Tävling i Piteå

I helgen har jag och järngänget varit och tävlat i Piteå, och vilken helg vi haft! På vägen hem i söndags hade vi två uppflyttningar till Mästarklass och en till Fortsättningsklass med oss i bilen =)

 
<br />/>Altså wow, vilka stjärnor vi har!

Eftersom vi klassade upp på lördagen bestämde jag mej där och då för att debutera Mästarklass på söndagen, enbart i träningssyfte då eftersom vi inte har alla momenten. Flip var helt fantastiskt duktig och domaren kommentarade efteråt att hon tyckte att han var oerhört duktig ♥ och det är han ju.

Eftersom Ann var tvungen att jobba på söndagen så stannade Fenix hos oss över natten och jag tävlade även honom på söndagen. Det gick förvånansvärt bra att ha fyra hundar i ett litet rum med två sängar måste jag säga =) Dom fungerar helt suveränt ihop.
Jag och Fenix vann klassen med 98 poäng och dom fick diplom och uppflytt till fortsättningsklass =) Duktig vovve!

 

Nu ska jag fortsätta att kurera mej.... har åkt på världens förkylning och är minst sagt hängig. Så himla jobbigt. Det är tur att nästan alla förkylningar blir bättre med glass. För så är det väl? Har hört att Snickersglass fungerar bäst ;)
Rallylydnad

Ikväll har jag tränar Rallylydnad med Malin och Ann. Provade också på att köra Fenix lite också för andra gången, tänkte att det ju kunde bara bra eftersom jag ska tävla honom på söndag, heeeh. Flippelifloppen skötte sej bra och jag hade en bra känska fastän det blev lite slarvmissar, men överlag gick det bra!

Min lilla korkskalle ♥
 
 

Söndagen också

Svensk som jag måste jag bara kommenterna vändret idag. Vilket väder! 16 grader har vi i Umeå, och om det inte vore för att man riskerar att blåsa bort ute hade man nästan kunnat gå ut i kortbyxor =) (hihi känner mej gammal när jag säger "kortbyxor")

På förmiddagen så har jag kollat på ännu en kurs för Åsa, och efter lunch drog vi på Leos och sedan till Mariehem och matade fåglarna. Dom är som helgalna dom där fågla!

 
WAAAZUUUUUUUP

Goddagens folket.

Fastän klocklan inte ens är 21.00 i skrivande stund så funderar jag starkt på att lägga mej och sova, alternativt somna på soffan framför en dålig film. MIna ögon känns helt trötta efter allt stirrande på alla duktiga ekipage från dagens Agilitykurs för inte mindre än Åsa Emanuelsson! Oh my, någon gång ska jag också kursa för henne, viken EN! Känns som att jag lärde mej hur mycket som helst bara av att se (tokstirra) och lyssna =)


Imorgon ska jag och Flip köra agility för första gången "på riktigt" sedan klo-skadan. SOM jag längtar, och jag kan lova att lilla draken gör desamma!
 

Vi slog på stort med middagen idag och åkte iväg till McDonalds, och efteråt letade vi igen den nya äventyrslekparken på ersboda. Vi hade ju hört att den var hög, men vi förstog inte att den var sååååå hög... -gulp-

 
 

Voj voj

Oh my goood, jag har den sjukaste träningsvärken idag. I princip allting på både CXWORX (core) och Bodybalansen var nästan smärtsamt, haha!
I måndags körde jag gruppass, 30 minuter CXWORX följt av 50 minuter Bodybalance, igår var det poledance och ikväll var det CXWORX och Bodybalance igen. Min stackars arma kropp känns minst sagt mör =) Men roligt är det!

Flips klo har läkt så himla himla BRA, så nu springer han helt obekymrat utan sko och nya klon täcker nästan hela pulpan nu, så jag tänker att vi börjar träna agility igen i helgen. Kul! Nästa helg åker vi till Piteå och tävlar Rallylydnad, och förhoppningsvis kommer vi hem med ett Avancerad-klass-diplom så vi får komma upp i Mästarklass och börja håva in SM-poäng, heehe. Jag ska även tävla Anns Fenix på söndagen också då hon måste jobba, så vi håller tummarna att vi lyckas få kvalificerat resultat så hon får gå upp till fortsättningsklassen =)Näe, jag går fan och lägger mej nu

Men Glad Påsk

 
 
 
Herremingee, vilken förträffligt bra påsk vi haft det. Den hade varit helt utomordentlig om det inte vore så att Timmy jobbade helg och var tvungen att vinka av oss istället för att följa med. Där gav Vuxenlivet  honom en redig bitchslap i ansiktet.

Nåja, han fick istället en helg för sej själv (ja, förutom dom där 4 jobbtimmarna dåra..) och vi fick komma hem till en välstädad lägenhet ♥ Han lärde sej nog något sist han var hemma själv och vi INTE kom hem till en städad lägenhet, mjehehheheee ;)

Annars då? Flips klo läker som den ska och vi är förhoppningsvis på banorna igen om ett par veckor... Jag och min Overlock-maskin kommer oväntat bra ihop, och jag skulle SÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR gärna vilja kompletterna med en ordentlig "vanlig" maskin så jag kan visa upp riktigt ordentliga slutresultat.
Vist det blir helt OK nu, men det ser inte proffsigt ut om man kikar noga, och jag tycker att det skulle vara superkul att kunna ta emot lite beställningar i framtiden =) 

Önskelista:

(sax-slip↓)Näe, jag får nog fortsätta att köpa trisslotter antar jag...
 
 
 RSS 2.0