17 Juli




Tomheten man känner när man stiger över tröskeln hemma på rönnbärs slår till lika hårt varje gång. Som ett knytnäveslag rakt i magen, och det går inte längre att gömma undan det som hänt.
Dagen efter lilla Luna föddes så lämnade världens finsate hund Teddy denna värld...






Teddy 1996-07-21 +2010-04-23


Vi fick nästan 14 år med dej, älskade "lillebror", och jag är otroligt tacksam över varenda dag. Aldrig kommer världen att skåda någon snällare eller smartare hund som kunde alla trix som går att lära. Allt ifrån "sitt fint" till "höger och vänster". Att skallen sedan övergick till ett ihärdigt ylande tills man fick en godisbit är en av sakerna man saknar idag, fastän det just då var otroligt irritarerande. Eller när han hoppade upp i sängen med "lillvovven" (en liten mjukishund, den enda bit-leksak han godkände) och ville leka, och gnällde och krafsade på kudden tills man vaknade..
Nu är det ingen galet glad hund som möter en i dörren när man kommer hem, ingen som skäller när dörrklockan ringer, ingen "lillvovve" man måste leta och ingen hundkorg nedanför telefonen i köket. Tomt.

Men minnerna kommer vi alltid att ha kvar, och aldrig, aldrig kommer jag att glömma dej!


Jag och Teddy julen -09


Kommentarer
Postat av: Linn

Men lill-Teddy... :( Vi kan ju kanske ses nån gång redan i Malå då? Hör av dig om du vill hitta på något, jag har samma nummer som alltid. :)

2010-07-17 @ 19:32:40
URL: http://www.apathyontherise.blogspot.com
Postat av: ida

Han är verkligen saknad...våran "lillebror" va fint du ha skrivit...

2010-07-19 @ 20:27:33
Postat av: Sabine

ååh :((

2010-07-23 @ 21:11:12
URL: http://enibas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0