Jag hörde att Max har god mat idag.

Halva veckan gått, och livet leker ganska plant just nu. Jag har stenkoll på hur många till dagar jag måste kravla mej upp till jobbet innan jag friges, men det går förvånansvärt bra. Det måste bero på att jag börjar glimta ett ljus i tunneln. Jag önskar det kunde gå fortare om jag sprang, men allt jag skulle få ut av det, förutom en vurpa, är ont i ryggen och ett allt för synligt tecken på att min kondis är nere på under noll strecket.

Om det är någonting jag föredrar att bli jämförd med nu är det nog en pingvin, på grund av vaggandet. Annars måste jag nog säga vilket djur som helst som har för korta armar för att få något vettigt gjort, att få på sej sockar på morgonen tillexempel... Men vem behöver sockar?

Bebisen sparkar som bara den på kvällarna/nätterna. Så mycket att till och med jag, som brukar sova som en sömnig stock, vaknar av det. Men det är bra, det är när det inte sparkar jag har svårt att somna =)


Nej, nog för denna gång.





Kommentarer
Postat av: Hanna

Jaa Grattis själv haha=)

Men gud va härligt!!=) Jo ja mår oxå himmla bra! Mådde lite illa i början med men gav med sig=)

Ja går in i v.28 i morron så att i början av Maj hopppas vi se en liten knodd här =D Dudå visst skulle du ha i april eller hur var de?=)

Vi bor ju i stan än, flyttar till bergsbyn nästa månad (just utanför stan bara). Ni bodde i umeå va?

Jo de vore faktiskt himmla roligt o träffas nån gång!!=) /Hanna



2010-02-04 @ 10:50:19
URL: http://hannasrosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0