Advent var det här!

Tredje, om jag inte misstar mej totalt.
Det är iåförsej ganska svårt att missta sej totalt när man har en radio igång hela dagarna. Lika svårt som att missa att super-läskiga Jay vann årets idol. Med en lite sliten jacka och han skulle lätt kunna tas som vilken uteliggare som helst.
Yaaay!
Vare sej lillan sover bra inatt eller icket så ska vi vara uppe och redo att åka in till schtaaaan strax efter sex. Vist låter det lockande?
Timmy ska finslipa sina färdigheter i kassan på Beijer, och lillan ska visa hur begåvad hon är på 8-månaders kontrollen.
Ikväll blir det dock aningen lugnare. Jag tackar innerligt tv4 för att dom visar film på kvällarna, och jag uppmanar 1:an och 2:an att börja göra desamma! Beck: i Guds namn står på kvällens halvtomma (eller halvfulla) schema.
Kusin August och Luna kappäter majskrok. August vann.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jobbigt att vara utan eget internet! Här blir det inte mycket privat tid framför datorn eftersom jag sitter vid datorn hela dagarna på jobbet. Här hemma håller vi på att sälja lägenheten och den tid som inte går åt till att städa inför visningar fixar vi med julstök och Kevin. Vi har köpt hus i flurkmark, Flurkmar 56, en röd enplansvilla på bortre sidan av bron. Vi längtar såklart massor tills vi får flytta in! Hur är det att vara flurkisbo då?



Kram Jennie

2010-12-12 @ 19:45:12
URL: http://borjanparesten.blogspot.com
Postat av: Johanna

Välkomnen tillbaka!!! :D

2010-12-12 @ 20:55:18
URL: http://bastila.fotobloggse
Postat av: DONKEN-2barnsmorsa 2be

jajamänsan fattas bara :P

jasså, börjas i tid, tävlandet. haha :P

värsta rivaler sen om ett par år, ska du se... haha. :P



nuuu tända ljusen ja.

2010-12-12 @ 22:33:16
URL: http://donkens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0