Fullt sjå!

Idag har det sprungit folk här hela dagen.
Morbror Kim har varit här i omgångar för att försöka passa in en "vakenstund", tyvärr misslyckades han varenda gång och kom istället då hon just somnat eller redan sov gott. Om jag inte misstar mej helt och hållet tyckte jag höra honom muttra att hon då aldrig var vaken innan han begav sej hemmåt sista gången. Haha!

Min moster Carita och Kenneth var också förbi en sväng.  Lillan var då inte bara vaken, utan hon var arg också =) Jag lyckades få in en riktigt fin bild på dom.




Gammelfarfar och gammelfarmor var förbi dom också, och trots farfars rynk på näsan när han hörde vad hon skulle heta fick dom sej sin efterlängtade kramstund med henne dom också.
Nina, Lena och lilla Signe passade också på att sniffa bebislukt, dom hade även med sej en bedårande söt klänning som kommer att användas väl i sommar! Vi tackar för den.

Det är jobbigt att byta famn hela dagarna, vilket resulterade i en övertrött Luna som tappert kämpade mot tunga ögonlock innan hon kunde få någon ro och somna. Hon kommer nog att sova gott inatt med.


Kommentarer
Postat av: Nadja

Jag har ingen vit klänning i inlägget? Bara en grå och en svart...

2010-05-14 @ 22:50:58
URL: http://sweetladysoul.blogg.se/
Postat av: ida

vilket roligt kort det blev på carita o luna :)

Va roligt att få träffa alla,även fast man blir trött efteråt :)

2010-05-15 @ 01:17:30
Postat av: Lena

Bilden på Carita och Luna blev ju jättehäftigt :)

2010-05-17 @ 20:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0