En månad kvar

Idag är det exakt en månad kvar tills jag börjar jobba och lillan börjar dagis. Hurgatta!
Dagisdelen kommer nog att gå kanon, jag tror verkligen lillan kommer att stormtrivas och personalen är super, det är "börja-jobba-delen" jag är orolig för... JAG VILL INTE !!!
Klumpen i magen har blir bara stramare och stramare ju mer jag tänker på det, så jag har gjort det enkelt för mej själv och försökt att inte tänka på det alls, men nu känns det som att det gnager mej i bakhuvudet hela tiden. En månad är ju ingenting! Snart sitter jag i den nedra bilen igen...
Om det är detta som kallas ångenst kan jag lungt konstatera att det är det jag lider av. Jobb-ångest. Inte mycket trevligt.
·
Vi fick med oss en hel påse med rabarber från farmor och farfar igår som jag känner att jag måste ta tag i nu, dom ligger fortfarande i kylskåpet. Kanske blir det rabarberpaj senare idag ?

Kommentarer
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

eller rabarberkräm, att plocka fram en kylig höstdag när löven är gula. oh, det är gott. finns säkert nåt recept i kokboken här, på det.. och mamma har rabarner. Jag får kanske stjäla nåra. :)

2011-08-02 @ 00:07:52
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: DONKEN- Vince & Doas Morsa

kan man frysa färska rabarber som de är, utan att de blir dåliga? :S



svar: tack så himlans mycket! :D haha! Ja det kanske vore nåt. men då får man nog ha ett ganska stort lager av serier först om man ska ha i tidningen, för inspirationen är ju inte där konstant. heheheheheh... :P

2011-08-02 @ 00:08:58
URL: http://donkens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0