Håhåjajaa..


USCH
! vilken dryg och jobbig dag idag har varit!
dom som egentligen ska ha städ, ska inte ha det för dom "sa till två veckor i förväg" och dom som inte ska ha det, ska plötsligt ha det... *morr* vad krångligt det har varit idag.
det känns riktigt skönt att dagen är över så jag kan ägna mej åt mina viktigare "slut-för-dagen"-sysslor istället. såsom titta på tv, ta en siesta (tupplur är för småbarn) och mysa med min katter,  men snart ska jag faktist gå till stan och lämna singstar till min kära syster. jag hade tänkt ta med det hem till Malå i helgen men hon har paxat det i helgen. (joo, det får man tydligen göra=))

google-bild


det skulle ha varit kul att stanna i helgen å fara till Ida och Johnnys Haloween-Party, men nu har jag dyrt och heligt lovat mama att jag ska komma hem...  fyra helger i rad har jag faktiskt sagt det, så det är nog för mitt eget bästa att jag gör som det är sagt nu. Dessutom vill nog farmor och farfar få sej en omgång med saxen.
Farfar är väldans duktig på att ringa å klaga på att jag aldrig ringer, men när njag väl ringer är det ingen som svarar.
Vad är det om?


BTW dressyrtävlingen  i helgen gick väldans bra. Ture skötte sej exemplariskt! *stolt*
Förutom ett litet missöde på den förvända galoppen. "Rätt ska vara rätt" tyckte han och bytte till rätt galopp, det är inte lätt att vara liten och träna båda hoppning (där han ska byta till rätt galopp)  och dressyr där han ska galoppa bakvänt =) Meen för att vara hans debut i L:A, och komma på 5:e plats (just utanför placering) gjorde han bra ifrån sej, tycker jag.

(Jag och Ture-tur -07)

Första julklappen för året inköpt och ett namn jag kan stryka på min lista *yeeey*
Jag ska lägga in en bild på paketet senare, för den borde även bli vald som "Årets snyggaste paket-2008"
Så sant som det är sagt!

Later/Moi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0