Men JAAAAA!

Det låg ett ensamt litet brev i våran brevlåda idag, på det stog det "Försäkringskassan" med läskiga bokstäver... Det var med en klump i magen jag slet upp det och läste:

"Försäkringskassan har beslutat att du har rätt till hel havandeskapspenning för de dagar du inte arbetar"... bla bla bla..."i ditt fall beviljar vi graviditespenning då dina arbetsupgifter i kombination med dina särksilda besvär gör att du inte kan utföra ditt arbete" Hell yeah!

Relativt fort gick det också tycker jag, bara lite mer än en vecka tog det from att jag skickade iväg det och inte har det ringt någon surtant som det gjorde förra gången heller. Det är nästan att FK får ett liten brons-stjärna i kanten.

Nej, så långt går jag inte.


Nu ska jag gå och studsa lite på ställe känner jag!

Hemma idag med

Jag befinner mej hemma idag med då jag fortfarande känner mej hängig och orklös. Inte mycket blir gjort då inte... Det mest kreativa jag gjort idag är att sätta igång en tvätt och hämtat en skål med mjölk och frosties, annars har soffan haft ett järngrepp om mej hela dagen och jag har inte precis stretat emot.

Jo, jag har funderat lite på vad jag ska inhandla på söndag då vi drar till IKEA, och detta hamnade på inköpslistan:


Det mesta är förstås till lillan. Eller ja, allt är nog till lillan, förutom plastmattan som ska få ta plats under databordet, den är till oss. Wiie. =)

Och kanske, kanske kommer vi hem med en grej till på söndag, dock inte helt säkert men jag hoppas hoppas hoppas!! =)
(Kanske måste tilläggas att det inte är något i djur-eller hästväg, tyvärr, men det duger ganska bra ändå =) )

I vanlig ordning

Nu ska jag se Kyle XY tills jag somnar, dvs kanske (om jag har tur och det är ett mkt intressant avsnitt) ett helt avsnitt! Sen kommer Timmy att väcka mej och släpa mej iväg till sängen när han ska lägga sej.
Som det ska vara!
God natt



Bilden lånad HÄRifrån

Glaschhh

"Nej, det här går inte.." kände jag redan hos första kunden på jobbet idag, så jag åkte hem lagom till lunch, däckade i sängen och sov till jag hämtade lillan strax efter tre. Inte känner jag mej mycket bättre nu heller, mår inte direkt dåligt men känner mej matt, hängig och har huvudvärk. Och... konstig?

Ajja, Timmy har inte slutat än och jag orkade inte sleva ihop någon vettig middag, så det blev tomtegröt (risgryntgröt) till middag idag och glass till efterrått. På en måndag. Ingen pli på oss alls är det =)



Grattis Elmer!

I em har vi varit hos Elmer som just fyllt 2 år, sjukt så fort tiden går! Det bjöd i alla fall på smarrig tårta och goda kakor, som tack fick Elmer presenter valda med enorm omsorg - En saxofon och ett spelande fiskespel.
Det uppskattades väldigt mycket av barnen, fiskespelet, men efter att ha lyssnat på den höga och ihärdiga melodin ett bra tag är jag glad över att få lämna kvar den där och bege mej hemmåt, i tystnad. Haha!



-gäsp- är klockan redan kvart över nio? Inte undra på att jag sitter med ögonen i kors...
Jo just det! Jag känner fortfarande inte av varken blutsaften eller järntabletterna något. Suck.

YES!!!

ÄNTLIGEN har jag hittat en syskonvagn som fallit mej i smaken! Var på Barnens Hus idag och provkörde en Bozz-vagn, hur jäkla smidig som helst var den och hade stora, svängbara hjul fram, sittdelar helt oberoende av varnadra och DESSUTOM kan man ha sittdelarna åt olika håll. Tummen upp för det!

Jag har sökt efter en vagn man kan justera sittdelarna som man vill hur länge som helst känns det som, och antingen har vagnarna haft BARA 3 HJUL (never ever) eller mini-mini hjul fram (också never eeeever). Lillan vill ju absolut defenetivt sitta och titta frammåt, och när liggdelen tas bort så den lill♥ ska sitta vill jag ju ha han/hon emot mej från början, inte frammåt, så en "vanlig" syskonvagn har gått bort =)
Nu ska jag bara berätta den goda nyheten för Timmy. Hoppas han blir lika glad som jag ;)


Hittade en gammal haloweenbild på baby, syns det vem han är? Haha

Så länge vi båda andas

Sådärja, nu kan jag återförenas med Sverige och resten av världen, jag har nämligen varit och sett Breaking down. På bio dessutom!
Jag måste säga att det utan tvekan var den bästa hittils och att den var långt över mina förväntingar! Det ska dock inte förglömmas att mina förväntingar låg på minus 15 då dom andra filmerna verkligen SUGIT BALLE och inte gett mej någon känsla alls (eller något annat) över huvud taget, fast i denna kom det både några skratt och lite tårar (som jag envist blinkade bort) men då måste det tilläggas att jag nog inte var gravid när jag sett dom andra.

Vad som överaskade mej mest var nog att dom fortfarande har kvar alla urdååååliga skådisar, bla Edward som inte är ett dugg snygg och Bella -blubb blubb- fisken med med noll komma noll noll kapacitet att visa några som helst känslor. Att spela uttryckslös och livlös måste ha kommit ganska naturligt för henne..

PLUS I FILMEN:
Sminköserna måste lite cred för sminkningarna på Bella. Hur i hellskotta fick dom henne att se så otroligt tunn och utmärglad ut? Både ansikte och kropp såg helt sjukligt ut! Well done!

MINUS I FILMEN:
Det jag tycker var en väldigt fin och viktig del i boken var bröllopet då dom bytte ut "Tills döden skiljer oss åt" till "Så länge vi båda andas" och den lilla detaljen hade dom inte ens med!!! Whaaat!!? Vad var det om? Nej, dom följde dom orginala bröllops-replikerna till punkt och pricka... kasst.
Konstigt nog så höll jag på att skratta ihjäl mej på den mest "groteska, blodigaste och råaste" scenen i filmen, men det blev bara så fel. Haha! Hoppas jag inte kommer att få mardrömmar =)


Ett ganska så långt inlägg blir ju inte komplett utan lite bilder, så här kommer några.

Magen idag, V.25 =)

Jag, Emil (ta bort dina f*ing händer från mitt huvud!!) och Sandra.
Sittandes i vagnar-Luna och Elis

Iväg mot bion! Tjohoo!

Dom få gånger jag använder smink måste ju domukenteras...


Gnatt!

=)

Haha! När jag sitter och glor på dataskärmen hör jag lillan säga "Gnatt gnatt" gång på gång, och när jag går till hennes rum för att se vad hon riktigt håller på med har hon lagt sej i dock-sängen. Tur att hon inte är så tung då det är en ganska tunn botten på den... =)




När lillan sovit lunch drar vi in till stan för att kika lite på skylt-söndagen med Emil, Sandra och Elis. Och hämta pappa Timmy, förstås.

Baby har förresten inventering på jobbet idag och kommer inte hem förrän imorgon Det är tydligen tradition med fest efteråt som man absolut inte kan missa!
Jag ska nog skriva upp alla festligheter han går på nu när jag inte kan, för vist måste vi se till att det jämnas ut när den lill♥ kommit. Hehe.



Lördag

Imorse vaknade jag av att det sparkades riktigt ordentligt! Inte av bebis i magen dock, utan av lillan som höll på att komma till vakentillstånd. Hon vaknde till vid fem i morse och fick komma över till "storsängen" och där somnade hon om bums! Hon vaknade inte ens av Timmys gräsliga ringklocka när den ringde strax över sex (2 gånger tom) och det vill inte säga lite.

Den lilla trion som spenderade natten här begav sej alldeles nyssens in till stan, och bara lillan vaknar från sin lunch-siesta ska vi pallra oss till Moster Maya och Jonas och baka pepparkakor =) Njum njum, vi provsmakade degen lite igår och den klarade testet galant!

Lillan har förresten övat på hennes stora-syster skills medan Valle varit här. Han var lite skeptisk, men hon var glad!



Härliga Fredag ♥

Åh, så otroligt härligt det är med helg! Det ringde en tant idag från dolt nummer, och jag trodde en sekund att försäkringskassan skulle ringa och bevilja min havandeskapspenning ;) Fast det var det ju såklart inte, så snabba är dom ju inte... usch, vist håller alla tummarna för mej? =)

Ikväll får vi finbesök i form av Jonte, Emma och lille... Valdemar? Voldemort? Hette han så? Jag och namn... ett under att jag kommer ihåg vad jag själv heter. Ja, dom kommer och ska sova över till imorgon iaf, och DESSUTOM ska dom laga middag åt oss ikväll. Nice! (jag måste bara säga att alla som vill komma å hälsa på och som lagar middag inte behöver fråga först)

Mamma och pappa kommer vilken sekund som helst också och nu måste jag hämta trollungen från dagisch.
Hade!

.

Har precis varit och nattat hästarna. Z den stackaren fick bara en kort skrittur idag, men det kan inte hjälpas.. Dom har förresten flyttat till hagarna på framsidan stallet, det underlättar ju vid insläpp och utsläpp man ack så tråkigt för hästarna. Hagarna på framsidan är nämligen bara små leriga 4-kanter om man jämför med dom stora sommarhagarna på baksidan. Nåväl.


För övrigt så har Timmy gått och blivit helt beroende av ett spel till X-boxet. Jag är så insatt att jag inte ens vet vad det heter, men det jag vet alldeles säkert är att han ockuperar TVn hela kvällarna! Inte för att det går något vettigt där i alla fall...

Rubrik

Det blev en konstig middag idag. Min plan var att göra thai-kyckling/curry med ris, fast det var bara den lilla detaljen att vi hade slut ris. Endast en stackars dl var kvar och på det blir inte många magar mätta! Istället blev det makaroner till kycklingen, och fastän det var en lite... hrm... annorlunda blandning så smakade det faktikst gött det med. Lillans favvo, broccoli, var också med på ett hörn. Någon dag ska hon väl lära sej att man kan äta mera än "tussarna" längst upp. Det mörkgröna. Vad heter det? Aja, hon lämnar resten iaf =)


Bild lånad HÄRifrån

Slänga in handduken

Jag kämpar mot mina tunga ögonlock, just nu ligger jag under med typ 89-0... kan inte dom där järntabletterna börja göra lite nytta snart? Tyckte hon sa att jag skulle känna skillnad bara efter några dagar... NOT! Kanske har jag gått och blivit immun? Ska jag kanske prova den där fördömda (och vidriga!!!) blutsaften också? Hua, jag får knotterhud bara jag tänker på det...

Jag får sova på saken. God natt!

Check!

Nu är två av jag-vet-inte-riktigt-hur-många julklappar inhandlande och jag känner att jag är ute i god tid i år! Det är ju flera veckor kvar till jul, minst. Kanske kommer klokhet med ålder trots allt? Hoppas det.
Klapparna ska i alla fall få se nå papper omkring se innan jag hämtar lilltrollet från dagisch. Hon vinkade och sa "Hej då, mamma" imorse när jag for. Huhu... det är ju verkligen jätte bra och jätteskönt i mammahjärtat att det går så himla bra och att hon tycker det är så roligt där,  men när blev hon så stor? Hon som ska bli STORAsyster och allt... =)


Lill♥n i magen. Bästa bilden va har på dej än så länge.


På tal om den lilla i magen så är Timmybabe helt 100 på att det är en liten tjej. Han kan inte få killar, säger han. Själv avvaktar jag nog lite till innan jag gissar... har inte fått någon könkänsla ännu.
Jag kommer förresten att hålla en liten "Gissa kön, längd, vikt och datum" tävling lite närmare ankomsten, och ett MYCKET fint pris utlovas till den som kan gissa rätt =)
Nej, paket var det..

Stormöte

Har just kommit från "Stormötet" på dagis, om inte det är vuxenpoäng så vet då inte jag! Några vettiga saker blev i alla fall sagda, dock inte av mej, och det mesta blev lite mera klarsynt. Det är ju bra. Tycker det känns lite svårt att veta vad som förväntas av mej som förälder på ett föräldrakooperativ...
Nog om det.

Jag har kikat runt lite bland mina gamla inlägg om förra graviditeten och hittade en bild på Luna inuti magen när det var 3 veckor kvar till beräknad partus. Jag minns hur enorm jag kände mej, och ja, det är typ storleken på magen jag har idag. Nästan i alla fall. Detta bådar inte gott =)



Ingen som vet...
("strecket" på 2:a bilden är från strumpbyxorna. Att dom ska varas å tajta =))
Sexiga trosor hade jag i alla fall på båda korten. Vilken tur!


Men vad i satan!

Jag städade hos en väldigt snäll tant nu på eftermiddagen och hon bjöd på goa kola. Hårda kola, såna mamma säger att man ska tugga försiktigt på så att inte tänderna går sönder. Jag skulle ha lyssnat på min mamma... nu sitter jag här med en stor bit av min kindtand borta, den ligger förmodligen i magen och skäver i denna stund. Inte nog med det! När jag upptäckte att det sakandes en bit av tanden och skulle känna med fingret så SKAR jag mej! Nu har jag ett mega super-stort sår på fingret, nästan 4 mm når det. Blöder gör det också. Huhu.

Tattoooo!

Jag är såååååå sugen på att göra en till tatuering!!! Jag vet precis vars också, det är bara motivet som saknas.. måste knåpa vidare på det ett tag till, har dock några ideér som lyckats nagla sej fast i huvudet på mej men än behövs några till om det ska täcka låret på mej ;)

V 23+1 (v.24)

Uff! Det börjar bli lite tungt att dra på sej sockarna, tjockismagen tar liksom emot när jag böjer mej frammåt. Men vem behöver sockar? Egentligen?
Den lill♥ protesterar i alla fall lite grann när jag gör det trångt (tex böjer mej frammåt) genom att göra magen stenhård och liksom 4-kantig, hur nu det går till? =) Kantig blir den i alla fall, och jag måste slita upp tröjan och titta varje gång det händer, hehe, det ser så roligt ut.

När vi ändå är inne på magen så har det varit fullt ös där inne idag. Sparkar, sparkar hela dagen lång och jag förundras lite över att man blir lika glad över varje liten kick. Spelar ingen roll om det är mitt på dagen eller om man vaknar av det mitt i natten. Helt otroligt (och lite sjukt) att det faktikst är en liten bebis där inne ♥

Nej, nu har vi dykt nog djupt för denna gång och jag hör att ett litet troll ropar på mej innifrån duschen. Hon och hennes lilla pappa duschar och hon tycker nog att hon är i renaste laget nu.


Liten Luna då det inte var lika roligt att bli blöt =)



Nu är det jul här i vårt hus!

Ja, nästan i alla fall. Jag får inte fra fram mera ikväll då Timmy envisas med att vi ska kolla på nya avsnittet av Walking Dead, kan jag väll.
Nåja, lite julstämning blev det i alla fall, men än är det mysche mera som skall fram. Den lilla snön som kom försvann lika fort men man kan väl försöka få lite julstäming i alla fulla fall?

Lillan tyckte det var riktigt roligt att klä hennes lilla gran, nästan lika roligt som hon tyckte det var att klä av den igen =)




Altså whaat? var fick hon saxen ifrån? ↑











jag ser det snöar!

Äntligen kommer snön, hoppas den ligger kvar denna gången!!! Här ska julpyntas!

Brrr!

När pappa Timmy åkte iväg till jobbet klädde vi på oss och gick ut till lekparken med Jennifer, Kevin och Kata. Vi hade lite problem med påklädningen idag, lillan kunde inte bestämma sej för vilken mössa hon ville ha och pekade hela tiden på den mössa hon inte hade på sej. Haha. Och hon skulle absolut defenetivt INTE ha på sej hennes nya vinterskor, utan bara stövlarna. Tjocksockar gick hon med på efter ett tag.

Det var riktigt lönnkallt ute idag, det stog nollgradigt på termometern men jag var då tvungen att kuta (läs: vagga) in och hämta vantarna efter bara några minuter. Brr! Att klä sej varmt är obligatoriskt för små Lunor, men inte för mammor. Konstigt.

Lillan ligger iaf och sussar nu och när hon vaknar drar vi in till Holmsund och badar med moster Maya och respektive. Kul kul! Jag är även dupersugen på att dra fram lite JULprylar också. Få se hur tiden räcker till... Nej, nu knorras det i magen!



Här var det inte många som viste om den lill♥

Moa

Hon är helt sjukt duktig den där Idol-Moa! Jag skulle mer än gärna prata om mej själv, men tyvärr besinner jag ingen vidare sångröst. Snarare skrälar jag alldeles förskräckligt...  Idol-Moa däremot, hon skrälar inte(!!!!) och om jag haft lite extra hormoner i kroppen (som att vara gravid eller likn) hade jag fällt en tår nu när hon sjöng "Fields of gold". Men bara då!


BIlden lånad HÄRifrån


Fredag

Nu har svärmora och Ramona åkt hemmåt efter en ganska så lång vistelse (sedan i tisdags) och här känns nu väldigt tomt. Och rent.
Jag tror bestämt att lillan legat på latsidan i veckan då det verkar som att hennes farmor både har hunnit med att  dammsugat och städat lite här och där. Dom där köksluckorna har blivit sådär konstigt vita som dom var då vi flyttade in.

Fredag idag, altså. Vars flyger dagarna? Varje måndag känns det som en evighet innan det är helg igen, men så hux flux är man där igen -Fredag. Härliga fredag! Timmy jobbar imorgon men jag tror att jag och lillan drar och badar på eftermiddagen i alla fall, får se om vi får med oss moster Maya också =) Kan vara bra med lite bärhjälp i trapporna upp till rutschkanorna.





Mera veckoinfo tillkommer laterrrr...


Mätt och belåten

Den var en middag värdig kungahuset som det bjöds på hos Emil, Sandra och Elis, fetaostpaj med oliver och soltorkade tomater NAM! Jag tog en rejäl bit och fick på nytt erfara att magen inte riktigt rymmer lika mycket som det ser ut, haha. Men man är ju för snål för att lämna... =) Gott var det iaf!

Lilla Elis verkar ha tvärvuxit, han nästan springer runt med gåvagnen och kryper gör han fort som sjuttsingen! Lillan kör stenhårt på hennes vanliga regel "Allt ditt är mitt, och allt mitt är MITT" och vill ha alla saker jämt. Speciellt dom Elis håller i eller är på väg till.













♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Tjingeling

Nu har lillan och Timmy vaknat så nu sticker vi till Emil, Sandra och lille Elis. Har hört att dom gör god mat där!
Tjing!


Väldigt smickrande bilder enligt mej själv. Jag ser mera valrossig ut i verkligheten.


Hästlukt och lite hästbajs

Idag har hela trion varit i stallet där lillan både fått rida, borsta och pussa på hästarna lite. Det var meningen att hennes kompis Åke också skulle följa med, men han har åkt på stört-förkylning så han stannade hemma.

Docka (hästen) sktöte sej i alla fall utmärkt (för det mesta) och verkade riktigt glad åt att få komma ut och röra på sej lite. Lillan tyckte det var lite läskigt i början och ville gärna titta från håll istället för att sitta på och komma alltför nära, men det löste sej det med och efter ett tag red hon som värsta proffset och borstade dessutom av henne inne i stallet =)






Hon hade en hjälm från början, men den åkte bara ned över ögonen och hon blev Mycket Irriterad! Fick bli utan denna gång...










Här bytte vi till en lite större häst =) Danika visade hur en RIKTIG häst ska se ut ;)


Klapp klapp



Jag och Danika i somnras.

Litet missförstånd bara

Lillan springer runt nakenfis i lägenheten, och nu är det andra gången hon ställer sej och kissar på golvet, säger "Kiiisch", och rusar sedan till pottan på toan. Efter hon redan kissat, altså.
Tror att hon missförstått det där lite...

Morgonstund

Lillan sitter i sin fotölj och tittar på Bolibompa och jag sitter här. Vi har just läst "Små barnens bok" för typ tusonde gången och jag skulle nog kunna läsa den utantill om jag försökte, såsom "Petter och hans fyra getter" och "Babysmurfen". Mycket bra böcker det där.

Vad skulle man ha hittat på idag då? Imorgon ska vi i alla fall en tur till stallet så lillan får brosta och rida lite på lilla Docka. Henne har hon ju inte träffat sedan förra vintern då vi tog julkorten. Skandal är vad det är!



Jag har förresten börjar fundera lite på hur vårat julkort ska se ut detta år... jag har inte kommit så långt, men det skulle vara roligt att fortsätta i samma tema -hästar!
Vist är lillan duktig som sitter så stilla på henne fastän hon stegrar, höhö.

Idag, idag är det min tur!

Tänk vilken underbar känsla det skulle vara att köpa den där trisslotten och vinna dom där 100.000 kronor i månaden i typ 25 år! Vad skulle man göra? Att kunna spara och köpa ett hus utan avbetalning vore ju inte fy skam... inte heller en utlandssemseter eller varför inte en pålle-häst eller ny bil? Ja, om man faktikst KÖPER lotter ökar ju chanserna något...
Inatt drömde jag att jag vann massor, massor av pengar, och jag har inte riktigt kunnat slå den tanken ut huvudet idag. Hela kroppen har liksom sagt "Kom igen, köp en lott!. Du kommer att vinna!" hela dagen, (är det det som kallas magkänsla) och tillslut kunde jag bara inte stå emot längre!!!

Vann jag något? Näe, inte ens ynka 25 kronor. Men om jag skulle vunnit något skulle det ha blivit vinster gånger 10. Jag vann altså sammalagt 0 kronor gången 10. Så typiskt!

Bilden lånad HÄRifrån




Lunch är underskattat

Förut (dvs utan min tjockis-mage) så var det inte helt ovanligt att jag gick en hel dag utan att äta någonting. Det gick liksom av bara farten och det var inte förrän jag kom hem på eftermiddan som jag insåg att jag nog borde stoppa nånting i magen.
Nu har lunch, 2 mellanmål, middag, kvällsfika och morgonfika blivit något jag helt enkelt inte kan vara utan om jag inte vill riskrera att förvandlas till ett elakt moster med blodsockerfall. Idag skulle det bli ett elakt monster med blodsockerfall som är i behov av en dusch.

Dagens stackars lunchminuter spenderas just nu i Emil och Sandras lägenhet och jag har just tryckt två Gorbys (njum) och två glas vatten. Emil och Sandra är inte hemma och vars jag än vänder huvudet känns det som att jag snokar och spionerar =) "Det finns frukt i vardagsrummet", var det sista dom sa innan dom stängde dörren efter sej, och jag håller just nu på att äta upp min andra clementin innan jag ska bege mej igen.
Jag är gravid, jag behöver mina vitaminer !


Här är Emil. Han är lite mer normal är han ser ut.

Hepp hepp

Då är havandeskapspapperet skrivet. Ja, i alla fall den där delen "Beskriv din arbetsdag", så nu är det bara lite finjusteringar kvar där och såklart det där "Eventuella särskilda besvär" papperet som ska skrivas också...  och själva ansökan ska ju ockå fyllas i.. gaaah! Är det konstigt att det känns som alldeles för tjock gröt i huvudet? Antingen känns huvudet alldeles för fullt eller alldeles för tomt, varken eller så gör det inte skrivningen lättare... just nu är det nog alldeles för tomt, för jag glömde just bort vad jag skulle skriva...?

Lillan har börjat med en ny sömnmetod alldeles själv! Förut så satt hon i knäet och åt kvällsvälling, sedan la man bara ner henne och gick ut så somnade hon efter ett tag, men nu blir hon skogstokig (ja, nästan) om man försöker lämna rummet om hon är vaken. Nej, man ska sitta på sängen och stryka henne lite på ryggen tills hon somnar =) (Hon sover ju i spjälis men vi har den brevid våran säng)
Timmy nämnde något om någon 5-minuters metod men den tanken ersatte jag fort med denna istället, så nu är det altså rygg-trykning som gäller om kvällarna. Ganska mysigt faktikst, och hon somnar normalt inom 10 minuter.



♥Lillan endast 5 månader♥
whaaaataaaaap?





och nu♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Uäääääk!

Usch, jag hade nästan förträngt helt hur jobbiga dom där havandeskaps-papprerna var att fylla i... efter nästan två timmars ordknåpande känner jag mej inte ett dugg klokare. Det är alltbra nog tur att jag får lite hjälp med fanskapet, så nu ska jag skicka iväg det jag skrivit hittils och förhoppningsvis få tips, råd och tillägg tillbaka.
Snälla du där uppe, låt det gå igenom!

Måndagar är bra dagar, då hinner jag rida innan jag hämtar lillan på dagis och det är ju alltid trevligt med lite ljus. Kusen ser inte lika många spöken i dagsljus heller =) Bara plus.

På tal om julen så har jag inte köpt en enda julklapp än. Känns förjävla bra, bara jag inte tänker på att det snart bara är en månad kvar... jag ska i alla fall planera in en tripp till IKEA snart, förmodligen 1:a helgen i dec, för att köpa bla ett litet kök åt lillan. Med diverse prylar såklart. Timmy är nöjd så länge han slipper följa med, vad är det egentligen med killar och IKEA?



Choklad-mask

Jag stinker av choklad och rensar porer samtidigt... nice!

Herregud

Jag och lillan sitter och tittar på hästhoppning då hästen Hicksteads bara föll omkull och dog mitt på banan!




Häst dog under världscuptävling

Publicerad 6 november 2011 - 15:37
Uppdaterad 6 november 2011 - 17:02

Världsettan Eric Lamazes OS-guldhäst Hickstead föll ihop och dog under sin omgång i Veronas VC-hoppning.

Lamaze hade just ridit i mål under sin första runda med en rivning och skulle inte gå vidare till omhoppning. Då föll hästen plötsligt ihop under honom.

 

Hästen skakade i sin dödskamp och stämningen på läktarna var upprörd.
En chockad Lamaze fördes bort från arenan.

 

-Nu dör den, utbrast SVT:s expert Lotta Björe i direktsändningen i SVT Play.

 

"Som en familjemedlem"
När en knäckt Lamaze fördes bort från arenan fick han stående ovationer av publiken, dår många av dem grät.

 

Efter en tyst minut kom beslutet att avbryta tävlingarna. En obduktion kommer att visa Hicksteads dödsorsak men redan nu spekuleras det i att hästen drabbats av hjärtfel.

 

-Det här är det värsta som kan hända en ryttare, hästen blir som en familjemedlem, sa Lotta Björe.

 

Hickstead tog guld i Peking-OS 2008.

 

Texten hämtad och lånad från svts hemsida.

 

Så otroligt tragiskt.


Gääääsp

Dom av min förvåning när jag tittade på klockan i morse då lillan stod i sin säng och gapade och den visade 07.30!! WHAAT? Vist, vi bad snällt om en sovmrogon innan hon somnade igår, men inte trodde jag att hon skulle vara så generös. Men vi tackar och bockar, speciellt Timmy som vi väckte alldeles nyssens.

Audin går fortfarande inte. Timmy vet kanske, kanske vad felet är, men jag som vet lika mycket om bilar som om typ motorcyklar glömmer jämt bort vad han säger. Det går liksom bara rakt igenom =) Men nåntingär det som ska bytas ut iaf. (varför inte hela bilen?)

Jag har tänkt ta med lillan på promenad med vagnen lagom till hennes tupplur vid lunch och efter det bär det av på Noels 1års kalas! Kameran och filmkameran ska ve, för här ska filmas! Jag tror nämligen att lillan kan bli aningens avundsjuk på alla Noels paket, (men för säkerhetsskull har vi köpt en liten sak åt henne med) och sånt kan alltid vara kul att ha med på film, höhöö. Vilken ond mamma jag är ibland.


Lillan har förresten börjat gå på tå,
men bara med höger foten? Hon började i torsdags på dagis, och både fröknarna och vi har klämmt, känns och vickat på foten för att se om hon kan ha ont någonstans, men icket! Hon reagerat inte för nånting, förutom när man råkar kickla (kittla??) henne för då asgarvar hon, haha. Var för säkerhetsskull hos farbror Doktorn igår och han hittade ingenting men sa att vi skulle ringa honom på Måndag om det inte blivit någon "förbättring".

En bild på mej och Danika i brist på annat. Fina häst ♥

Grattis Noel!

Idag fyller en av lillans kusin ett helt år! Tänk så fort tiden rusar... snart är lillan 2 år, men innan det ska hon allt bli storasyster först=)

Lilla Noel, det var inte länge sedan dina ynka 2890 gram och 47 cm såg så litet ut brevid stor-kusinen Luna. Nu är det nästan tvärtom... höhö.

Nästan nykläckt liten Noel

Lillan och Noel

Jag och Timmy övar oss att bli 2-barns-föräldrar

1 år, tummen upp för det!

Stoooort grattis och många grattispussar o kramar från oss ♥ Presenten får du på ditt kalas =)

BILDJÄVUL!!

Fan också, bilar är enbart till för att djävlas! Åååådin står just nu i stan, och där har den stått sedan klockan halv fyra idag. Den bara dog! Timmy är på väg att bogsera hem bilskrället i denna stund...

Det är inte soppatorsk, jag tankade halvtank i morse. (och jag tankade INTE fel... det kan ju tydligen hända den bästa)
Det är inte lite olja, mellan streckan var det.
Det är inte slut bromsvätska, också över strecket
Och det är inte slut ström.
Helt ärligt har jag absolut ingen som helst aning om vad det kan vara... Timmy tror att det kan vara någon säkring eller att bränslepumpen gått sönder, och det skulle verkligen suga. Jag håller tummarna för att det bara är en säkring som gått. Bilar är bra så länge dom inte krånglar.

Tacka vet jag en bra cykel. En elcykel! Det önskar jag mej i julklapp. Eller en bil som ALLTID går. Helst på vatten.

RSS 2.0