hinna göra innan vi beger oss till Umeå igen.
Det är bäst att jag sätter på ett kol...

Fr V: Jag, Maya och Ida. Alla systrarna Bergström

Ingen mus?

Nu håller Timmy på att få gång hans dator som har varot död ett helt millenium, känns det som. Vilket betyder att jag inte har någon mus längre (datormus) huhuu....  
Efter vinolyckan på min bärbara så vill ju varken tangenterna eller "touchpaden" funka så jag har haft inkopplat en "vanlig" mus och tangentbord. (om man tryckte på ex "T" på dom "riktigta" tangenterna kom det typ hela alfabetet + enter..typ=))
Men jag tycker fortfarande att det är ett mysterium att darorn funkar över huvud taget, med tanke på att det RANN vin ur den när vi lyfte upp den?
Nåja, sådan dator sådan människa, kasnke=)

Har förresten sett att det varit en del nya prickar här=) Trevligt trevligt! Ni är välkomna att stanna om ni låter er manipuleras av mitt skrivande. Mohahahahaa                                   

Are you dum in the head?

"Om jag somnar nu får jag sova 6 timmar........
Om jag somnar nu får jag sova 5 timmar och 35 minuter....
Om jag somnar nu får jag sova 4 timmar och 50 minuter, nästan 5 timmar.....
Om jag somanr nu....."

Så långt gick min tankebana inatt när jag försökte somna, och jag kan ta och berätta att det inte alls gör saken lättare!
Vilket medförde att jag försovde mej i morse -mutter och morr-  Hästarna fick vänt alldelse för länge innan dom fick deras frukost. Inte för att dom dör av det, det är jag som får så nedrans dåligt samvete..
Jag försökte gottgöra dom med ett äpple var, och jag hoppas innerligt att dom godtog ursäkten=)

Jag red Nika med hennes bomlösa sadel idag, vilket jag aldrig 
gjort förr -på någon häst.         

Den var väldans bekväm och man satt som gjuten i den. Det är nästan så att det var bekvämare än min Westernsadel-nästan!


När jag kom hem kom jag på Timmy och Josef med att ha glufsat i sej var sin Subway macka- utan jag!
Usch vad besviken jag blev! Timmy vet att jag avgudar dom äckliga små mackorna.
Nu är dom i alla fall i stan och skulle lämna in nån dator grej(?) och det är bäst för dom att dom följer mitt goda råd:
-Att köpa hem en macka till mej med!
Annars ska dom få se på andra bullar! ...Eller så ställer sej Moa och kokar makaronisar.
Jag är inte kräsen -jag äter bara det jag tycker om!

Nu fick jag allt

Nu sitter jag här, pigg som en nötkvarn, inte ett tecken på sömn fast jag ska upp före tuppen imorgon.
Där fick jag allt för att jag druckit två Red Bull så här på kvällskvisten.
Dumt kanske? Javist! Men man kan ju inte jämt vara världens smartaste, någon gång måste jag överlåta den äran till någon annan, antar jag.
Jag ska i alla fall lägga mej i sängen med min älskade bok och läsa tills mina ögon trillar av. Eller tills jag somnar, vi får se.

När jag skrev en kommentar tidigare på en blogg stod det Sonata Arctica i bakrunden (hur i klån ögr man sånt btw) och jag blev påminnd om en av mina absoluta favorit låtar! Det var tur, jag hade nästan glömt att det existerade. Tack förf det!

Sonata Arctica-Shy
Sussilull!

Konstiga sug?

Ända sedan Timmy berättade idag att dom börjat ha Red Bull på jobbet har jag kännt ett sådant sug efter en själv att jag överväger att gå och köpa en. Men det betyder att jag bryter mot mitt utegångsförbud ännu en gång idag.
Det är lite konstigt, eftersom jag inte dricker dom särskilt ofta (utom jäger/red bull på krogen fröstås hohoo) och aldrig, aldrig har jag känt att jag vill gå och köpa en, bara så där?

Jag undrar om det är någon slags biverkning av frökylningen?Wipeout

jag måste bara säga att alla som missade Wipeout i söndags, så går det i repris nu på 5:an. Det är ett himla lustigt program. Oj, vad man skrattar!
Dom har även klockrena kommentarer
"Han är inte bara tjock och ful, han är lar också"
"Smaka på det här din jävla baby-rappare" (till dogge)

Psst!Så länge vi båda andas

Jag har strosat en sväng på stan idag, fast jag lovade mej själv dyrt och heligt att jag skulle stanna inne hela dagen idag för att förkylningen inte ska bli värre.
Men jag var så nedrans uttråkad att jag inte gav mej själv något val. Jag gick mej på nerverna!
Nu håller jag både tummar och tår på att det var just frisk luft jag behövde för att bli riktigt frisk! Vilket är mycket troligt...

I alla fall blev det bara en tväris på Åhlens innan Timmy ringde och beordrade mej att gå hem på momangen! =)
Men lite hann jag snappa åt mej innan jag begav mej hemmåt -jag betalde förståsförst.

*Ny mascara
*Tops
*Svart låda till mina teckningar
*En slags peeling grej man tar bort håret på benen med (hör och häpna-den funkade inte så bra)
*Snus (dock inte köpt på Åhlens, men dom borde verkligen ha det där?)
*Ny parfym.


Dom hade inte den jag alltid brukar ha i vanliga fall
(jag ser ingen anledning att byta om jag tycker om doften)  så det blev
Escada -Magnetism och den är ju inte fy skam heller.

I mina sjukling dagar har jag även "hunnit" läsa ungefär snart halva sista boken av Stephenie Meyer Så länge vi båda andas, den är mycket märklig just nu. Jag hade aldrig trott att just det skulle kunna hända.
Men jag ska inte avslöja någonting!! Jag vill inte utsätta mej för Mlis förfärliga vrede helt i onödan.


Nu har min mage börjat knorra, men jag antar att den bara vill ha lite uppmärksamhet.
Fredag den 13:de

Vad ska man hitta på för olycksbådande idag då?
Krossa speglar och smyga under stegar har jag gjort så många gånger i år redan, så om jag skulle göra det idag så skulle den "oturen"  få ställa sej i kö.

Förresten tror jag inte ett smack på det där med att Fredag den 13:de skulle vara någon slags otursdag. Tvärtemot faktikst, jag menar hur i all fridens namn skulle fredag kunna vara en otursdag? På fredagar präglas helgen, ledighet och allt som hör till. (för min del i alla fall, jag helt ärligt lider med dom som måste jobba helg)
Nej, jag tycker bestämt att vi ska ta oss i kragen och bestämma oss för att Måndagar kan vara den nya otursdagen. Inget bra händer på Måndagar hur som hellst. Man är bara nedstämd över att helgen gått så fort och att man inte hunnit med allt som man hade planerat. (och att det är så långt till helg)

Har jag inte rätt?

Vem behöver otursdagar över huvud taget?
Nej, från och med idag är Fredag den 13:de min Turdag! Och eftersom det är min turdag idag hoppas jag innerligt att min förkylning ska ge med sej så jag också får hitta på något kul i helgen.
Och om den inte gjort det till på måndag så är det ju en väldans otur, och då stämmer det ju att Måndagar är otursdag. Hah!


Chingeling!

22 year old Virgin?Nu, idag, har jag gjort det, grejen alla talar om!
Jag har köpt hem Ben &´Jerry´s glassen.
Jag är ingen Ben & Jerry oskuld längre!
Sabeltandad tiger(!) Vad god den var. 
Farligt god för att kosta så mycket som den gör.
Och det värsta av allt
-Den fick min dumma vanliga glass att verka B-aktig.


Men det tänker jag inte säga högt, då kanske den smälter i förskottsväg.Ps. Jag är en sån godhjärtad person att jag sparade halva
(okej, lite mindre) till min babe, åsså säger han att han inte är en "glassmänniska"? Vem är inte det? Jaja...jag får väl äta resten....

Inget hopp?

Uughh, jag måste köpa sån där näs-sprey om jag vill överleva dagen. Men det känns inte som om jag behöver det, för jag snorar hur mycket smo helst men är endå som tätt i näsan -hur nu det funkar?
Inte så intressant kanske, men det är allt jag har att ge för tillfället. Jag har fortfarande ingen ork att göra någonting.
 -suck-  Däremot har jag klåtat ner en till bild. Om jag fortsätter såhär kommer jag att ruinera oss på ritpapper och pennor.
(tack mamma för tusch-pennorna, det var väldigt lämpligt-mina tog slut igår=))*Morr*

Näe, nu blir jag lite smått irriterad!
Jag hade tänkt ta med Nika hem till Malå för lite träning och sånt över Påsk (den väntade långhelgen, ni vet=) ), Dock blev det lite krångel där, eftersom ridskolan bara hade en ponnyplats kvar, men jag fick tips om att en ponny i stallet next door stod i en box, så jag pratade med henne och frågade om hon kunde tänka sej att ha sin ponny på ridskolan under dom dagarna, och det gick finnemang. Så, jag har pratat med alla "inblandade" och det var klappat och klart!
Tills nu.. en annan person tycker inte det var någon bra idé att släppa ihop hästarna bara under dom dagarna så hon tvär ändrade sej.

Sätt stopp för mina planer-gör det.

Hur ska jag nu ordna det?
Jag skulle kunna ha henne i ett stall typ fyra kilometer från Malå, men det blir ju lite drygt att åka fram och tillbaka till ridhuset. För det var ju liksom hela idén med det hela, att kunna träna ordentligt dom dagarna. Både hoppning och dressyr.
Aaaghh!

God morgon, förresten!


Struts och vaddå?

Då var kvällens fysiska aktivitet avklarad! Joo, jag vet. Det är snarlik förra "rit-bilden" jag la upp, men jag får skylla på att det är för att jag saknar att hoppa så mycket. "På riktigt" vill säga. Min och Nikas väg dit är lång... men vi tar oss. Sakta men säkert. 
(Vi kan låtsas att det är jag och Nika på bilden. vi vinner vår första tävling wiihoooo)
Nästa bild blir ingen hoppbild, det lovar jag.  Nej, förresten, gör jag inte alls det. Men jag kan lova att det blir en häst! Dom är kulast att rita!
Suddet låt btw bakom gardinen. Dåååligt Eiya! Bättre tur nästa gång!

Vad är det för likhet på en struts?

Svar: Båda benen är lika korta, förutom det vänstra.

Bita i sura äpplet

suck och stön!

Usch vad det är tråkigt att inte orka göra någonting! Jag är fortfarande jätte krasslig och om jag försöker göra något mer avancerat (typ gå ut med sopor=)) så håller jag på att kväva mej själv.
Timmy oc är och bowlar just i detta ögonblick *morr* jag vill också! Men jag har förutspått att om jag ens försöker lyfta en ful tung boxlingboll så kommer jag att följe med den till den slutar rulla.. och det är ingen vacker syn, kan jag medge. Dom andra skulle dock få sej ett skratt som säkert förlänger deras liv med flera minuter.
Jag hade tänkt lägga mej och rita ett tag, men jag kan inte hitta mitt sudd! Jag ger tammetusan på att Eiya har gömt det på något klurigt ställe..

Om jag var en katt, vars skulle jag gömma mattes sudd? Help me


Sjuksängen
-mutter- vaknade inatt av en väldigt otäck huvudvärk, så det var bara att masa sej upp och knapra i sej Ipren och hoppas den skulle vara spårlöst frösvunnen innan klockan ringde. Det var den inte. Den hade plussats på med lite feber också, så där på sidan aaf.
Så som jag har gått och snorat och kraxat dom senaste dagarna så är jag inte förvånad. Pratar genom näsan gör jag också, men vem behöver kunna säga "M" och "N" när det finns D:n?

Man skulle kunna tro att jag skull vara hemma en sån här dag -och det är jag. Jag sitter ihopkurad under en filt, snorar och väntar på att min choklad ska bli klar.

Choklad hjälper mot allt, till skillnad från Oboý som bara hjälper mot det mesta!


Voila!

Loook! we have light!Vi har bott i lägenheten i sisådär 8 månader, och det är int förns nu som vi har en lampa i "lill" hallen. Men vi hade nog inte fixat det om inte pappa slog vad om att vi inte skulle ha gjort det tills nästa gång han kom hit -i morgon. (Det hade jag inte vetat om inte mamma skvallrat idag när jag pratade med henne.=))

Usch, jag mår inte alls så bra faktikst. Jäkligt on i huvudet och allmänt matt. Jag har inte gjort någonting alls sedan jag slutade idag. Jag blev tvär sugen på att rita lite grann, det är det mest kreativa jag gjort idag.
Jag och Timmy har blivit ett knutta smartare idag, om det stämmer att man blir det av fisk-vill säga.
Han hade hört på radio att barn som har ätit regelbundet med fisk har högre IQ än barn som inte har gjrot det, och han drog en ganska lustig slutsats av det. Nämligen att det är inte fisken som gör en smart, utan själva uppväxten. Altså att om man får mycket fisk är det ju föräldrarna som är smarta-och man blir smarta pga av dom, och deras föräldrar-som förmodligen också ätit mycket fisk... äsch! jag kom inte ihåg allt han sa, och jag känner att det ändå inte går att beskriva i ord, men han fick mej i alal fall att fröstå. Och han fick det att låta logiskt! =) Otroligt, men sant.

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på "Den rätte för Rosing" men mitt lilla havregryn!


Jag vill! Jag vill! Jag vill!!!

Och jag ska!! Någon gång!
Det svär jag på!Lunch Time!

Humm humm... va ska man stoppa i sej denna dagen dåå...?
Det kändes lite jobbit att göra någon alldelse för avanserat, typ makaroner och köttbullar. Nej, det får bli Nudlar.

Jag håller garanterat på att utvecka någon slags sjukdom. Jag är hur seg och långsam som helst (båda kroppen och knoppen=) ) och i morse drack jag en kopp varm choklad där vi va och städade för jag jag frös lite grann, och efter det så fick jag typ "svettningar". jag blev kokvarm!
Jag var typ "normal" varm på huden, det var typ inuti jag var kokvarm.

Jag håller på att stekas inifrån!Ont i neeesan!


Lilla tjejen hade vist gått omkull i hagen igår och var lite stel, så jag longerade henne bara idag med. Det passade mej ypperligt (inte att hon har gått omkull altså..), för jag är så jäkligt förkyld nu att jag blir helt slut av ingenting. Jag hade förmodligen kanske orkat skritta till sjön och tillbaka.
Det är lite bekvämt att bara stå i mitten och bestämma hur fort kusen ska springa=) Hon var då inte stel idag i alla fall, hon rörde sej utmärkt! Sikken tur!


    Beskåda min vackra super-turbo-bil. Senaste modet i London
Jag var ju då altså hos min bäste stora syster Ida igår och hjälpte sätta ihop IKEA möbler. Vi höll på hur länge som helst  med en j*vla byra, och hur vi än försökte så gick det bara inte att få dörrarna raka! Det var alltid för mycket glep någonstans! Vi provade ALLT! Jag lovar. Johnny kom tom och försökte hjälpa, men inte går det bättre för att en karl hjälper till -nej!
Vi kom i alla fall överrens om att det var hyllan det var fel på, för inte kunde det vara våra färska kunskaper som inte räckte till! Nej, vi lade det på hyllan ett tag (hohoo) och körde efter Pizza.


Jag och Timmy kollade på det där programmet "Wipeout" igår. Dom såg himla lustiga ut, och vi skrattade så mycket att det nästan kom cola ur näsan på mej! Det får vi inte missa nästa gång! -Komma ihåg lapp-


Grattis på Födelsedagen i efterskott förresten, Ludde!


Mensverks terrier

(google-bild)
Det blidde ingen utgång igår varken för jag eller Boboo.
Emil och Sandra komme i allla fall förbi på någon slags förfest. Vi spelade Rockband ett tag, men min nedrans mensverk tog  övertaget så jag låg snart i sängen i fosterställning. Inte ett dugg trevligt. Vi hade varken Ipren eller Alvedon hemma, så Timmy var världens snällaste och gick över till grannen och snyltade en. och stackars Babe hade sån ryggverk att han också stannade hemma.
Det var väldigt synd om oss igår!


Är det bara jag eller...

Klockan är 20 över tre, och alla mina sambos sover


  


Har jag missat något viktigt?
Har man vänt på dygnet?


Ludde din bandit!Spolar i håret -check!
Dricka i kylen -Check!
Humöret på topp -Check!

Uj uj, det var länge sedan jag orkade "spola" mitt hår. Jag gjorde det ganska ofta förr, när jag hade mycket längre. Nu vet jag inte ens om det är nog långt för att det ska bli bra, det kanske bara blir krögarpytt av alltihopa och jag får hitta på något annat? Ack, då har allt mitt hårda job varit förgäves.

Nikas "mamma" hårdtränade med henne igår, och hon verkde lite trött idag så jag longerade henne bara imorse. Hon jobbade på väldigt bra, och hann till och med bli svettig den lilla stunden vi var ute=)
På tal om det så är det väldans bra väder idag! Jag hade gått ut om jag inte skrämt slag på alla människor med min frisyr.

Usch, jag minns fortfarande som det var igår, när jag tvär skulle skjutsa hem Vanessa till Blåbärs för att hämta hennes väska. Jag satt och körde i bikiniöverdel, jeans shorts, träskor och med spolar i håret (Vanessa hade bikiniöverdel och jeansshorts) då vi får soppa-torsk mitt framför Konsum i Malå. Vi var tvugna att putta bilen upp för en parkering och sedan börja promenera mot min lägenhet. Vi fick väldigt många konstiga blickar där vi gick, sida vid sida. Och ungefär halvvägs slår det mej -ahaa!- Jag har en reservdunk i skuffen! Vanessa tyckte dock att jag skulle ha kommit på det tidigare men jag kan ju inte bestämma när mina snilleblixtar ska slå till..


Kan det bli natt någon gång?

Jag och Ida är starka som ena oxar!
Vi har själva burit en tung dubbelsäng (själva "madrassen") från vardagsrummet in till sovrummet och fått ner den i sängramen, skruvat ihop ett bord och burit upp stolar från källaren.  Det är så varmt och kvavt i lägenheten efter dom tapetserat att man blir helt duschfärdig efteråt!
Ida och Johnny skulle iväg till Sundsvall nu så dom körde ut mej ut lägenheten och när jag kommer hem hit hinner jag bara innanför dörren så beger sej Timmy och Emil till Sandras hotellrum (låter lovande, va?) på födelsedagsfest. Så nu försöker jag klura ut någonting jag kan göra tills jag somnar.... dummdidummdumm.... det finns inte så mycket att göra. Det är tråkit att vara själv!

(google-bild)Ps. Grattis på födelesdagen, Ramona!
Todiloo


Kör inte
fortare än din skyddsängel kan flyga(Google-bild)

Vars to veckan vägen?

Tjohej! Låter det, så är det fredag! Inte mej emot, dock.
Jag tror Nika aldrig gått så bra som hon gjorde i onsdas! jag red henne för första gången på graman.
En hemmagjord graman=) Jepp, jepp. jag är inte bara bra på att städa, jag är händig också.
Jag skulle ju egentligen vilja ha en "riktigt" graman, men det ligger nog hemma i Malå i mitt tävlingsskåp, så man tager vad man haver- nämligen två par tyglar och en martingal. (Kids, don´t try this at home)


En "riktigt" graman (google-bild)
Moas graman (inte google-bild)


(OBS! Man får inte klaga på min paint-bild!)

Man har helt enkelt ett par tyglar "som vanligt" och ett par trär man "bett-spännerna" genom bettringarna och sätter fast i var sin martingal-ring, och, Tadaaa- En graman.
Nu använde jag inte graman för att böja hennes hals och nacke sönder och samman, utan för att hindra henne från att slå upp huvudet. Och det funkade ypperligt! Lite beröm, tack!

Har också pratat med Ludde några gånger i veckan, han sa någonting om att kanske komma upp i helgen, men honom går det ju inte att få ett vettigt ord ur, så jag har-handen på hjärtat- ingen aning om han kommer eller ej. Han kan lika gärna plinga på dörren om fem minuter som han kan sitta hemma och pilla navelludd. Lustig typ.

Jag körde förbi Beijer efter jobbet idag för att titta till El-Moppen Ida och Johnny gedde till Jag och Timmy. -hehe- det har skett en del förändringar sen vi fick den, kan jag lova. Dom kommer att ångra bittert att dom inte står som ägare längre.

Eiya har äntligen lugnat ner sej och slutat dampa runt, nu ligger hon i soffan och tar en Power-nap. Jag tror att jag ska följa hennes exempel...


Nej, vet ni vad!

Jag brukar ha mina sköna mjukisbyxor på mej när jag jobbar, men nu säger dom att jag måste åka till _______ för att prova ut jobbarbyxor.
Usch, jag minns mina byxor jag fick när jag cyklade ut tidningarna förr. Jag provade dom med jag använde dom aldrig.
Hur tror dom egentligen att man ser ut? Dom som syr, menar jag. Dam-modellerna går ju absolut inte för sej. MIdjan är typ jättesmal och resten kan halva Malå tälta under. Och det verkar som att man ska ha byxorna typ just nedanför BH´n, annars hänger "rump-sömmen" ner över halva låren. Kill-modellerna är kanske bra(?), om det fanns i rätt storlek.
-mutter-
Plus att dom skär in i rumpan.
Nej, jag vägrar!


RSS 2.0