Krax krax

Näe, min nedra förkylning vägrar släppa. Ljudnivån är fortfarande väldigt låg på dagarna, den enda som gör något större väsen av sej är ju då lillan som kommit på hur man säger "Måååh!", "Iiiiiiiiiih" och "Ppppppfhppp", bland annat. Jag ska bara komma på vad det betyder...
*
På nätterna är det dock andra bullar. Med min nyinkomna slemmiga rethosta (yeeey) håller jag lätt som en plätt resten av trion vaken, och lillan vaknade inte mindre än 5 gånger igår natt och fyra gånger denna natten. Stor skillnad jämför med att hon i vanliga fall bara brukar vakna en gång för att äta.
*
*
Senare idag har jag tid för cellprov -mindre kul, och ännu senare idag är det ridning -Mycket kul. Man är aldrig för sjuk för hästarna!
Hoppas jag kan övertala syster att följa med och filma igen. Lillbebis får vänta med att komma ut, moster vill ha sina ridlektioner på film först.
*
*
Småbebisar kommer att ploppa upp som popcorn bland mina syskon nu, känns det som! Nu i november blir jag moster och i mars blir jag faster! Sen är det bara lillasyster vi väntar på =D.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0