Sambon kan hjälpa till =)

 
 
 
 
 
 
 

Borta, syns int nå mer

I helgen släcktes den sista julstjärnan här på Flurkmarksgården och hejudamej vad skönt det kändes! Det är jättemysigt med jul och allt som hör till, men som på given signal vill jag bara kasta ut allt vad tomtar heter efter nyår. Då får det vara NOG! Förutom året-runt-tomten jag fått av svärmor, den är fin nog att vara framme året runt =)


Det är konstigt det här, men det verkar som att ju längre det tar mellan blogginläggen, desto svårare blir det att skriva... ska försöka bli bättre på det. 

I lördags var vi tvugna att åka in med Grim med ambulans till akuten, och väl där blev vi inlagda på Barn2-avdelningen till söndag dag. Han vaknade vid 20 lördagkvällen och verkligen kippade efter andan! Vist att vi har måstat åka in med honom förut, men den här gången blev jag verkligen orolig. Det är så sjukt att det verkligen kan gå från 0-100 bara sådär... i alla fall så fick han inhalera det vi har hemma (kommer aldrig ihåg vad det heter??!) men vi märkte ganska fort att det inte skulle göra någon skillnad så Timmy ringde efter ambulans som kom efter vääääldigt långa 20 minuter drygt. På akuten fick han inhalera adrenalin och kortison men det tog ytterligare en timma innan han andades någorlunda normalt så dom tyckte vi skulle stanna över natten, vilket jag tyckte var en utmärkt idé. 

Trött liten kille sover mellan läkarbesöken


Nattutstyrsel på! Mamman fick låna en precis likadan så vi matchade
 
Vi håller alla tummar och tår att vi INTE behöver vara med om detta igen ♥ Älskade Du


Senare på söndagen hade jag träning med Flip för Ewa igen och vi fick apport, linförighet och inkallning till läxa till nästa gång. Passar ypperligt bra när jag inte kan komma på var min apport är... frustrerande!

Måndag: Polekursen igen. Joooobigt men så himla kul!
Tisdag: Tränade Flip
Onsdag: Tränade Flip med Zorro störning
Torsdag: Pole Fri träning med kurs-kompisar
Fredag: 
Lördag: Hundträning med Hanne
Söndag: Ewa träning

Så, det är väl typ vad som står och har stått på agendan för i veckan. Jag fick förresten en mycket vacker bild skickad till mej nyss från Fri-träningen idag: 

 
Jag har även tagit några "FÖRE" bilder på mej när jag stretchar (ovig.nu) så det ska bli kul å se om någon månad om det syns någon skillnad. Man måste tydligen stretcha ofta, tydligen fanns det inget piller för att bli vig. Det var ju otur....Dygnet har för få timmar

Altså vilken tur att Ewa ringde och ändrade dag från imorgon till på onsdag, jag har inte alls hunnit träna så mycket som jag velat med Flip senaste veckan... nåja, vi får ta igen det den här veckan istället. Faktikst så ska vi ut och kvällsträna lite nu. Inkallning, läggande och ställande tror jag bestämt att det blir. Möjligen lite apport också om jag kan komma på var jag lagt undan apporten... alldeles säkert på något bra ställe. Annars får jag helt enkelt ta metallen. 


Idag var det andra kurstillfället med polen, och hejudamej vad jobbigt det var stundvis. Och svårt. Och jättekul =) Jag kommer alldeles säkert att ha blåmärken imorgon, och om jag har riktigt tur (eller otur?) tar jag mej upp ur sängen också. Vi få la se.
I alla fall så håller jag på att övertala Timmy om hur mycket pengar vi skulle spara om vi helt enkelt köpte hem en stång så jag kan träna hemma mellan gångerna istället för att åka in till stan någon extra gång i veckan. Jag menar, dom har ju vissa "kriterier" för att komma upp i nivåerna och det skulle ju vara både dyrt och drygt att måsta stanna kvar på typ Nivå 2 hur många gånger som helst för att man inte kunnat träna tillräckligt. En kurs är ju faktikst bara 8 gånger... dessutom kommer det att passa som handen i handsken i vårat vardagsrum. Japp japp. 

Nej, nu måste Flip ut. Later
 

Oj oj....

Det är nästan så att jag är lite nervös nu... klockan 19 ikväll ska jag och Flip träffa Ewa för första gången för några privarlektioner i tävlingslydnad. Om allt går enligt planerna är tanken att hon ska hjälpa oss ut på tävlingsplanen i vår. Hon är ganska dyr, men tydligen jätte duktig. Och stenhård. Men det är bra, det är resultat jag är ute efter och inte några klappar på axeln ;) 
Jag återkommer senare med resultat från kvällens träning. Om jag överlever...


Igår fick Flip prova gå på löpbandet en stund för första gången. Tanken där är att han framöver ska få gå typ en kvart-20 minuter/dag med lite vikter och så. Nu i "vinter" då vi typ har en skridskobana på vägarna här ute så blir det perfekt!


Men lilla Grim då...

Haha åhhhh, ibland vill jag bara pussa sönder honom... Ikväll när jag kom från träningen och just skulle gå och duscha hör jag Timmy(han hade just gått upp för att hämta någonting) viska från övervåningen att jag ska komma upp. Detta var orsaken:


Jahapp, där låg han och sov, ja. Enligt Timmy så somnade han i alla fall i sin säng, resten är histora ♥


Ja, men angående träningen då! Första passet på poledancingen Nivå 1 (nähä!) var ikväll, och som det lovades kände jag mej ungefär som en flodhäst och smidig som ett kylskåp, haha. Jag kan nästan sätta pengar på att mina stackars ben kommer att ha blåmärken i morgon också...huhu...  men det är de la värt, för fy sjutton vad det är kul! Och svårt, riktigt svårt. Tydligen ska det "släppa" lite efter ett par tre gånger och dit längtar jag verkligen ;) 

Andra dagen på året

Idag har jag och lillan gjort smörgåstårta då mannen i hushållet fyller år i morgon. Två smörgåstårtor blev det, och den lilla har Luna gjort alldeles, alldeles själv förutom att jag gjorde blandningarna, skar, och rullade skinka/ost. Hon bara tittade på vad jag gjorde och gjorde likadant ♥

Dom här tårtorna består av 5 smaskiga lager och blir bara godare ju längre den får stå i kylen (ja, inte föööör länge då) så det är nog bra att Timmy inte kommer hem förrän imorgon. Annars skulle han ju bara käka upp den såhär, normalgod ;)

 


 
 
 

RSS 2.0