trött och hungrig

Gårdagen var hur lyckad som helst!

Vi var hos Johnny ungefär vid fem, (för Moa är en liten tids-optemist och kan aldrig hålla tiderna) då satte vi igång och spelade lite Guitar-hero world tour (heter det så?), iaf det där med trummor, gitarr och mic. det var första gången jag spelade det och det är inte den sista, kan jag lova! Så jävla kul! Jag hade dock lite svårt med kordinationen med trumm-pinnarna, men ack så roligt!
Sen gick vi ner till bastun och spelade lite pingis tills bastun skulle vara redo, och jag måste tillägga att systrarna Bergström ägde! Sen råkade Timmy stänga dörren in till bastu-rummet så det gick i lås, och vi hade nycklarna där inne(!) så det var bara för Johnny att tralla in till hyresvärden och be om extranyckeln=) Det hade jun varit lite onödigt om vi skulle råka bränna ner huset.

Johnny hade satt bastun på alldeles för varmt, och det tog väldigt lång tid och mycket svett innan någon fick ur sej att "det är lite väl varmt, eller?" haha,
Jag, Ida och Maya bastade inte allt för länge för jag är verkligen ingen bastu-människa. Ida och Maya gick upp och började göra iordning maten (tacos) medans Emil och Timmy gick och köpte citron (tequila) och coca-cola.
resten av kvällen tok-spelade vi guitarr-hero och sjöng singstar för att sedan ta taxi in till stan.
Jag, Timmy och Emil fick världens roligaste shafför, vi satt princip och asgarvade hela vägen till stan. Så sjukt  rolig! Och det fula var att det var han som började. Han frågade vars vi skulle, Emil sa Rex och frågade om han hade varit där någon gång, då sa han att han var alldeles för gammal (han va typ 35) och om vi kollade bak så skulle vi finna hans rullator i skuffen=) Hahaa, det låter inge kul nu.
Vi for iaf på Rex, och Maya, Ida, Jonas och Johnny för på Olles. Very nice!

Nu vill Timmy ha hjälp med maten, så jag måste väl hjälpa han da =)


Kommentarer
Postat av: Adde

Han var ju på peace and love i somras... missade tyvärr det. men jag skulle också döda för att se honom live. han brukar ju vara återkommande på roskilde, så hoppas på det i sommar. du livet går ganska bra. är ju som rotad här i varberg numera, och ska upp över jul och nyår. kommer förresten till umeå den 21 och är där tom den 23, skulle vara kul om vi kunde ses då?

2008-12-14 @ 14:40:14
URL: http://whiskyfantast.blogg.se/
Postat av: BJERNHAGEN

Kul att höra :) tusan, nu blev jag glad!

ha en skitbra söndag nu

2008-12-14 @ 16:00:29
URL: http://lisabjernhagen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0