Magnetröntgen och bebis-paket

Eftersom det är värdelöst om tider för magnetröntgen här i Umeå så skickade dom oss vidare till Lycksele istället. Helt sjukt hur dåligt man hittar där, (alla mina turer som fylle-chaffis dit har med andra ord inte gjort någon nytta alls) men tillslut hittade vi både till Lasarettet och någonstans att äta.
Vi får vänta en vecka innan Timmys provsvar kommer, men maten fick vi direkt. Det var tur, för jag var hungrig som en Dinosaurie Rex!

Bilden hämtad HÄR


När vi kom hem såg jag till min förtjusning att våran Up-and-Go paket från Pampers hade kommit. Det stod att man skulle skynda att hämta ut paketet eftersom barnen växer så fort att dom snart skulle växa ur leksaken som skulle finnas i.
"Ohh, vad kan det vara för fint", tänkte jag då och skyndade mej att packa ner Lillan i selen och pinnade på allt det gick in till stan.
Stolt som en tupp promenerade jag hemmåt igen med en pampers-kartong rikare, och väl hemma visade det sej att leksaken som "skulle kunna växa ur" mitt barn om jag inte hämtade ut paket var ett par sockar -i stl 25!

Jag vill inte klaga eller så, men vem ger sitt barn ett paket sockar som leksak? Och vad för slags monster-bebis har stl 25 på fötterna när det är knappt ett halvår?

Såja, slutklagat för idag! Och förutom leksaks-tragedin var det faktikst ett riktigt bra paket. Jag tycker Liberos produkter är riktigt bra, och deras Up&Go blöjor kommer jag defenetivt att köpa när vi bajsat ner resten av våra stl 3 blöjor. (Up&Go =stl 4)



Men vänta.... något rör sej i kartongen!!






Vad kan det vara??







Den som gissar rätt vinner ett bugg!



Kommentarer
Postat av: A

SV: Haha ja, gilalr du hp?

2010-09-29 @ 18:12:09
URL: http://arzus.blogg.se/
Postat av: Sandra

haha ja vilka taskmörtar, det var en dålig leksak dom skickat :) Härligt att timmy fått röntga, hoppas dom är snabba nu! Det var ju en kluring den med gissa lådan, kerstin gissar på eya!

2010-09-29 @ 18:32:34
Postat av: Linn

Jomendu Beda. Jag minns var du bor! :) Tyvärr så har jag ju föreläsning mest hela dagarna. Men nog borde vi ju hinna ses nån gång tycker jag! Vet du hur länge affärerna har öppet fredagar och lördagar förresten? Kram

2010-09-29 @ 19:33:48
URL: http://www.apathyontherise.blogspot.com
Postat av: hanna

Sv: De är en doppresent vi fick men ja tror den är köpt på barnens hus...=D Rätt rolig tycker ja o kul att ha kvar sen=))

2010-09-29 @ 20:26:58
URL: http://hannasrosa.blogg.se/
Postat av: Kadri

När vi fick en sån paket var det en liten fotboll inuti. Man ska väl vara tacksam att man får något antar jag



sv. tack

2010-09-29 @ 21:01:22
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0