Apprentice



Man måste bara älska känslan 
att komma hem efter en bra träning och kroppen både är proppfull och helt tom på energi påsamma gång. Bästa känslan evva ♥ Nu - Duscha
 

Halloween i förskott



 
 
 
 
 

Åh fy bevare mej väl

Jag for iväg på en friträning i poledance ikväll, och nu ångrar jag bittert att jag inte stannade hemma och typ käkade chips istället. Fy fan vad dåligt det gick! Usch usch usch... Jag tänker inte återge några detaljer, utan jag deletar det helt och hållet istället. Det blir bäst så.

 
 
 
 
 
 

Äntligen fredag!

Åh, så härligt med helg. Äntligen! Det enda jag har inplanerat ikväll är att äta godis, dricka ett glas vin och möjligen se en film, alternativt pyssla lite =) Imorgon åker vi nog in till stan för att kolla på Tobbe Trollkarl och Markoolio. Tror att barnen kan uppskatta det. Och på söndag blir det agility med brudarna, känns oändligt behövligt kan jag säga. 

 
 

Poledance ♥

Mina ben är fortfarande helt skakiga och kommer garanterat vara utsmyckade med blåningar imorgon, och jag har lite brännsår på fötterna, men så himla underbart KUL det var att vara tillbaka i pole-studion igen! 
 
Bra gick det också, och då blir det ju bara ännu roligare :) jag försökte mej på några av dagens tricks när jag kom hem så Timmy kunde fota, men med kall kropp och kall stång gick de väl sådär, haha! Fick typ inget fästs alls! På träningen kunde jag faktist släppa händerna i "shooting star"...


AjAj...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

vårk aot

Nej men hallå, det var inte igår.

En kul grej - jag har tagit tag i träningen ordentligt igen! Eller ja okej, jag har tagit tag i träningen ordentligt dom senaste 2 veckorna, men nu är det ju bara att fortsätta =) Imorgon börjar poledancen om igen och det ska bli SÅ HIMLA KUL! Vaaad jag längtat =)

Jag var förresten på gymmet ikväll. Det blev 5 km löpning, axlar, mycket huvudstående och lååång stretch. Jag riggade upp telefonen och lyckades ta ett kort på min nuvarande brygga, lite har det hänt i alla fall: 

 
 
Tanken är att man ska kunna sparka upp sej till handstående, eller bara över helt, så jag skulle vilja komma närmare händerna med fossingarna...


Jag hann träna med Flip en stund ikväll också. Eftersom vi går upp till 2:an i lydnaden så är det några nya moment som ska tränas in, bla "Rutan", "Frittt hopp över hinder", "Fjärrdirigering" och "Apportering". Jag var lite oroligt över "Rutan", men det har verkligen gått över förväntan. Vilken liten stjärna jag har altså!

Nej, nu hör jag att Timmy är övervänten i soffan, vi ska vist kolla på film. Chao!

Go kväll

När jag såg den här boken bara kunde jag inte låta bli att köpa den! 



Och vet ni? Den är exakt lika bra som den ser ut att vara. Ungefär 50% av tiden jag läser frustar jag som en häst, och resten av tiden funderar jag om författaren är riktigt frisk k huvudet? Haha, det är väl en ganska bra recension. 

Nej, nu ska jag fortsätta med att frusta och fundera en stund till innan jag gör god natt.


Morgonprommis



Sånt här får man inte i stan =)


Gym

Aloha. 
Jag kom just från gymmet, det blev 5km  och axlar/mage och låååång stretching. Skönt!

Det finns en benmaskin som fungerar jätte bra som ben-stretch. Haha, jag känner att jag får skumma blickar för att jag använder den helt fel, men det kan inte hjälpas.
Det är en sån med tyngder som man ska pressa ihop låren med, men jag använder den som sagt till stretch istället. Tog en bild för att demonstrera, men ser när jag tittar på den nu att den ser lite... Eh.... grotesk ut....

 
Mina pepp-sockar, hah!



På tal om gym så blev kladdkakan ASgod! Aningens maffig (till och med för mej) men det gjorde att den räckte ännu längre! Bara plus.



Söndag just nu

 
 
Vi kommer alldeles snart att få finbesök i form av min kusin Jon, och dagen till ära håller jag på att baka "Den godaste kladdkakan ever", som det så fint stod på receptet jag hittade på internatet. Den verkar dock mycket lovande hittils (innehåller bla karamelliserad mjölk, smält choklad och rice crispies) men jag får återkomma med det slutliga resultatet senare =) 

Nej, nu ska den strax ut ur ugnen, men jag tänkte bjuda på lite blåmärkesbilder också. Känner att intressepennorna glöder vilt!
Färgerna gör sej inte riktigt rättvisa tycker jag! Tänk er typ..... mycket mera blått :P

Man måste älska pole ♥
 
 

Bruice like a peach?

Åh, äntligen fick jag återförenas med Pål igen, som jag väntat, och längtat! Jag hade nästan glömt hur himla KUL det är med poledance! 

Kvällens pass gick riktigt bra, men eftersom 4an är fullbokad kommer jag att gå trean igen. Det kommer att bli super! Jag får ha Angelica en kursomgång till och eftersom jag har haft henne från dag 1 så vet hon vad jag kan och kan lätt avancera upp träningen om något skulle bli för "lätt" (ehee)

Det enda tråkiga är att jag inte kommer att gå med Sara och Emelie, men vi får se till att friträna tillsammans istället :) 


Tog en bild direkt jag kom hem ikväll, vill inte ens tänka på hur jag kommer se ut imorgon, haha!


Vi var förresten förbi hos Emil som fyller år (och bjöd på smärgåstårta) och fick äntligen se lilla Henning för första gången. Så himla fiiin! Och så otroligt lik storebror :) Luna var lite fascinerad.



Makeover




Så långt hann jag ikväll, får fortsätta någon annan dag... 

Imorgon måste, måste, måste vi träna lydnad för vi är vist anmälda till en lydnadsklass i övik i helgen också. Fattar inte varför jag utsätter mej för det där... :) och på torsdag ska jag droppa in på en lektion i poledance för att se vilken nivå jag ska gå på nästa kursomgång. Jag gissar på 3:an igen pga mitt ofrivilliga uppehåll, men jag hoppas på 4:an då kurserna är så in i helvetes dyra :

Nu - Sooooova

Söndag

*

Jag berättar mera imorgon, jag bara ooooorkar inte nu. Skulle vilja sova en vecka, minst.

Det tar på att kliva upp brotsligt tidigt och komma hem alldeles för många timmar efter det =)

Dagens Agilitytävling



Åhhhh jag är helt jävla slut i både huvudet och kroppen efter många, många timmar på klubben. Jag åkte iväg kl sex i morse å kom hem nyss, så det säger väl sej självt...

Agilityklassen gick först, och där går vi i mål med 10 fel (det där jävla slalomet, altså....) och en 6:e placering. Just utanför prispallen, huhu... 
I Hoppklass 1A nollar vi för första gången och kammar hem en rosett trots taskiga vägar och allmänt virrig pilot, och i andra hoppklassen diskar vi oss. Flip råkade vist ta en extra tunnel på vägen, men resterande bana gick bättre än den vi nollade. Så typiskt va? Haha, ja...


Hoppklass 1 och nolla






Bara att ladda om till imorgon!

Äntligen Fredag!

Jomensåatte.... inte riktigt så att jag kan säga "Äntligen Fradag" egentligen då jag har jobbat 2 dagar på två veckor och vabbat resten, meeeen fredag är ju alltid fredag eller hur? På tal om fredag så får jag tårar i ögonen varje gång jag ser ICAS nya reklam, så himla fin ♥


Imorgon tävlar jag och Flip våran andra agilitytävling och på söndag våran andra lydnad (plus att jag ska vara funktionär då jag inte tävlar), så det kommer vara en övervägande hundig helg. 
Jo, det är ju även KM i Agility på söndag efter lydnaden, så om inte Flippelifloppen känns alltför trött kör vi den också =) 

Min stjärna 


Igår kväll hjälpte mina riktiga små stjärnor mej med att baka muffins till tävlingen, dom var vänner nästan hela tiden...

Det blev chokladmuffins med chokladbitar och vanlijmuffins med blåbär och vit choklad. Dom skulle ju promt ha en var av varje efteråt och tog typ en tugga av varje, så jag vart tvungen att äta upp nästan 4 muffins. Dom var jätte goda, så jag proppade i mej 2 stycken till efter det.  Timmy sa någonting om att äta för mycket, man jag lyssnade inte så noga...

Då kunde jag somna gott sen.


 
 

RSS 2.0