va handla de om?

Igår gick ja å Timmy på Origo, typ en sån där studentbar. Eller nå?
Först å främst gatt vi stå i i hundra år,(ja hata å stå i kö) dom körde den där smarta grejen -En ut, en in- och det tog tid, kan ja lova. Usch så drygt.
Tur de finns massa kul folk man kan prata me, bla en kille som fick för sej att låna mitt färgade läppglans, som han fint smetade runt munnen, så han såg ut som jokern i "Bartman", vist het han så, Timmy?=)
Haha de va kul, han märkte innget, förns de va nån som sa de åt han. Men de roliga slutade inte där, neej, för mitt läppglans visade sej vara vattenfast -skratt- så han fick glatt gå så resten av kvällen. hoho-skadeglädje!

I baren hade världens segaste bartendrar, som verkade tro att alla sto i någon slags "kö" eller nåt, för dom tog bara beställning från ett och samma ställe hela tiden *morr* mera Väntning. Int så fränt.
Efter alla om och men fick vi ju i alla fall precis det som vi beställt.Grattis!  6:a Tequila Mums!
Det var då på tiden

Men på det stora hela var kvällen inte alls så kul.  "Det blir så kul som man gör det till"-Regeln funkade inte alls igår.

När vi kom hem igen med våra max-påsar (Max var en självklarhet) så kom inte Eiya springande som hon brukar, nej hon kommer sakta haltande fram! Stackars lilla Eiya måste ha stukat sej i foten =(
Hoppas de gå över, om de inte ha blive bättre innan Månda ska ja ringa vet.



Idag däremot vaknade jag av en härlig känsla-Inte ett dugg bakis!
Härligt

Jag och Timmy har gått en sväng på stan, ja (okej Timmy) hittade en kul inflyttningspresent till Jon. Sen strosade vi som bara runt ett tag. Köpte kisse-valp mat åt Eiiya å grejs.







Du Johanna! När ska vi dra till "MAHATT`N"? =)



//Moa

Kommentarer
Postat av: Johanna

Men jag måste jhu bli miljonär först jhu!!! Tss!!! Hahahaaaa har förtfarande inte slutat att skratta åt bilden!!! Hahahahahaaa!!!=0P Men jag håller drömmen å hoppet att snart bli mång miljonär, eller mång miljadär!!! Hyra ett varuhus i Mahatt`n Å shoppa loss i, låter bra va!?? =0D

2008-09-18 @ 23:48:54
URL: http://ingen än så läge..!!! =0P

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0