Fin-middag med Fin-besök

Våran gormémiddag gick som en dans med mycket prat och ännu mer skratt! Som alltid när man träffar gamla barndomskompisar så blir det mycket prat om "den gamla goda tiden", då vi i princip bodde i stallet.
Alla ord som kom ut ut munnen var häst-relaterade, älsklingshästen hade man borstat tre gånger samma dag, men kunde nog uthärda en omgång till =) och man levde verkligen på nudlar!
Nudlar till frukost, nudlar till lunch, nudlar till middag, nudlar till kvällsfika. Varje dag! Vem behöver ombyte, liksom?

Ibland var man förstås tvungen att åka till sitt "andra" hem (dvs riktiga hem, egentligen) för att få i sej riktig mat, som min mamma fint uttryckte det, och man slukade maten fortast möjligt för att få återvända snarast till dom viktigare stall-uppdragen -Träns som ska smörjas, bett som ska kokas och schabrak som ska tvättas. För att inte tala om öronhår som ska trimmas =)
Det var tider det...

Med andra ord var det ett härligt avslut på en väldigt bra dag.


Jag och Timmy har länge pratat om att köpa hus, men dom planerna har vi lagt på is ett tag nu då vi hittat en lägenhet med DRÖMLÄGE!!
100m2 på 4 rum o kök, en kvart ifrån stan. På gården finns swimmingpool, en enorm lekplats, växthus, lusthus, övernattningsdel, hönsgård, kanin stall, litet "vanligt" stall med plats för tre hästar, gym, egen publokal, snikerilokan och en massa, massa barn =) Nämnde jag att det finns båda förskola, dagis och lågstadiet i närheten?

Växthusen


Poolen




Lekpark som bakgård





Hönshus med kaninstall till höger




Från vårat köksfönster


Mini-stall



Lägenheten ska totalrenoveras, så inga bilder på den ännu. Men idag har vi skrivit kontrakt och valt ut färger till sovrummen. *Tjohooo* Inflyttningen blir så fort den är klar, och vi fått bort våran nuvarnade, förstås.

Här ska raggas flyttningshjälp!!


Kommentarer
Postat av: Mli

WOW låter ju helt underbart! :) Nu blir jag avis!

2010-09-23 @ 22:40:18
URL: http://crazyhappy.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ååå såå UNDERBART!!! Grattis!!! ÄR SÅ GLAD FÖR ERAN SKULL!!!! :D

2010-09-23 @ 22:46:10
URL: http://bastila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0