Chill-pill

Inland funderar jag på att flytta hem till Malå igen.. Och med hem menar jag HEM hem! Altså till mina föräldrar=)
Jag vet inte om dom skulle uppskatta det så mycket, men jag skulle defenetivt uppskatta att få middagen serverad och tvätten tvättad.  Man blir så bortskämd då man kommer hem och hälsar på.
Min Lunch idag blidde piroger som mamma hade skickat med Ida igår, (det var då tankarna tog mej tillbaka till Malå=) ) Mmmm! Tacopiroger! Godare än godast! Jag har frösökt göra egna, men det blir liksom inte samma sak. Ingenting jag försöker mej på blir samma sak som hemma, och det beror inte bara på att jag är urusel i köket, neeeej, jag är ganska övertygad om att mamma har en hemlig ingrediens som hon vägrar tala om för mej!

Jag skulle skjutsa Timmy ´till jobbet idag, så jag hade ställt klockan på 20 över sex (jag ska ju hinna till mitt jobb med) men så vaknar jag typ 6 av att Timmy skuttar ur sängen, drar på sej kläderna och frågar när jag är klar.?
Timmy, din ärthjärna! Du börjar inte förrän sju! Överambitiösa...sak!
Jag ligger i alla fall kvar i sängen, drar täcket över huvudet och försöker somna om. Jag ger dock upp ganska fort. Det är inte lätt att somna när "någon" drar täcket av en, ställer en katt på huvudet och tänder lampan! *Morr*




Kommentarer
Postat av: Mli

Men nää ni får ju inte köpa en finare kamera än mig då blir jag ledsen ;P

2009-02-17 @ 16:24:09
URL: http://crazyhappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0