Måndag

Ja, då var det åter igen Måndag, det är nästan brottsligt så fort helgen går.

I fredags hade jag och Mli någon slags tjejkväll. Vi sdrack ett glas vin, spelade Eternal Sonata och beställde Pizza. Båda var väldigt hungriga efter flera timmars cowboy fotande med Danika, så nänr vi kom hem hets-öppnade jag min pizzakartong och såg till min fasa att jag fått fel pizza!! Istället för min kebab pizza låg där en pizza med något slags köttslamsor, räkor och beasås -morr och fräs-

Jag: Helvette!! Jag har fått fel pizza! Va fan, jag tänker inte äta den här äckel pizzan!!
-paus...-
Jag: ...Oj.... Mli, det här är din pizza.... jag menar inte att den ser äcklig ut eller så....

Haha! jag trodde på riktigt att Mli skulle dö av skrattanfall! Det var lite lustigt. Tänk att lite hunger kan få såna fula ord att komma ut ur min mun.




Efter omplåstringen av Danika i lördags blev det förfest hos syster och sedan utgång. Jag är tydligen lite efter, men dom har flyttat på O´learrys och istället har ett nytt ställe tagit dess plats. Jag kommer inte ihåg namnen men vi for dit i alla fall. Nja, jag och Ida gjorde det, resten av "gänget" gick på Invito men det dög tydligen inte för oss.
Vi gick ungefär en halvtimme innan dom stängde för vi hade tänkt oss till våra respektive tvärs över gatan, men det satte vakterna stopp för. Inträdet var tydligen stängt -mutter-

Men skrattar bäst som skrattar sist! Just efter våran inträdes-nobbning blev vi stoppade av någon slags "vakt vetare" som var väldigt intresserade av att få veta hur vi tyckte och kände när vi inte blev insläppta. Och tro mej, det fick han veta. Han antecknade så papperat glödde. Mohahaha!

Kommentarer
Postat av: Poro

Det är klart att det är du som är lite finare lite bättre moa :) funderar på om du kanske har en soffplats en natt i september . :) men ja ringer sen :)

2009-08-26 @ 07:35:32
URL: http://poro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0