Långa ledningar

Har varit sååå trött idag. Så trött att jag i despetation hällde i mej 2 koppar kaffe, uuuusch! Kommer aldrig förstå folk som dricker det helt frivilligt... 


Helgen har varit super! Jag började lördagen med en skidtur och promenad med Nathalie + hundar och sedan for jag, Ida och Vanessa till Skellefteå där vi shoppade lite (nähä..) och dessutom var jag och kollade synen och fixade glasögon. Dom borde anlända i början på nästa vecka ungefär, så jag förväntar mej en sån där fantastisk förändring i mitt liv när jag får dom. Ungefär som dom man hört om som börjar se LÖVEN på träden,  STJÄRNORNA på himlen och sånt där. Nu ser jag ju både löv och stjärnor, men nånting nytt kan man ju hoppas på. 

På kvällen blev det spelkväll hos Linn och Cam, en väldigt lyckad sådan! Har inte skrattat så mycket på länge så det vill jag göra om illa kvickt :) Hade stundvis kramp i både kinderna och magen, och det tror jag inte att jag var ensam om. Fem vinglas av fem möjliga i betyg! 

 


Dreads in the making


Efter ungefär 4 timmars tuperande, rullande och virkande så har numera min käre kusin fått dreads i underhåret! Blev himla bra om jag får säga det själv, så jag antar att det är dom många minuters virkande i mitt eget hår som har gett mej dom skillsen, haha. 

Nejmen hon blev nöjd, och det är väl huvudsaken och jag tycker det passar henne riktig bra.  Nu ska jag bara övertala henne att våga göra resten av håret, det är väl lika bra tänker jag :) 


Va, är det Söndag redan??

Helgerna går så FORT! Vänligen sluta omedelbart med det. TPFH.
 
Den här dagen börjades på skidspåret med Flip. Han drog på riktigt bra, och jag orkade hjälpa till lite mera än förra gången, haha. Sedan fick Pi följa med till Hallen där jag hjälpte en kompis introducera slalom-bågar till hennes unghund, vilket gick jätte bra faktikst. Och Pi fick köra lite slaom hon också.
Det har verkligen trillat ner en polett där för henne, för trots att vi inte tränar slalom så ofta (typ aldrig, faktikst... har ingen brådska med det känner jag) så har hon verkligen fattat vad hon ska göra. Tekniken måste finslipas, förståss, men det tar vi tag i då vi börjat träna slalom på allvar. Typ i sommar... men vidare med dagen! Efter lunch hämtade vi upp Luna och har sedan dess spenderat dagen i backen med pulk och slalom-åkning! (inte mamman, hon...eh... höll ordning)
 
Grim tyckte att det här med broms och svängar var lite överskattat, och varje gång jag försökte visa honom hur man plogar röt han tillbaka "Jag får åka som jag vill!!", så jag antar att vi väntar lite med det... men störtlopp är han himla duktig på!
Luna insåg att det här med broms och svängar var nödvändigt för att kunna åka själv utan "koppel", men främst för att få åka i STORA BACKEN, så hon kämpade med en lite lätt överböjd kropp tills det tillslut bara klickade och hon både plogade och svängde. Det går inte att beskriva stoltheten som syntes då hon fick följa kusin Noel och hans pappa Johnny upp till stora backen och ta liften helt själv. En stor dag för henne =)
 
 
 
 
 
 
På tal om någonting helt annat så har vi hittls 3 tävlingar inplanerade i Jan/Feb... Det är inte så gott om dom här uppe i norr i vår, och eftersom jag gärna skulle kvala till SM i år igen så kommer vi att måste åka på alla...
 
22/1 Kalix (Flip och Pi)
4-5/2 Piteå (Flip lördag, Pi söndag)
11-12/2 Skellefteå AGILITY
12/3 Eventuellt starta Pi i Lydnad
19/3 Kalix (Pi och Flip)
25-26/3 Ö-vik (Pi och Flip (här tänker jag att Pi flyttat upp till Avancerad klass, hehe))
 
10 April - KVALPERIOD SLUT!!! Vi ligger på plats 45 just nu, och det känner jag mej inte riktigt nöjd med. Jag VET att vi kan, så nu måste vi bara få det på papper också.
Nej, nu kallar duschen på mej. YOLO
 
 

Moa och Grims Day of fun

Idag har jag och Grim haft egentid heeela dagen!  Det började vid 9 i morse då vi släppte av Luna hos mormor (där hon för övrigt spenderar natten också,  så hon var inte så avundsjuk) och sedan bar det av mot Piteå havsbad. 
Grim som i vanliga fall knappt kan hålla ögonen öppna tills man ens backat ut bilen höll sej tappert vaken hela vägen, och frågade bara sisådär sjuhundraelva gånger om vi var framme snart. Jag frågade honom flera gånger om han ville titta på netflix på telefonen, men han "ville inte missa badhuset", haha ❤ 

Herregud vad vi åkt rutschkana idag, han fick liksom aldrig nog! Efter 3 timmar (någonstans när i mitten praktiskt taget tvingade jag i honom en varmkorv också) så tyckte den tråkiga mamman att det var nog och mutade det stackars barnet med godis för att få honom därifrån. Det är väl ett ganska gott betyg? Och en bra ledande manöver från mamman? 

Han fick i alla fall sitt lördags godis, och när vi kom hem byggde vi lego och kollade på Lego batman. Skulle tippa att han haft en ganska bra dag han också :) 
RSS 2.0