Tandläkare

Tandläkarbesök... känner ni hur håret reser sej på armarna och man får en väldig lust att råka glömma bort tiden?
Det var något bättre när man slapp betala för skiten, men nu syns det i plånboken bara man sätter foten genom dörren. (eller är det bara i veterinärkliniker?)

Man ska tydligen gå på tandläkarbesök regelbundet, och nu är det vist inte mindre än två år sedan jag var på ett.. Men om jag väntar ytterligare två år innan nästa, och ytterligare två år till en tredje gång, då blir det regelbundet.
Jag ser inget problem med det!

Vi ser om jag överlever.

"Läkare för dina tänder...vad komme sen? En advokat för ditt hår?"

_____________________________________________________________

Jag överlevde!
Jag fick också bekräftat att jag inte alls har dåliga tänder, som jag har blivit intrugad flera år av min tidigare tandläkare att jag har (det var även han som efter varje gång helt glömde bort att det finns saker som kallas handskar!!) , och att det är helt normalt att gå på besök med två års mellarum.

Så, jag har altså, i min tidigare hemort, gått på tandläkarbesök en, ibland två gånger om året för att jag trott att det verkligen var nödvändigt för att inte mina tänder skulle falla sönder och samman. 

Min teori om att tandläkare är onda varelser som inget annat vill än att peta i folks munnar i hopp om att hitta minsta lilla fel och genast ta till borren(!) har blivit något suddigare...


                       


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0